Samsung Galaxy S9 zet hoog in op zakelijke productiviteit

Met de Samsung Galaxy S9 heeft Samsung opnieuw een indrukwekkend toestel aan haar premium Galaxy-lijn toegevoegd. Het nieuwste vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse techgigant zet een geheel nieuwe standaard waar het gaat om gebruikservaring. De zakelijke gebruiker is daarbij zeker niet vergeten. De Samsung Galaxy S9, en grotere broer S9+, bieden namelijk een groot aantal functionaliteiten die veel meerwaarde bieden in zakelijke omgevingen.

Premium design

Zoals gebruikelijk in de Galaxy-lijn combineert de Galaxy S9 een luxe uitstraling met premium functionaliteiten. Het toestel is verkrijgbaar in twee formaten; de standaarduitvoering heeft een 5,8-inch display, terwijl dat bij de Galaxy S9+ 6,2 inch groot is. Ook het Infinity Display, dat we eerder zagen op de Galaxy S8 en Note8, ontbreekt niet. De totale schermgrootte is opnieuw toegenomen ten opzichte van het totale toestel. Net als op z’n voorganger is de fysieke homeknop vervangen door een drukgevoelige sensor in het display.

Krachtige zakelijke functionaliteit

De Samsung Galaxy S9 staat zijn mannetje in vrijwel iedere zakelijke omgeving. Beide toestellen zijn voorzien van een supersnelle Exynos-processor en 4 GB (Samsung Galaxy S9) of 6 GB (Samsung Galaxy S9+)werkgeheugen. In combinatie met Android 8.0 Oreo zorgt dit voor een optimale gebruikservaring. De App Pair-functie stelt medewerkers in staat twee vooraf ingestelde apps met één klik te openen. Dit maakt multitasken nog eenvoudiger, wat positief bijdraagt aan de productiviteit. Beide toestellen zijn stof- en waterdicht dankzij de IP68-certificering en bieden zeer sterke databeveiliging; zo beschikken ze over een vingerafdrukscanner op de achterzijde, een irisscanner op de voorzijde én gezichtsherkenning. In combinatie met Samsung Knox zijn organisaties daardoor verzekerd van continu zeer sterke beveiliging van persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie.

 

Indrukwekkende camera

De camera van de Samsung Galaxy S9 behoort tot de beste in de markt. Beide toestellen hebben een frontcamera met 8-megapixelresolutie, een F1.7-diafragma en autofocus. Door het F1.5-diafragma op de achtercamera maken de toestellen ook in het donker heel goede foto’s. De Galaxy S9+ heeft zelfs een dubbele camera met optische beeldstabilisatie en scherptedieptefunctionaliteit. Ook op audiogebied stellen de toestellen niet teleur dankzij de dubbele speakers met Dolby Atmos-technologie.

Ook beschikbaar als Enterprise Edition

De Samsung Galaxy S9 is beschikbaar als Enterprise Edition. Hiermee profiteren organisaties van meerjarige support, gebruiksvriendelijk totaalbeheer, personalisatiemogelijkheden en twee jaar gegarandeerde toestelbeschikbaarheid. Lees hier meer over de voordelen van Samsung Enterprise Edition.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen