Samenwerken met BTC?

Referenties

Universitair Medisch Centrum Groningen

Oplossing: Communicatieoplossing in operatiekamer UMCG
Samen met één van onze vaste partners, BST Group, hebben we de verouderde communicatiemiddelen in vier operatiekamers vervangen door Team Communicatie Hubs. Hierdoor kunnen 12 tot 18 medewerkers tegelijk met elkaar communiceren tijdens een operatie en is hiermee de communicatie gemoderniseerd en geoptimaliseerd.

Port of Rotterdam

Hans van Reeuwijk – Asset Manager Technical Systems

Optimalisatie telecommunicatie
Door de dienstverlening van BTC en de beheeroplossing van MobileIron is de haven van Rotterdam ervan verzekerd dat de toestellen optimaal blijven werken en medewerkers bereikbaar blijven. “BTC kan ons bij vrijwel al onze vraagstukken van dienst zijn. Eventuele vragen worden snel beantwoord. Dit maakt het voor mij heel makkelijk.

Zorginstelling Vughterstede

Frank de Haas – Directeur Beheerdiensten

Samsung Knox als antwoord op digitaal werken in de zorg
“We zijn bijzonder tevreden met de geleverde oplossing. BTC heeft ons gedurende het gehele traject uitstekend begeleid. De expertise van hun specialisten heeft ervoor gezorgd dat we voorzien zijn van een oplossing die perfect voorziet in onze behoefte. Doordat we gegevens sneller kunnen verwerken zijn we in staat nog betere zorg te leveren. En daar draait het uiteindelijk om voor ons.”

Spliethoff

Maarten Wigman – Mobiele Communicatie

Vast-Mobiel integratie
De vast-mobiel oplossing biedt ons veel voordelen. Bovendien is de oplossing toekomstbestendig; KPN is continu bezig met de ontwikkeling en implementatie van nieuwe functionaliteiten. Daarnaast wilden we de oplossing integreren met Microsoft Lync, of Skype for Business zoals het tegenwoordig heet. Deze integratie was voor ons een vereiste. Uiteraard werd dit ingeregeld met hulp van BTC.

Havas Worldwide

Jason Parsons – Hoofd IT Euro RSCG (nu Havas Worldwide)

Broadsoft HIP Service
The support that BTC offers is truly fantastic. Fast turn around of any issues and BTC staff always keeps us informed with clear explanations. The support staff are always friendly and even if they are busy they find time to help us with any problem big or small.

SixtySeven

Sjoerd Oostendorp – IT Manager 

Vast-Mobiel integratie
Dankzij flexibele oplossingen en bovenal adequate en snelle service kon een bestaande rampzalige dienst worden omgebouwd naar een werkende en vele malen goedkopere vast-mobiel-integratie. Betaalbaar is belangrijk, functioneel en operationeel onmisbaar!

VNO-NCW en MKB-Nederland

Thom van Huystee – Adj. Directeur Organisatie VNO-NCW en MKB-Nederland

Advies mobiele telefonie
Wij hebben de overtuiging dat wij dankzij BTC een gunstig contract hebben kunnen sluiten met een mobiele provider, in wie wij het volste vertrouwen hebben. Bovendien wordt tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding een adequate technische oplossing voor ons probleem met bereikbaarheid en ontvangst van de mobiele telefoons gerealiseerd.

SOS Kinderdorpen

Andre Reijndorp – Business Consultant

Optimalisatie telecommunicatie
De uiteindelijke keuze voor BTC is niet alleen gemaakt op basis van de lage prijs maar ook op het feit dat de geboden oplossing (praktisch) geen eigen beheer expertise vereiste. Alles werd volledig bij SOS uit handen genomen door de experts bij BTC.

 

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen