Overheid

Met de gunning van OT2006, OT2010 en PT2011 toont BTC aan terecht gecertificeerd leverancier van de Nederlandse overheid te zijn. De hoge eisen van service, kwaliteit en ondersteuning tonen aan dat deze eigenschappen bij BTC zeer hoog in het vaandel staan.

BTC is gecertificeerd leverancier van de Nederlandse overheid

Al sinds 2006, met de gunning van OT2006, zijn wij gecertificeerd leverancier van de Nederlandse overheid, een lijn die met de gunning van OT2010 en PT2011 werd doorgezet. De overheid heeft de keuze voor ons gemaakt op basis van drie eisen: service, kwaliteit en ondersteuning. Op alle onderdelen scoorde BTC de honderd-procent-score, bovendien tegen de voordeligste prijs.

Niet alleen een geweldig compliment, maar ook een prachtige referentie dat bij BTC service de boventoon voert.

Gunning aanbesteding OT2010 aan BTC

In totaal maken onder de besteding OT2010 meer dan honderdtwintig overheidsorganisaties gebruik van de diensten van BTC. Daar vallen behalve de twaalf ministeries ook een groot aantal andere bestuursorganen als provincies en gemeenten onder, evenals een deel van de zorg- en onderwijsinstellingen. Dat BTC al drie keer zo’n aanbesteding heeft gekregen, met een looptijd van zeven jaar, bewijst dat onze goede interne organisatie ertoe leidt dat wij zowel iets kleinere als hele grote projecten met grote klant tevredenheid weten te realiseren.

Behalve het leveren van de toestellen biedt BTC ook verdere dienstverlening zoals reparatie en vervanging van toestellen, maar ook on-site en servicedesk ondersteuning. Bestellingen kunnen gedaan worden via een speciaal daarvoor ontworpen website, indien gewenst ontworpen naar de persoonlijke voorkeuren en eisen van de klant.

Neem contact met ons op
Alle contactgegevens

Gunning aanbesteding PT2011 aan BTC

De gunning van de aanbesteding PT2011 houdt in dat zeven van onze provincies en het Interprovinciaal Overleg (IPO) hebben besloten in ieder geval de komende twee jaar hun telefonie hardware bij ons te zullen afnemen. Motivatie voor deze gunning is onder meer dat wij een pakket hebben aangeboden dat niet alleen voldeed aan alle behoeften van de betrokken organisaties, maar tevens het economisch meest gunstige was. Wij zijn er, net als in dit geval, altijd op uit u en uw onderneming een aanbieding te doen die op al uw wensen aansluit en bovendien voordelig is.