Alles onder één dak met KPN 

U werkt graag samen met professionals. Mensen met echt kennis van zaken in IT en telecom, up-to-date met de meest recente ontwikkelingen en hands on in hun manier van adviseren en uitvoeren. KPN deelt die mening met u. Daarom werkt KPN samen met gecertificeerde KPN Business Partners. Wij zijn al KPN Business Partner sinds <jaar> en hebben sindsdien een enorme schat aan kennis en ervaring opgedaan met alle producten en diensten van KPN. Dat heeft voor u als voordeel dat we u op maat kunnen adviseren over de oplossingen die het best voor u werkt. Nu en in de toekomst.

KPN ÉÉN: Optimale bereikbaarheid in ÉÉN stap

Bereikbaarheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Bent u niet op kantoor? Dan bent u mobiel of online altijd te bereiken. Deze nieuwe manier van communiceren zorgt ook voor uitdagingen. Het integreren van diverse tools in één oplossing biedt u vele voordelen.

Lees meer

KPN ÉÉN Bedrijf Connect

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN ÉÉN Vast Bellen (Hosted Telefonie) en verbindt een lokale telefooncentrale (PABX) over IP.

Lees meer

Betrouwbare connectiviteit met KPN breedband

Internet verkeer neemt jaarlijks met 50% toe. Steeds meer bedrijven maken gebruik van Cloud toepassingen waarvoor een hogere bandbreedte vereist is. KPN is volop aan het investeren in deze digitale snelweg.

Lees meer

Informeer en vermaak uw medewerkers en bezoekers met KPN EEN MKB TV

Hoe plezierig is het dat uw medewerkers en bezoekers op de zaak televisie kunnen kijken? U kunt ze informeren en vermaken met zowel externe als uw eigen content. U maat het werkplezier en bezoek van uw klanten zo aangenaam mogelijk door ze te informeren en vermaken. Zij kunnen interactief tv-kijken, u heeft uw eigen video- en informatiepagina en een tekstbalk voor eigen of externe content.

Lees meer
Samenwerken met BTC?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen