Samsung presenteert veelzijdige Galaxy Tab S4 en Galaxy Tab A 10.5

Samsung heeft twee nieuwe modellen toegevoegd aan haar tabletportfolio; met de premium Galaxy Tab S4 zet Samsung een nieuwe standaard neer op het gebied van functionaliteit en productiviteit. Daarnaast onthulde Samsung de Galaxy Tab A 10.5, een uitgebreide allrounder die ook zakelijk interessant is.

Galaxy Tab S4: vervanger van de laptop

De Galaxy Tab S4 kan moeiteloos de zwaarste taken aan; de tablet heeft een razendsnelle processor, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagcapaciteit. Dit kan met een MicroSD-kaart worden uitgebreid tot 400 GB. Ook is de homeknop vervangen door een sensor in het beeldscherm en zijn de schermranden dunner geworden. Dat zorgt voor een groter schermoppervlak, zonder dat dit veel invloed heeft op het totale formaat. Het 10.5-inch Super AMOLED-display biedt een kijkverhouding van 16:10. Aanvullend bieden de vier door AKG geoptimaliseerde speakers en Dolby Atmos-ondersteuning indrukwekkend surround sound.

Zeer geschikt voor zakelijk gebruik

Naast de krachtige hardware zijn er meer zaken die de Galaxy Tab S4 zakelijk interessant maken.
Met de nieuwe DeX for Tablet-optie kan de tablet in laptopwerkmodus worden gebruikt. Daardoor kunnen applicaties ook op groot scherm worden weergegeven. De S Pen, een stylus, is standaard meegeleverd.

Irisscanning en gezichtsherkenning bieden sterke beveiliging op basis van persoonlijke kenmerken. Ook de veilige map, waarin bestanden extra beveiligd kunnen worden opgeslagen, is aanwezig. Bovendien garandeert de krachtige 7300-mAh batterij een gebruiksduur tot wel vijftien uur zonder opladen.

Galaxy Tab A 10.5: veelzijdige allrounder

De Galaxy Tab A 10.5 is Samsungs nieuwste tablet in het middensegment. Ook zakelijk is dit model interessant. Het 3-GB werkgeheugen is meer dan genoeg voor multitasking. De tablet is bovendien voorzien van een 8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixelcamera aan de voorzijde. Videobellen is daardoor geen probleem. De tablet heeft een 10,5-inch display met een 16:10-kijkverhouding.

Samen met de vier speakers met Dolby Atmos-ondersteuning zorgt dit voor een sterke multimediabeleving. Dit Galaxy Tab A-model is bovendien de eerste in de serie waarbij de fysieke homeknop is vervangen door een ingebouwde sensor. Samen met de dunnere schermranden zorgt dit voor een stijlvol design.

Beschikbaarheid

De Samsung Galaxy Tab S4 komt beschikbaar in de kleuren zwart (Ebony Black) en lichtgrijs (Fog Grey). Er zal zowel een wifi- als een wifi+4G-variant worden uitgebracht.

De Galaxy Tab A 10.5 komt beschikbaar in Ebony Black (zwart), Urban Blue (blauw) en Fog Grey (lichtgrijs). Er zullen twee varianten worden uitgebracht: een wifi only-versie en een versie met 4G.

Waarom kiest u voor BTC?

BTC is Samsung Platinum Partner. Daardoor bent u verzekerd van deskundig advies. Bovendien is BTC gecertificeerd op Samsung Knox. Dit toont aan dat we u volledig kunnen adviseren over deze mobiele beheer- en beveiligingstoepassing. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies voor uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van Samsung voor úw organisatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen