Sponsoring

Als maatschappelijk betrokken bedrijf dat midden in de samenleving staat ondersteunen wij diverse activiteiten op zowel maatschappelijk als sportief gebied, regionaal en nationaal. We doen dit omdat we betrokken zijn en het belangrijk vinden mogelijkheden en kansen te ondersteunen en te creëren.

Goede doelen

Bij BTC nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en we dragen daarom op een geheel eigen manier diverse goede doelen een warm hart toe. Zo zamelen we bijvoorbeeld alle oude en defecte telefoontoestellen in, omdat die geheel of gedeeltelijk hergebruikt kunnen worden. De opbrengst van deze inzameling doneren we ieder jaar aan een goed doel.

Wilt u ook een bijdrage leveren? 
Ook een bijdrage leveren? Stuurt u uw oude en defecte apparatuur op naar BTC, Gondel 1, 1186 MJ Amstelveen. U kunt het ook bij ons afleveren. Wij zorgen dat alles wordt verwerkt via IT Donations. Deze organisatie zorgt ervoor dat de opbrengst rechtstreeks op rekening van het goede doel wordt gestort.

Welke IT apparatuur ( oude computers ), POS systemen en smartphones kunt u inleveren?

Computers
Desktop, workstation, notebook, thin client, work-station.

POS Systemen
Kassa systeem, betaalautomaat, pinautomaat, etc.

Apple
iMac, Macbook, Mac Mini, Mac Pro, iPhone, iPad, Displays, Xserve.

Servers
Server, serverrack, mainframe.

Beeldschermen
TFT, LCD, plasma, beamer, monitor arm.

Tablets
iPad, Samsung, tablet-PC, etc.

Netwerk en beveiliging
Modem, router, switch, bekabeling, wireless-access point, firewall.

Telecommunicatie
PDA, GSM, Smartphone, IP telefonie, telefoon centrale.

Back-up
Tapedrive, tapelibrary, taperobot, disk-to-disk.

Storage
NAS, SAN, DAS, data-dragende apparatuur (als harde schijf).

Printers
Laserprinter, inktjetprinter, plotter.

Accessoires
Toner cartridge (ongeopend), noodstroom voorziening, grafische tablet, geheugen-module, toetsenborden, externe diskdrives, kabels, etc.

Bart de Graaff foundation

Net als in 2016 draagt BTC de Bart de Graaff Foundation in 2017 een warm hart toe. De stichting helpt jonge ambitieuze ondernemers met een levensbepalende ziekte met het opstarten van hun eigen onderneming.

Dit doen zij door middel van het zoeken van sponsoren en mentorbedrijven die een jaar lang een bikkel, de erenaam voor deze ondernemers, begeleiden.

Meer informatie over de Bart de Graaff foundation

Dream4Kids

Met man en macht zetten de vrijwilligers van Dream4Kids zich in om de dromen waar te maken van kinderen van 6 t/m 12 jaar, die een traumatische ervaring achter de rug hebben. Een ervaring die te maken kan hebben met het overlijden van een ouder, een broertje of zusje, mishandeling of zelfs misbruik. Gebeurtenissen die inbreuk maken op een tot dan toe onbekommerde jeugd.

Het jaar 2015 stond in het teken van Dream4Kids. BTC heeft samen met haar klanten en relaties een totaalbedrag van € 8.727,- kunnen doneren.

Meer informatie over Dream4Kids

Oxfam Novib

Oxfam Novib zet zich in voor mensen die leven in armoede in ontwikkelingslanden. Lenen bij een bank is voor arme mensen vaak niet mogelijk. Dankzij hun microfinancieringsprogramma krijgen ondernemende mensen daar een klein krediet. En daarmee krijgen ze de kans een eigen bedrijfje en een zelfstandig bestaan op te bouwen. Zo kunnen mensen zelf bouwen aan hun eigen toekomst én dat van hun land. Voor je zelf kunnen zorgen is essentieel voor het opbouwen van een zelfstandig bestaan. En het draagt bovendien bij aan de duurzame economische ontwikkeling van een land.

De jaren 2013 en 2014 stonden voor BTC in het teken van Oxfam Novib. Naast de maandelijkse bijdrage, organiseerde wij meer acties om een bijdrage te leveren.

Meer informatie over de actie voor Oxfam Novib

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen is een niet-overheidsgebonden kinderhulporganisatie die een toekomst bouwt voor wees- en verlaten kinderen over de hele wereld. SOS Kinderdorpen geeft momenteel ruim 80.000 kinderen een liefdevol thuis in een gezinshuis in één van haar kinderdorpen.

BTC heeft in 2012 € 2.520,- gedoneert aan SOS Kinderdorpen d.m.v. het inzamelen van oude en defecte toestellen.

Bezoek de website van SOS Kinderdorpen

Stichting AAP

2011 stond in teken van Stichting AAP. De opbrengst van ingezamelde printercartridges werd gedoneerd aan Stichting AAP. Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor uitheemse dieren, afkomstig van de illegale handel, proefdierlaboratoria, circussen, louche dierentuinen of rechtstreeks van particulieren.

Bezoek de website van Stichting AAP

Team Challenge 4 Femme

Team Challenge 4 Femme reed op 2 en 3 juni de HomeRide 2012 voor het huis Sophia Rotterdam en voor het Ronald McDonald Kinderfonds. HomeRide is een sponsor-wielertocht langs zes Ronald McDonald Huizen en twee Ronald McDonald Vakantielocaties. In zeven etappes fietst men 500 kilometer van Groningen naar Maastricht voor zieke kinderen en hun ouders.

Bezoek de website van Team Challenge 4 Femme

Rotary Almere

Rotary Almere zet zich in voor clubdoelen uit de Almeerse samenleving. Rotary Almere is een onderdeel van het wereldwijde netwerk van professionals die zich tot doel hebben gesteld in clubverband mens en maatschappij te dienen.

Bezoek de website van Rotary Almere

Sponsoring

BTC heeft sponsorovereenkomsten met diverse sportclubs. Want net als in de sport proberen wij door teamwork en inzet steeds meer te bereiken. Winnen alleen is namelijk niet genoeg, we leggen de lat steeds weer hoger en we gaan allemaal steeds voor de beste prestaties! En, niet te vergeten, we vinden sport gewoonweg ontzettend leuk.

Hockey

Amstelveen

Tennis

Voetbal

Amstelveen

Beverwijk