Alles onder één dak met KPN 

Vanzelfsprekend wilt u altijd op uw IT kunnen vertrouwen. Dat gaat het beste als u werkt met toekomstbestendige oplossingen die perfect passen bij uw organisatie. Het is dan prettig als u samenwerkt met een leverancier die u begrijpt. Als KPN Excellence Partner beschikken we over gecertificeerde kennis om u volledig te ondersteunen. Zo profiteert u van het beste advies en krachtige oplossingen voor uw organisatie.

KPN ÉÉN: Optimale bereikbaarheid in ÉÉN stap

Bereikbaarheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Bent u niet op kantoor? Dan bent u mobiel of online altijd te bereiken. Deze nieuwe manier van communiceren zorgt ook voor uitdagingen. Het integreren van diverse tools in één oplossing biedt u vele voordelen.

Lees meer

KPN ÉÉN Bedrijf Connect

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN ÉÉN Vast Bellen (Hosted Telefonie) en verbindt een lokale telefooncentrale (PABX) over IP.

Lees meer

Betrouwbare connectiviteit met KPN breedband

Connectiviteit speelt een steeds grotere rol in de processen van organisaties. Het gebruik van online tools zoals apps neemt toe, en dat vraagt om voldoende stabiliteit en bandbreedte. KPN en BTC zorgen ervoor dat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken.

Lees meer

Microsoft Teams Calling

Microsoft Teams laat collega’s gemakkelijk online chatten, videovergaderen en samen werken aan bestanden. Teams Calling voegt daar nu vast-mobielintegratie aan toe. Hierdoor zijn medewerkers in Teams bereikbaar op hun vaste telefoonnummer, waardoor zij nog bereikbaarder zijn.
Lees meer

Haal nog meer voordeel uit Teams met KPN ÉÉN:

Door de integratie van KPN EEN met Teams voegt u nu ook telefonie toe aan Microsoft Teams. KPN Sales Consultant Rajesh Ramdhan en KPN Business Partner Manager Andy Chocolaad vertellen over de voordelen van deze integratie.

Lees meer
Samenwerken met BTC?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen