Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Partners

BTC werkt samen met diverse door haar geselecteerde strategische partners. Of het nu gaat om mobiele en/of vaste telefonie, glasvezelverbindingen of de andere diensten en producten. Het doel van de samenwerking is altijd dat onze klanten hiervan profiteren. Zowel BTC als haar partners geven hiervoor een volledig commitment af. Door met meerdere partners samen te werken garanderen wij een onafhankelijk advies aan onze klanten.

KPN     

Als Excellence Platinum Business Partner van KPN zijn wij gecertificeerd voor het aanbieden van alle zakelijke communicatie-oplossingen van KPN.

Vodafone     

Als Strategic Partner zijn wij gecertificeerd voor het aanbieden van alle zakelijke communicatie-oplossingen van Vodafone.

T-mobile     

Al sinds jaar en dag zijn wij Business Partner van
T-Mobile op het gebied van zakelijke telecom.

RoutIT     

BTC is ICT partner van RoutIT.

Samsung    

BTC is Business Platinum Partner van Samsung.

Apple     

Apple heeft BTC benoemd tot Apple Authorised Reseller (AAR). Deze partnerstatus stelt ons in staat het complete portfolio van Apple aan te bieden aan onze zakelijke klanten. BTC is voor nu één van de twee enige partners in Nederland die deze status is toegekend.

Voordeel voor u als klant:

  • In house Apple specialisten en consultants
  • Deskundig advies
  • Grote voorraad, dus directe levering
  • Huur Apple hardware (iPads)

Cisco Systems     

BTC is ICT partner van Cisco Systems.

Aerohive    

BTC is ICT partner van Aerohive.

Sybase     

BTC is ICT partner van Sybase.

Multrix     

BTC is ICT partner van Multrix.

PrioCom    

PrioCom heeft als missie om kritische communicatie en applicatie diensten te garanderen over commerciële mobiele netwerken voor klanten die absolute betrouwbaarheid vragen om hun bedrijfsvoering te waarborgen. PrioCom is de enige Secure mobiele virtuele netwerkoperator (S-MVNO) speciaal voor missiekritische spraak- en data communicatie. Dit biedt PrioCom via het 4G Advanced netwerk van T-Mobile.

 

Microsoft     

BTC is hardware leverancier van Microsoft.

Nokia     

BTC is hardware leverancier van Nokia.

Sennheiser     

BTC is Authorised Partner van Sennheiser.

EZWIM     

BTC is Service partner van EZWIM.

DearBytes     

BTC heeft een partner overeenkomst met DearBytes , onderdeel van KPN, en is al meer dan 16 jaar gespecialiseerd in complexe security oplossingen voor een veilige ICT omgeving van uw organisatie. DearBytes voert de security assessments uit namens BTC.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen