Partnership Samsung en BTC ontwikkelt zich met de markt mee

Al meer dan tien jaar werken BTC en Samsung samen om klanten te voorzien van zakelijke telecom- en IT-oplossingen. Als Platinum Partner beschikt BTC over de juiste expertise om klanten optimaal te bedienen waar het gaat om Samsung-devices en -oplossingen. Key Account Manager Sander Hoogenboezem van Samsung vertelt hoe de samenwerking zich ontwikkeld heeft en hoe de klant hiervan profiteert.

“We zien al een aantal jaren dat de markt aan het veranderen is”, vertelt Sander. “Vanuit Samsung zijn wij continu bezig om aanvullende diensten te ontwikkelen die aansluiten bij huidige en toekomstige vraagstukken van onze klanten. De zakelijke markt is gebaat bij een leverancier die meer doet dan alleen het leveren van het toestel. BTC is daar heel bewust mee bezig. Door deze werkwijze omarmen zij proactief diensten die aansluiten bij ontwikkelingen in de organisatie van de klant.”

Investeren in kennis en expertise

“Het is heel goed om te zien dat BTC al langer investeert in de kennis en expertise van haar medewerkers om de transitie naar totaalleverancier te maken. Dat komt terug in het brede dienstenpakket; ze configureren toestellen, verzorgen training en de uitrol op meerdere locaties, bouwen klantspecifieke webshops, beheren werkplekken en managen service- en retourprocessen. Zo ondersteunen ze klanten tijdens iedere fase van de lifecycle.”

“BTC ondersteunt haar klanten tijdens iedere fase van de lifecycle; van voorconfiguratie en uitrol op meerdere locaties tot en met de service- en retourprocessen.”

Enterprise Edition bewijst meerwaarde

De overstap naar een meer dienstverlenende benadering is eerder ook al door Samsung gemaakt. Sander licht dit toe: “Naast Samsung Knox, onze Hardware-as-a-Service-propositie en 4-uur Vervangservice hebben we ook met succes onze Enterprise Edition-toestellen gelanceerd. Deze toestellen zijn standaard uitgerust met de diensten Knox Configure en E-FOTA. Dit biedt de klant gemak bij het uitrollen en inregelen van specifieke policies en updates. Bovendien zijn klanten verzekerd van security- en software-updates gedurende minimaal drie of vier jaar.”

Gecertificeerd partnership

De gedeelde visie heeft ertoe geleid dat BTC al jaren Platinum Partner is van Samsung. “Deze hoge partnerstatus toont het hoge kennisniveau en de meerwaarde van BTC aan”, vertelt Sander. “Uiteraard is BTC gecertificeerd op Samsung Knox, onze totaaloplossing voor mobiel beheer en mobiele beveiliging. Door de invoering van de GDPR is het bewustzijn omtrent security bij veel organisatie verder toegenomen. BTC heeft de juiste kennis in huis om klanten volledig te ondersteunen op dit gebied.”

Advies voor lange termijn

Sander is erg te spreken over de samenwerking tussen beide bedrijven. “BTC kijkt echt met de klant mee. Er wordt gekeken welke oplossingen de processen bij de klant nog beter laten werken. Zo ontstaat er een advies dat niet alleen nu aansluit bij de behoefte van de klant, maar ook over twee en over vijf jaar. De klant profiteert hiermee van toekomstbestendige oplossingen. Het is ideaal dat de lijntjes tussen onze organisaties kort zijn. Er is namelijk steeds meer mogelijk met onze oplossingen. Voor de specifieke invulling hiervan is het ideaal voor de klant dat onze technische mensen direct met BTC communiceren.”

“Een goed voorbeeld is een klant die op termijn de bestaande MDM-oplossing wilde vervangen door een alternatieve aanbieder. Normaal is dat een erg complexe klus. Met Knox Configure en E-FOTA hebben we deze uitdaging kunnen ondervangen. Hiermee konden we twee profielen klaarzetten, waardoor de overstap naar de nieuwe oplossing snel en gemakkelijk verliep. We krijgen steeds meer exotische vragen vanuit de klant, rondom uitrol en implementatie. Dan is het fijn om te zien dat we gezamenlijk hier goed antwoord op kunnen geven.”

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen