Over BTC

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Medewerkers maken gebruik van een werkplek op kantoor, thuis of onderweg en alles werkt zoals het moet werken. Cloud services zijn toegankelijk en goed beveiligd. De connectiviteit is optimaal, klanten kunnen u moeiteloos bereiken en alle IT-faciliteiten functioneren efficiënt. Dus iedereen kan zijn werk doen. Zo vanzelfsprekend moet het zijn. Wij kunnen dat voor u realiseren. Sinds 2000 adviseert en ondersteunt BTC bedrijven en overheden op het gebied van strategische ICT oplossingen. Dit doen wij met ruim 70 enthousiaste en proactieve medewerkers, waaronder ervaren specialisten.

Mensen veranderen voortdurend.
Werken ook.

Het inrichten van een ICT-werkplek gaat niet over verbindingen, hardware of toepassingen. Het gaat om het optimaal faciliteren van de interactie tussen mensen en hun werkzaamheden. En de communicatie tussen uw medewerkers, klanten en leveranciers.

De manier waarop die interactie plaatsvindt, verandert voortdurend. Want mensen veranderen voortdurend. Het werken ook. Dus is het noodzakelijk om werkplekken te creëren die uw organisatie veilig en betrouwbaar digitaal ontsluiten. En die het voor iedereen mogelijk maken om het beste uit het werk en zichzelf te halen. Want wie met plezier werkt, is productiever.

Samenwerken met BTC?

Oplossingen en bouwstenen

Wat u daarvoor nodig heeft, zijn relevante oplossingen. Praktische en werkbare oplossingen voor ICT-werkplekken die zich aanpassen aan wat uw organisatie nodig heeft en niet andersom. Daarvoor hebben we bouwstenen ontwikkeld, waarmee we werkplekinnovaties op zo een manier integreren dat iedereen daar het maximale rendement uit kan halen. We zetten dit in op vier gebieden:

Telecom en verbindingen: intelligente oplossingen in IP-telefonie en mobiele telefonie die meegroeien met de actuele technologie, wensen en eisen.

Online werken: goed beveiligde, schaalbare cloudoplossingen die een boost geven aan de snelheid en productiviteit.

Hardware: de zekerheid dat de juiste oplossing met het juiste device op de juiste manier functioneert.

Security en recovery: professionele IT-security als bescherming datalekken, cybercrime en dataverlies.

Vestigingen

Amstelveen BTC (hoofdkantoor)
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Meer informatie

Beverwijk
Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk

Meer informatie

Den Haag
Elbe 27
2491 BT Den Haag

Meer informatie

BTC Beleid voor informatiebeveiliging

BTC heeft als doel het bedrijfsleven te ontzorgen op het gebied van ICT. In een toenemende dynamische wereld neemt ICT een steeds belangrijkere plaats in. Gezien de trends en ontwikkelingen met steeds meer integratie heeft zakelijk Nederland meer behoefte aan een businesspartner die fungeert als een Managed Service Provider op het gebied van ICT. In de huidige 24-uurs economie, waarin het werk voortdurend met het personeel meereist, is het onontbeerlijk dat bedrijfsprocessen overal en non-stop veilig toegankelijk zijn. het is in het belang van klanten en medewerkers van BTC dat dit met een zo groot mogelijke zorg gebeurt.

Informatiebeveiliging bij BTC is gericht op vergroten van het klantvertrouwen en het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Het managementproces dat BTC daarvoor hanteert is gecertificeerd volgens ISO27001.

Dit managementproces heeft als doel:

  1. De risico’s te beheersen met een classificatie meer dan of gelijk aan hoog met betrekking tot verlies van beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en/of integriteit van informatie;
  2. Beoogde doelstellingen te realiseren t.a.v. de verbetering van informatiebeveiliging;
  3. Passende technische beschermingsmaatregelen te nemen waardoor de (persoons)gegevens onbegrijpelijk of ontoegankelijk zijn voor onbevoegden.

Hiervoor zal de directie van BTC:

  1. Informatiebeveiliging uitdragen en een voorbeeldrol vervullen;
  2. Regelmatig het beleid aan (veranderende) wetgeving toetsen;
  3. Het beleid voor informatiebeveiliging ieder jaar beoordelen of als er zich grote veranderingen voordoen.

Tenslotte, de directie van BTC vindt bewustzijn en gedrag van elke medewerker de belangrijkste pijler voor robuuste informatiebeveiliging.

Business Partners van BTC

Voor mobiele en vaste telefonie, glasvezelverbindingen en overige diensten zijn KPN en Vodafone de zakelijke partners van BTC. Indien het beter past bij de behoefte van de klant, kunnen wij ook andere providers inzetten. Voor het leveren van hardware zijn onder andere Samsung, Apple, Sony en Fairphone onze zakelijke partners in hardware. De samenwerking met meerdere partners – waarvoor zowel BTC als de partners een volledig commitment afgeven – garandeert een onafhankelijk advies en een optimaal profijt aan onze klanten.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen