Samsung Knox

Knox is het Samsung-veiligheidsplatform op defensieniveau. Het is ingebouwd in de meest recente mobiele Samsung toestellen. De prijswinnende Samsung bedrijfsoplossingen zijn gecertifieerd door de overheid. U kunt de mobiele toestellen in uw bedrijf ermee beheren en personaliseren.

Uitgebreide beveiliging voor uw zakelijke mobiele apparaten

Maak kennis met Knox, het hoogwaardige mobiele beveiligingsplatform van Samsung, ontwikkeld voor de nieuwste apparaten. Knox-producten verbeteren dit platform met beheertools voor uw organisatie.

Beheer, bewaar en bescherm gevoelige gegevens

Met Knox kunnen gebruikers op hun apparaten naast hun persoonlijke, alledaagse apps een speciaal gedeelte aanmaken voor veilige zakelijke e-mail en apps. Systeem- beheerders kunnen op afstand beveiligings- beleid toepassen en zakelijke gegevens beheren.

Extra hardware- en software- beveiliging

Of het nu gaat om het mobiele apparaat of om de apps, Knox bewaakt de volledige integriteit. De beveiliging bestaat uit meerdere lagen en maakt gebruik van de op Trusted Boot en TrustZone gebaseerde Integrity Measurement Architecture (TIMA).

Geschikt voor MDM oplossingen

Knox is compatibel met een breed scala aan MDM-oplossingen en kan razendsnel worden toegepast in uw bestaande omgeving. Daardoor kunt u beveiligings- beleid via uw eigen MDM-omgeving instellen en naar de apparaten van uw medewerkers sturen.

My Knox

Deze gratis beveiligingsapp voor Android maakt een versleuteld gedeelte aan op uw persoonlijk Samsung-apparaat, zodat u veilig uw vertrouwelijke e-mails en apps kunt openen.

» Lees meer over My Knox

Knox Workspace

Deze mobiele beveiligingsoplossing voor grote bedrijven kan op afstand worden beheerd. Houd zakelijke en persoonlijke gegevens uit elkaar en profiteer van dezelfde technologie als het leger.

» Lees meer over Knox Workspace

Knox Customisation

Onze hulpmiddelen en diensten waarmee u allesomvattende mobiele oplossingen kunt implementeren. Verander uw Samsung-apparaten in specifieke apparaten voor de B2B-markt.

» Lees meer over Knox Customisation

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Mobile Device Management

Mobile Device Management biedt een antwoord op de meest uitdagende management- en security-uitdagingen.

» Lees meer over Mobile Device Management

Laat uw beveiliging door BTC analyseren

Als bedrijf is het schadelijk als uw bedrijfsgegevens op straat komen te liggen. Bedrijven krijgen steeds meer te maken met online criminaliteit. Medewerkers zijn niet alleen maar aan het werk op kantoor, maar loggen steeds vaker in op openbare WiFi-netwerken onderweg. Het flexibel gebruik van smartphones, tablets en laptops dient veilig geïntegreerd te worden. Er zijn voldoende beheer– en beveiligingsmogelijkheden voor alle toestellen die in de organisatie gebruikt worden. Hiermee wordt de kans op malware en andere dreigingen sterk verkleind. Binnen veel organisaties krijgen internetdreiging en security steeds meer draagvlak bij de directie en management.

My Knox: Razendsnel toegang tot zakelijke e-mails en apps

Samsung My Knox biedt bescherming, privacy en productiviteit voor alle mobiele aspecten van uw zakenleven. Met My Knox maakt u een speciale beveiligde omgeving op uw smartphone, inclusief een eigen startscherm en menu en beschermde apps en widgets. Alle gegevens in Samsung My Knox zijn versleuteld. U kunt dus veilig uw vertrouwelijke e-mails en apps openen zonder dat dit ten koste gaat van uw productiviteit.

De belangerijkste voordelen van My Knox:

 • Gebruiksvriendelijk
 • Beheer uw gegevens op afstand
 • Compatibel met alle soorten e-mail
 • Standaardapps

BTC bij u in de buurt?

Ontvang meer informatie over de beveiligingsanalyse bij een vestiging bij u in de buurt:
» Amstelveen
» Beverwijk
» Den Haag

Knox Workspace: Bescherm uw zakelijke gegevens beter dan ooit

Knox Workspace is een hoogwaardige oplossing waarmee u zakelijke gegevens op uw mobiele apparaten kunt scheiden, isoleren, versleutelen en beschermen. Met My Knox maakt u een persoonlijk en zakelijk gedeelte op uw mobiele apparaat aan. Het zakelijke gedeelte kan door het bedrijf op afstand worden beheerd, terwijl persoonlijke gegevens privé blijven.

De belangerijkste voordelen van Knox Workspace:

 • Twee apparaten in één
 • Eenvoudig beheer
 • Krachtige apps
 • Veilige gegevens
 • Android-vergrendeling
 • Veiligheidscertificaten en -validaties

BTC Online Webshop

Bekijk het totale assortiment in de online webshop van BTC.

» Ga naar de BTC Online Webshop

Knox Customisation: Ontwikkel maatwerkoplossingen voor elke situatie

Met de maatwerkoplossingen voor Knox krijgt u toegang tot een breed scala aan hulpmiddelen en diensten waarmee u uw eigen mobiele end-to-end-oplossingen kunt ontwikkelen en implementeren. Verander uw Samsung-apparaten in specifieke toepassingen voor B2B-markten, zoals de luchtvaart-, retail- en hospitalitysectoren.

De belangerijkste opties van Knox Customisation:

 • Geef uw apparaten meer mogelijkheden
 • Verander uw tablet in een professionele kiosk
 • Geef uw software uw eigen uitstraling
 • Optimaliseer de gebruikerservaring van het apparaat
 • Android-vergrendeling
 • Configureer uw apparaten op afstand