Samsung Galaxy S10 geeft nieuwe betekenis aan premium functionaliteit

Samsung heeft een nieuw toestel aan haar premium Galaxy S-lijn toegevoegd, de Samsung Galaxy S10. Opnieuw heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant indruk weten te maken op het gebied van innovatie, functionaliteit en gebruiksgemak. De Galaxy S10 is vanaf 8 maart beschikbaar in drie modellen, de Galaxy S10, S10+ en S10e. Via BTC kunt u nu al de Samsung Galaxy S10 pre-orderen.

Premium ontwerp

De Galaxy S10 en S10+ hebben een curved design, waarbij de schermranden gebogen zijn. De Galaxy S10e heeft een flat design. Opvallend is de punch hole op de voorzijde, waarin de frontcamera’s verwerkt zijn. Daardoor is er nog meer ruimte voor het scherm dan voorheen. Voor het eerst is de vingerafdrukscanner in het scherm zelf verwerkt. Dankzij ultrasone technologie werkt deze nog sneller en beter. Het Dynamic AMOLED-display en de door AKG afgestemde dubbele speakers met Dolby Atmos-ondersteuning bieden optimale weergave van beeld en geluid.

Stevig en handzaam

De Galaxy S10 en S10+ zijn 7,8 mm dik, de Galaxy S10e 7,9 mm. De toestellen zijn daarmee nog handzamer dan de Galaxy S9. De IP68-certificering op alle toestellen toont de stof- en waterbestendigheid aan. De Galaxy S10 en S10+ zijn verder voorzien van Gorilla Glass 6. De schermen zijn daardoor goed bestand tegen krassen en valpartijen. De Galaxy S10e heeft Gorilla Glass 5. Ook de kleuren mogen er zijn. De toestellen zijn gehuld in Prism-kleuren met parelmoerachtig effect. Dat geeft ze een exclusieve uitstraling.

Indrukwekkende hardware

Het mooie design wordt aangevuld met de beste hardware van dit moment. De processor is nog krachtiger en energiezuiniger dan voorheen, en er is keuze uit 6, 8 of 12 GB werkgeheugen. Ook aan opslagcapaciteit ontbreekt het niet. Zo zijn de Galaxy S10+ en S10 beschikbaar in een 128-GB en 512-GB versie. De Galaxy S10+ Ceramic biedt standaard zelfs 1 TB opslag. De Galaxy S10e heeft een opslag van 128 GB. Via een microSD-kaart kan de opslag worden uitgebreid met nog eens maximaal 512 GB.

Uitgebreide camerafunctionaliteit

Voor het eerst in de Galaxy S-lijn zijn nu ook de frontcamera’s voorzien van Dual Pixel-technologie, waardoor foto’s nog mooier uitkomen. De Galaxy S10+ heeft een dubbele frontcamera voor het maken van foto’s met het bokeh-effect. De Galaxy S10 en S10+ zijn voorzien van maar liefst drie camera’s op de achterzijde. De Galaxy S10e heeft er twee. Uitgebreide cameraopties zorgen ervoor dat goede foto’s maken makkelijker is dan ooit.

Aanvullende zakelijke pluspunten

Naast de krachtige hardware zijn er nog andere zaken die de Galaxy S10 een zeer goede keuze maken voor de veeleisende zakelijke professional. Via Samsung DeX kan het toestel ook in desktopmodus worden ingezet. De Galaxy S10 is bovendien voorzien van ‘s werelds eerste 2-Gbps LTE-verbinding, waardoor het downloaden van content nog sneller gaat. De vernieuwde One UI-interface biedt nog eens extra gebruiksgemak.

Beschikbaarheid

De Galaxy S10-toestellen zijn vanaf begin maart 2019 beschikbaar in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Green. De Galaxy 10e komt aanvullend ook in de kleur Canary Yellow beschikbaar. De Galaxy S10+ komt naast de drie Prism-kleuren in een exclusieve Ceramic White- en een Ceramic Black-uitvoering.

Interesse of vragen?

Wilt u meer weten over Samsung Galaxy S10? Neem dan contact met ons op.

088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen