RoutIT Zakelijk via BTC

Vraag RoutIT Zakelijk aan via BTC, onafhankelijk leverancier van alle RoutIT diensten.
Bel 088 – 411 00 11 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Over RoutIT

RoutIT is een provider van Connectivity en Cloud diensten en ontwikkelt en realiseert samen met BTC oplossingen voor uw bedrijf. BTC maakt hierbij gebruik van de door RoutIT geboden technische faciliteiten en ondersteuning.

RoutIT diensten

RoutIT biedt een breed scala van diensten op het gebied van internet, Cloud, connectivity- en communicatieoplossingen:

I AM

Wat is RoutIT I AM?

I AM van RoutIT is een oplossing voor totaalcommunicatie en biedt alles voor telefonie, video bellen, messaging (chat), desktop delen en beschikbaarheid.

I AM werkt met uw bestaande vaste en mobiele nummers en is geïntegreerd in de telefooncentrale. I AM is een communicatieplatform, dat beschikbaar is waar u ook bent en hoe ú dat wilt.

Met I AM ziet u vanuit één interface de beschikbaarheid van uw collega’s en kunt u chatten, bellen en videobellen op élk apparaat. Of deel uw desktop met collega’s en wissel eenvoudig bestanden uit.

Let op: U kunt I AM alleen aanvragen, wanneer u gebruik maakt van Broadsoft HIP.

HIPPER

De HIPPER app maakt het mogelijk de functies van uw telefooncentrale op een intuïtieve manier te bedienen. Zo heeft u optimale controle over uw bereikbaarheid, overal: op kantoor, thuis, bij de klant en onderweg.

Met de HIPPER app kunt u diverse instellingen wijzigen, zoals:

  • Niet storen
  • Doorschakelen (altijd, bij niet bereikbaar, in gesprek)
  • Verkort kiezen
  • Gelijktijdig rinkelen
  • en nog 15 andere telefooncentrale functies

De HIPPER app maakt het ook mogelijk om gesprekken, die binnenkomen op uw zakelijke nummer, op te nemen. Uw contactpersonen en de belgeschiedenis is ook zichtbaar binnen de HIPPER app.

Tevens heeft u controle over een aantal mobiliteitsmogelijkheden, hierdoor bent u te allen tijde bereikbaar via één enkel nummer!

HIPIN

HIPIN is een softwarepakket dat complete integratie van uw telefonie-omgeving met uw desktop realiseert. Het systeem koppelt uw telefoon met contacten in Outlook en biedt tal van handige functies voor bellen, zoals het openen van klantkaarten, doorverbinden, in de wacht zetten en gesprekken beëindigen.

HIPIN kan gekoppeld worden met een groot aantal CRM pakketten, zoals AFAS Profit, Exact Globe, Salesforce en Microsoft Dynamics. Naast het standaardpakket is nu ook HIPIN Lite beschikbaar. Deze variant heeft geen koppelmogelijkheid met uw CRM-pakket(ten), maar biedt verder alle functionaliteit van HIPIN.

HIP Receptie

De HIP Receptie is browser gebaseerde software applicatie het beheren van inkomende gesprekken. De HIP Receptie is er voor kleine kantoren, middelgrote organisaties, omgevingen met veel medewerkers, meerdere afdelingen en locaties. De HIP Receptie is inclusief wachtrijfunctionaliteit, monitoort gebruikers zowel vast als mobiel en kan een onbeperkt aantal lijnen bedienen.

Waarom RoutIT aanvragen via BTC?

RoutIT levert via BTC een compleet dienstenportfolio voor het MKB. De diensten starten met de verbinding over fiber, koper of 3G/4G. Als de verbinding is gerealiseerd kunnen alle mogelijke diensten worden aangeboden zoals Pinnen over IP, IP-VPN, Telefonie, Video, Firewall, Dataopslag en Backup, virtuele machines en Cloud applicaties. Internet is onderdeel van elke RoutIT IP-verbinding.

Voordelen RoutIT via BTC:

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen