Oxfam Novib

Ieder jaar draagt BTC Teleconsult een goed doel een warm hart toe. Zo doneerde BTC Teleconsult in 2012 € 2.520,- aan SOS Kinderdorpen en stond 2013 in het teken van Oxfam Novib. Ook in 2014 steunt BTC Teleconsult Oxfam Novib door middel van het inzamelen van defecte en oude mobiele toestellen en ICT hardware. De opbrengst wordt volledig gedoneert aan Oxfam Novib. Doet u ook mee met de actie voor Oxfam Novib?

Als bedrijfsambassadeur draagt BTC Teleconsult ook in 2014 Oxfam Novib een warm hart toe

Als organisatie willen wij het bedrijfsleven ontzorgen op het gebied van telecommunicatie. Met onze persoonlijke aanpak, kennis, service en producten, zorgt BTC Teleconsult dat bedrijven flexibel kunnen werken en maken wij hun bedrijfsprocessen veilig beschikbaar, waar zij dat maar willen. Naast het realiseren van onze eigen ambities en doelstellingen vinden wij het belangrijk om als bedrijf maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Wij geloven in het zelf doen. Daarom kiezen wij ervoor om als bedrijfsambassadeur het werk van Oxfam Novib te steunen.

Hoe kunt u meedoen?

U kunt meehelpen aan deze actie voor Oxfam Novib! Stuur uw defecte en oude mobiele toestellen en ICT hardware naar ons toe en wij zorgen ervoor dat de volledige opbrengst wordt gedoneerd naar Oxfam Novib!

Wat kunt u toesturen?

Afgeschreven mobiele toestellen inclusief batterij en oplader.

ICT apparatuur als beeldschermen en laptops inclusief toebehoren, zo mogelijk compleet met toetsenbord, muis etc., routers, modems en dergelijke.

Waar kunt u het naartoe sturen?

Stuur de apparatuur naar:

BTC Teleconsult
T.a.v. Apparatuur Oxfam Novib
Antwoordnummer 665
1180 WB Amstelveen

Wie is Oxfam Novib en wat doen zij precies?

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij het microfinancieringsprogramma van Oxfam Novib krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. Hiermee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land.
Bij alles wat Oxfam Novib doet gaan we uit van de kracht van de mensen zelf. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land. Als ambassadeur van Oxfam Novib steunen wij dit alles!

» Bezoek de website van Oxfam Novib

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen