Gijzeling van systemen. Data diefstal. Bedrijfsspionage. Wie geen slachtoffer wil worden van cyberaanvallen, houdt systemen up-to-date

BTC Managed Modern Workplace monitort en beveiligt kwetsbare werkplekken.

Te veel bedrijven en organisaties maken het hackers te makkelijk om toegang te krijgen tot hun systemen. Door het niet tijdig updaten van deze systemen worden zij kwetsbaar voor diefstal en fraude. Of hackers leggen het bedrijf volledig lam door systemen te blokkeren. Deze cybercriminelen buiten de deur houden en calamiteiten voorkomen is een kwestie van updaten, monitoren en alert reageren op risicosignalen.

Managed Modern Workplace, de 24/7 waakhond
BTC neemt bedrijven en organisaties het beheer en de monitoring van werkplekken uit handen. Als een waakhond houdt BTC continu de status van softwareprogramma’s en besturingssystemen in de gaten en kan daardoor proactief handelen. Volgens het principe ‘voorkomen is beter dan genezen’ worden mogelijke problemen gesignaleerd en aangepakt voordat deze schade kunnen aanrichten.

De voordelen van Managed Modern Workplace zijn helder. Zonder IT-kennis in huis te hebben, worden middels monitoring, patchmanagement en remote control werkplekken beschermd en blijven besturingssystemen up-to-date. Ook zijn de dataveiligheid en continuïteit van de operatie 24/7 onder controle. Met als resultaat dat de operatie zorgeloos optimaal functioneert.

Geen luxe, maar noodzaak
Enige tijd terug betaalde de Universiteit van Maastricht bijna €200.000 losgeld aan hackers om hun gegijzelde systemen weer terug in handen te krijgen. Door het niet up-to-date houden ontstonden er lekken in vitale systemen van de Universiteit. Deze zijn door hackers gebruikt om in het systeem in te breken en het vervolgens afhandig te maken, met als gevolg dat de Universiteit niet kon functioneren. Tegemoetkomen aan de eisen van de hackers was de enige oplossing.

De Universiteit van Maastricht is geen uitzondering. Honderden, wellicht duizenden bedrijven en organisaties lopen hetzelfde risico. Voor al deze bedrijven geldt namelijk dat zij grote moeite hebben met het beheren en actualiseren van hun systemen. En met het bewaken van de werkplekken die toegang hebben tot deze systemen.

Die werkplekken zijn allang niet meer het-bureau-met-computer. Elk device, van laptop tot smartphone en van desktop tot tablet, is een werkplek. Alleen door elke werkplek, dus elke device, met de laatste, meest actuele software te laten functioneren, wordt dit device optimaal beveiligd. En wordt dus voorkomen dat het achterliggende systeem frauduleus wordt benaderd. Dat maakt BTC Managed Modern Workplace voor digitale veiligheid geen luxe, maar een noodzaak.

Wilt u meer weten over de Managed Modern Workplace? Lees dan hier verder of neem telefonisch contact met ons op: 088-411 00 33.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 33

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen