Samsung HaaS

De meerwaarde van tijd- en plaatsonafhankelijk werken wordt door steeds meer organisaties benut. Als marktleider in het zakelijke segment ziet Samsung het als haar rol om organisaties hier zo goed mogelijk in te ondersteunen. Dat doen ze door meer te bieden dan alleen het leveren van hardware. Zo biedt Samsung het beheerplatform Samsung KNOX voor verbeterde security- en beheerfunctionaliteiten. Daarnaast heeft Samsung de SWAP service ontwikkeld, waarmee defecte toestellen de volgende werkdag op locatie worden omgeruild.

Hardware as a Service

Bij de keuze voor de juiste hardware is het financiële aspect zeer belangrijk. De aanschaf van enkele honderden devices kan flink in de papieren lopen. Om die reden biedt Samsung Hardware as a Service (HaaS) aan. Met HaaS wordt het voor organisaties aantrekkelijk gemaakt om bereikbaarheid op hoog niveau beschikbaar te stellen en medewerkers te voorzien van state-of-the-art hardware. HaaS biedt vele voordelen die uiteindelijk resulteren in een lagere Total Cost of Ownership (TCO), waardoor Samsung zich ook op dit vlak onderscheidt in de markt.

Voordelen van lease

Aan de basis van HaaS staat de mogelijkheid om de toestellen te leasen in plaats van aan te schaffen. Het grootste voordeel hiervan is dat er niet vooraf geïnvesteerd hoeft te worden in de hardware. De kosten worden per maand afgerekend, waardoor budget beschikbaar blijft voor andere operationele activiteiten. Door deze aantrekkelijke financieringsvorm is een upgrade naar een high-end toestel eenvoudiger te realiseren. Ook biedt lease het voordeel om mobiele toestellen breder in de organisatie uit te rollen.

Verhoogde efficiency

Naast het financiële voordeel zijn er ook efficiencyvoordelen aan de beheerzijde die zorgen voor een lagere TCO. Door uniform voor Samsung te kiezen wordt het beheer eenvoudig en overzichtelijk. HaaS is te combineren met Samsung KNOX; de meest kostenefficiënte beheeroplossing in de markt. KNOX biedt met Mobile Enrollment extra efficiencyvoordelen bij de uitrol. Alle vereiste features en policy’s zijn eenvoudig in één keer uit te rollen. De toestellen hoeven zo niet meer handmatig geüpdatet of ingesteld te worden.

Hardware alleen is duurder

Met diensten als HaaS, KNOX en SWAP service wordt het voor organisaties interessant om te berekenen wat de totale kosten gedurende de looptijd zijn en niet alleen te kijken naar de aanschafwaarde van de toestellen. De verschillende diensten zorgen voor een dusdanige verbetering van de TCO dat het investeren in alleen hardware duurder is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en voordelen die HaaS concreet voor u opleveren? Maak dan een afspraak met een BTC Consultant

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen