Vertrouwen, kwaliteit en veiligheid

BTC is Samsung Platina Partner. Wat betekent dat voor u? Allereerst biedt het u de garantie dat u voor alle Samsung producten en oplossingen bij BTC aan het juiste one-stop-shop adres bent. Wij kennen alle ins and outs van Samsung hardware – van smartphones, tablets en monitors tot ssd’s en displays – en weten precies met welke producten we u de beste oplossing aanreiken. Daarnaast biedt het Samsung Platina Partnership u de zekerheid dat u voor elke oplossing kunt vertrouwen op kwaliteit en veiligheid. Vanzelfsprekend van de Samsung producten en diensten, maar vooral ook van alle maatwerkadvies en service.

Beheer uw zakelijke toestellen makkelijker met Samsung Knox

Gunt u uw collega’s ook een snel en veilig werkend toestel? Dan heeft u een oplossing nodig waarmee u hun toestellen op afstand kunt beheren. En, als het even kan, zo makkelijk mogelijk. Dat bereikt u met Samsung Knox. We vertellen u hoe uw collega’s met deze complete beheeroplossing altijd prettig doorwerken.

Lees meer

Met Samsung-smartphones werken uw collega’s makkelijker en veilig

Een smartphone is één van de belangrijkste apparaten op het werk. Het houdt uw collega’s in contact met de klant en met elkaar. Daarom wilt u erop kunnen vertrouwen dat het toestel goed en veilig werkt. Samsung maakt dit mogelijk en biedt smartphones voor iedereen in de organisatie. Hiermee houdt u als IT-beheerder alle zakelijke apps en data veilig én maakt uw vrienden op de werkvloer.

Lees meer

Verlaag het risico op toestelschade met Samsung

Misschien heeft u het weleens meegemaakt: uw mobiele toestel gaat kapot, waardoor u ineens niet meer bereikbaar bent voor klanten en collega’s. En dat niet alleen; ook de reparatiekosten blijken een stuk hoger dan verwacht. Dat moet toch anders kunnen. Met de ruggedized toestellen van Samsung verlaagt u het risico op schade en voorkomt u deze frustraties.

Lees meer

Het alles in een antwoord van Samsung voor beheergemak en veilig gebruik

Doordat smartphones en tablets nog vaker worden ingezet in het bedrijfsleven is het gebruiksgemak en het beheer ervan nog belangrijker geworden. Maar welke oplossing past het beste bij de gekozen toestellen? Samsung brengt haar populaire toestellen en toonaangevende beheeroplossing Samsung Knox samen tot één propositie. Met deze Enterprise Edition (EE)-toestellen profiteert u bovendien van minimaal vier jaar securityupdates. We lichten deze krachtige combinatie graag toe.

Lees meer

Een vaste en mobiele werkplek in een met Samsung Dex

Veel bedrijven maken gebruik van smartphones en tablets. Collega’s werken met mobiele apps die speciaal voor deze toestellen zijn ontwikkeld. Zo kunnen zij altijd en overal aan de slag. Wat zou u ervan vinden als u deze apps ook op een groot scherm kunt gebruiken? Dat kán met Samsung DeX. We vertellen u graag hoe Samsung DeX het werk van uw collega’s nog makkelijker maakt.

Lees meer

Laat uw collega’s nog makkelijker werken met Device-as-a-Service

Passen de zakelijke telefoons van uw collega’s nog wel bij hun wensen en werkzaamheden? Met DaaS voorziet u al uw collega’s van moderne, passende smartphones, zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen. Klinkt dat niet goed? We vertellen u er graag meer over.

Lees meer

Samsungoplossingen in de praktijk

Passen de zakelijke telefoons van uw collega’s nog wel bij hun wensen en werkzaamheden? Met DaaS voorziet u al uw collega’s van moderne, passende smartphones, zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen. Klinkt dat niet goed? We vertellen u er graag meer over.

Businesscase AM match

Lees meer

Beweging 3.0 versterkt zorgverlening

Lees meer

Samsung Dex

Lees meer

Beheer en beveilig uw zakelijke gegevens met Samsung Knox

4K Backup en Social Media

Knox E-FOTA

Knox Suite

Samenwerken met BTC?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen