Samsung Galaxy Note9 biedt onderscheidende zakelijke meerwaarde

Samsung heeft een nieuwe premium smartphone gepresenteerd: de Galaxy Note9. De zakelijke gebruiker is met dit toestel verzekerd van een razendsnelle performance. De verbeterde S Pen en applicaties bieden bovendien veel nieuwe creatieve mogelijkheden.

Premium performance en robuustheid

De Galaxy Note9 is hét toestel voor de gebruiker die geen genoegen neemt met minder dan het allerbeste. Het toestel heeft een 6,4-inch Super AMOLED-Infinity Display met een 18,5:9-kijkverhouding en een resolutie van 2960×1440 pixels. Er zijn twee versies van het toestel; een versie met 6 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit en een versie met 8 GB werkgeheugen en 512 GB opslagcapaciteit. De opslag kan op beide modellen met nog eens 512 GB worden uitgebreid via een microSD-kaart. Nieuw is dat Samsung DeX is ingebouwd, waarmee het toestel in laptopmodus kan worden gebruikt. Hiervoor is alleen een HDMI-dongle en een externe monitor nodig.

Iris- en vingerafdrukscanning en gezichtsherkenning bieden een zeer hoge mate van beveiliging. Ook op het gebied van robuustheid heeft de Galaxy Note9 de beste specificaties. Het gebruik van glas, metaal, AL 7000-aluminium en Gorilla Glass zorgen dat het toestel bijzonder stevig is. Zowel het toestel als de meegeleverde S Pen is water- en stofbestendig dankzij de IP68-certificering. Multitasken op het 6,4 inch display verloopt zeer soepel met de App Pair- en Multi Window-functionaliteiten. Productiviteit is dan ook gegarandeerd met dit krachtige toestel.

Verbeterde S Pen

De Galaxy Note9 heeft een verbeterde S Pen met nog meer functionaliteiten dan voorheen. Dit komt mede doordat de S Pen voorzien is van bluetooth. Hierdoor kun je de S Pen als remote control gebruiken. Ideaal voor het scrollen door PowerPoint-presentaties. De S Pen heeft 4096 drukpunten en een punt van slechts 0,7 mm ‘dik’. De stylus schrijft daarom net als een echte pen. Via Screen Off Memo kunnen direct notities worden gemaakt zonder eerst een app te openen.

Beeld en geluid van hoge kwaliteit

De Galaxy Note9 is voorzien van krachtige camerafunctionaliteit. De frontcamera beschikt over 8-megapixelresolutie, Autofocus en een diafragma van F1.5. Aan de achterzijde bevindt zich een Dual Camera. Deze is voorzien van Super Low Light, Super Slow-mo en Dual Aperture met automatische schakeling tussen F1.5 en F2.4. Ook is er optische beeldstabilisatie. Dat zorgt voor de beste foto’s in alle omstandigheden. Op audiogebied heeft de Galaxy Note9 dubbele speakers met Dolby Atmos-ondersteuning en 32-bit audio. Dat zorgt voor rijk geluid.

Beschikbaarheid

De 128 GB-versie van de Galaxy Note9 is verkrijgbaar in de kleuren Ocean Blue, Midnight Black en Lavender Purple. De 512-GB versie is verkrijgbaar in de kleur Midnight Black.

Waarom kiest u voor BTC?

BTC is Samsung Platinum Partner. Daardoor bent u verzekerd van deskundig advies. Bovendien is BTC gecertificeerd op Samsung Knox. Dit toont aan dat we u volledig kunnen adviseren over deze mobiele beheer- en beveiligingstoepassing. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies voor uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van Samsung voor úw organisatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen