Samsung Galaxy A 2017-smartphones nu verkrijgbaar

Samsungs nieuwe Galaxy A 2017-smartphones zijn nu verkrijgbaar. De Samsung Galaxy A5 en diens kleinere broertje A3 combineren premium features uit het hogere segment, zoals die van de Galaxy S7. Daarnaast beschikken beide modellen over een aantal praktische functies voor de zakelijke gebruiker, zoals een sterke beveiliging en bescherming tegen stof en water.

Compact en stevige behuizing

Eén van de eerste punten die opvallen aan de smartphones is de compacte vormgeving. De A5 is voorzien van een display van 5,2 inch, terwijl de A3 beschikt over een 4,7-inch exemplaar. Beide toestellen zijn IP68-gecertificeerd en daarmee spatwater- en stofbestendig. Hierdoor zijn de smartphones zeer goed bestand tegen regen, transpiratievocht, zand en stof. Ze kunnen dan ook worden ingezet in een diversiteit aan werkomgevingen, waaronder industriële locaties.

Veel gebruiksgemak

Dankzij Fast Charging-technologie kan de Galaxy A5 extra snel worden opgeladen. Deze toepassing was al eerder beschikbaar op de S6- en S7-lijn en vormt een bijzonder handige oplossing voor de zakelijke gebruiker die niet altijd tijd heeft om zijn telefoon op te laden. Ook de reversible USB type C-poort biedt veel zakelijk gemak.

Goed beschermd tegen digitale dreigingen

De Galaxy A 2017-serie is voorzien van een sterke beveiliging tegen digitale dreigingen. Beide modellen draaien op het Android 6.0-besturingssysteem (Marshmallow). Dankzij de maandelijkse updates die Samsung uitgeeft kan een zakelijk profiel op de smartphone worden aangemaakt. Hierdoor kan zakelijke data worden afgeschermd van de privéomgeving, zodat kwaadwillenden geen toegang krijgen tot data van buitenaf. Bovendien kan data dankzij encryptie niet misbruikt worden wanneer deze in verkeerde handen vallen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen