Roam like at home met KPN

Vanaf 1 juni kunt u bij KPN uw bundel zowel in Nederland als in de EU gebruiken. De Europese Commissie heeft in 2015 besloten dat alle providers de extra roaming tarieven binnen de EU moeten afschaffen. Bij KPN is dat dus al vanaf 1 juni. En dat is goed nieuws!

Onbezorgd bellen en internetten binnen de EU

Zonder extra kosten bellen, sms’en en mobiel internetten

Met uw zakelijke mobiele abonnement kunt u tegen dezelfde tarieven internetten, bellen en sms’en in de EU-landen. Wij hebben daarnaast nog een aantal extra landen toegevoegd. Dit geldt zowel voor nieuwe abonnementen als voor klanten die al een abonnement van KPN hebben.

Goed om te weten:

  • Gebeld worden in de EU is gratis
  • Heeft u onbeperkt bellen? Dan kunt u ook echt onbeperkt bellen binnen de EU.
  • Is uw MB-bundel op? Dan kunt u gewoon blijven internetten tegen het reguliere tarief dat ook in Nederland geldt.

Hoe werkt bellen van, naar en in het buitenland?

Bellen vanuit Nederland naar een Nederlands mobiel nummer in het buitenland valt wel onder de nieuwe regelgeving. Bellen vanuit Nederland naar vaste of mobiele nummers in de EU valt niet onder de regulering. Dus:

  • Als u vanuit Nederland belt naar het Nederlandse mobiele nummer van een collega die op zakenreis is in Frankrijk, valt dit binnen de bundel.
  • Als u vanaf een kantoor in Frankrijk met uw Nederlandse mobiele nummer een taxi boekt in Frankrijk omdat het regent, valt dit binnen de bundel.
  • Als u vanaf een kantoor in Frankrijk met uw Nederlandse mobiele nummer belt naar een Franse collega in hetzelfde kantoorgebouw, valt dit binnen de bundel.
  • Als u vanaf kantoor in Frankrijk met uw Nederlandse mobiele nummer belt naar een collega in Nederland, dan valt dit binnen de bundel.
  • Wanneer u vanuit Nederland mobiel belt naar het vaste of mobiele nummer van een buitenlandse zakenrelatie binnen de EU, valt dit buiten de bundel.

N.B. Bellen naar nummers buiten de EU valt nooit binnen de bundel. Voor bestemmingen buiten de EU is het mogelijk een Wereldbundel aan te schaffen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen