Samsung Galaxy XCover 4 vanaf nu leverbaar

Samsung kondigde onlangs de Galaxy XCover 4 aan. De smartphone is het nieuwste model in de Galaxy XCover-serie die in het leven geroepen is voor industriële omgevingen. De XCover 4 is dan ook voorzien van een aantal unieke toepassingen die voordeel opleveren voor gebruikers in deze bedrijfstakken. Het toestel is vanaf nu leverbaar in Nederland. De Samsung Xcover 4 is vanaf vandaag te bestellen in de BTC webshop.

Bestand tegen industriële risico´s

De robuuste Galaxy XCover 4 speelt handig in op praktische problemen die veel medewerkers in deze omgevingen ervaren. De smartphone is IP68-gecertificeerd en is als zodanig volledig water- en stofdicht. Dat betekent dat de smartphone een half uur op anderhalve diepte kan liggen zonder stuk te gaan. Ook beschikt de smartphone over de militaire MIL-STD 810G-certificering- wat de mate van stevigheid aantoont. De certificering toont aan dat de smartphone bestand is tegen een val van anderhalve meter.

Handige toepassingen voor praktijksituaties

Een van de meer unieke features is de mogelijkheid om het touchscreen met handschoenen te bedienen, wat door Samsung zelf ‘glove mode’ wordt genoemd.. Hiermee profiteert de industriële gebruiker van een stuk meer gebruiksgemak. Daarnaast beschikt de smartphone over een aantal extra knoppen die als gepersonaliseerde snelkoppeling voor apps kunnen worden gebruikt. Ook de grip is verbeterd, wat zeker voor gebruikers in industriële omgevingen een welkome verbetering is. Denk hierbij aan het inschakelen van de zaklamp-functie zonder het scherm in te schakelen. Samsung geeft aan dat de smartphone is gericht op de transport- en bouwsector.

Overige kenmerken en beschikbaarheid

Qua technische specificaties is de Galaxy XCover 4 een echte middenklasser. Vergeleken met haar voorganger, de XCover3, heeft dit nieuwe model een groter HD-display en meer geheugen. Standaard is de smartphone voorzien van 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslagruimte. De smartphone draait op Android 7.0 Nougat en is voorzien van Samsung Knox 2.7 voor sterke gegevensbeveiliging. Opvallend is wel dat de Galaxy XCover 4 een van de weinige Samsung-smartphones is met een verwijderbare accu.

Bestel de Samsung Galaxy Xcover 4 nu in de webshop.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen