Samsung imponeert met nieuwe Galaxy S8 en S8 Plus

Samsung heeft een nieuwe premium smartphone onthuld: de Samsung Galaxy S8. De opvolger van de populaire Galaxy S7 is de nieuwste toevoeging aan de high-end Galaxy-lijn en is verkrijgbaar in twee versies: de S8 en de S8 Plus. Beide modellen bieden een aantal opvallende specificaties, naast handige functionaliteiten die de mobiele gebruiker zeker zullen aanspreken. Wanneer u tussen 2 oktober en 5 november de Samsung S8 bestelt, ontvangt u een gratis Wireless charger en een 64GB SD kaart. Bekijk deze actie in de BTC webshop.

Strak design gericht op visualisatie

Wat meteen opvalt is het prachtige display, dat de naam Infinity Display draagt. Dit zorgt dat de Samsung Galaxy S8 één van de beste schermen in een smartphone ooit heeft. Bijzonder is dat Samsung Galaxy S8 een resolutie van 2960×1440 pixels heeft. Dat is een superscherpe resolutie, maar hierdoor is het scherm ook langer dan de meeste smartphones. Alle randen zijn dunner geworden en de fysieke ‘Home’ knop is verdwenen. Dit resulteert in 18 procent meer beeld, terwijl het toestel nauwelijks in grootte is toegenomen ten opzichte van de Galaxy S7. De Galaxy S8 is voorzien van een 5,8-inch display, terwijl de S8 Plus met 6,2 inch net wat meer beeld biedt. Beide modellen hebben een zeer stevige behuizing, vervaardigd uit glas en aluminium. Bovendien is zowel de S8 als de S8 Plus IP68-gecertificeerd. Dit maakt ze stof- en waterbestendig.

Krachtige specificaties voor de veeleisende zakelijke gebruiker

De Galaxy S8 bevat een aantal slimme functionaliteiten die het toestel zeer geschikt maken voor de zakelijke gebruiker. Zo maakt de ‘Advanced Multi-window’ functie het mogelijk om meerdere apps in een eigen venster te openen. Nieuw is dat deze vensters zich automatisch aanpassen wanneer het toetsenbord tevoorschijn komt. Met ‘New Snap Window’ kunnen gebruikers alleen dátgene van de app selecteren wat zij zichtbaar willen houden naast een andere app. Ook aan veiligheid is veel aandacht besteed: de Galaxy S8 is ‒ naast een vingerafdrukscanner ‒ voorzien van een irisscanner. Verder is op de Galaxy S8 een zogeheten ‘Veilige map’ aanwezig. Hierin kunnen privégegevens zoals documenten, afbeeldingen en zelfs apps extra veilig worden opgeslagen.

Van smartphone naar desktop met DeX

Een unieke accessoire die vooral professionals zal bekoren is het DeX Station. Dit is een docking station waar de Galaxy S8 in kan worden geklikt. Aan het DeX Station kan via HDMI een extern beeldscherm worden aangesloten. De werkplek is compleet wanneer via USB een toetsenbord en muis worden aangesloten. Dan ontstaat een werkomgeving gebaseerd op Android, waarbij alle apps en bestanden op de telefoon kunnen worden geopend. Er kunnen meerdere apps naast elkaar worden gebruikt, net als op een desktop-pc.

Eerste smartphone met virtuele assistent Bixby

Een van de meest opvallende toevoegingen op het gebied van software is de nieuwe virtuele assistent ‘Bixby’. Deze bestaat onder andere uit Bixby Voice en Bixby Vision. Bixby Voice kan worden gebruikt voor spraakcommando’s, zoals het inplannen van agenda-items. Bixby Vision geeft informatie en tips op basis van beelden die je ziet of foto’s die je maakt, zoals producten of gebouwen. Bixby Vision kan ook worden gebruikt om een tekst te fotograferen en vervolgens te laten vertalen.

De belangerijkste specificaties op een rij

 • Schermgrootte: 5.8 inch – 8S Plus: 6.2 inch
 • Resolutie: 2960×1440
 • Pixeldichtheid: 570ppi – 8S Plus: 529ppi
 • Aantal kleuren: 16M
 • Afmetingen (LxBxD): 148.9 x 68.1 x 8 mm – 8S Plus: 159.5 x 73.4 x 8.1 mm
 • Gewicht: 152 gram – S8 Plus 173 gram
 • Behuizing: stof/water-dicht
 • Besturingsysteem: Android 7.0
 • Userinterface: TouchWiz
 • Chip: Samsung Exynos 9 Octa 8895
 • Werkgeheugen: 4GB
 • Cameraresolutie voor/achter: 12/8 Megapixel
 • Videoresolutie/FPS: 3840×2160(4K)/120FPS
 • Batterij: Lithium-Ion 3000 mAh – 8S Plus: 3500 mAh

Bestel tussen 2 oktober en 5 november de Galaxy S8 of de Galaxy S8 Plus in de webshop en ontvang een gratis wireless charger en een 64GB micro SD kaart!

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen