OVER BTC

Dagelijks communiceert u met uw klanten en leveranciers. En u wisselt informatie uit met uw medewerkers, waar die zich ook bevinden. BTC optimaliseert die communicatieprocessen. Wij maken het mogelijk gebruiksvriendelijk te communiceren. Op een manier waardoor de effectiviteit en productiviteit van uw onderneming en uiteindelijk ook het ondernemingsrendement toenemen.

Volg BTC op:
LinkedIn | Twitter | Facebook

Even voorstellen...

Wij stellen ons even voor en informeren u graag wat BTC voor uw onderneming kan betekenen.

Over BTC

Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data en de beveiliging daarvan zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces. Elke onderneming streeft ernaar deze processen te optimaliseren, op zoek naar meer effectiviteit en productiviteit. BTC levert daar een substantiële bijdrage aan door met kennis van zaken en een goede service de totale ICT-werkplek in te richten, mensen 24/7 bereikbaar te maken en het mogelijk te maken om altijd en overal te kunnen werken. Met cloudoplossingen, diensten en producten waarmee u nu al kunt anticiperen op de toekomst.

Wat doet BTC?

Bedrijven en organisaties willen zich focussen op hun core business en zich geen zorgen maken over alles wat noodzakelijk is om het werk te kunnen doen. BTC ondersteunt bedrijven en organisaties door de zorg over de ICT-werkplek weg te nemen. Dat doen we door als een onafhankelijke partner van ondernemingen te opereren voor de inrichting van de totale ICT-werkplek volgens een one-stop-shop formule; het samenbrengen van alle point solutions en services onder één dak geeft klanten meer rust en controle.

We adviseren in de toepassing van de nieuwste technologieën en toekomstbestendige oplossingen en verzorgen van a tot z de implementatie daarvan. De wensen en eisen van de klant vormen het vertrekpunt voor onze dienstverlening, het einddoel is daaraan tegemoet te komen op een manier die betaalbaar, werkbaar en schaalbaar is.

Zo helpt BTC bedrijven om efficiënter te werken en de productiviteit te stimuleren door ‘Het Nieuwe Werken’ op een relevante en effectieve manier in te zetten. Dit verhoogt zowel het plezier in het werk als het rendement van medewerkers.

Daartoe adviseren we onafhankelijk over alle facetten waarmee de ICT-werkplek wordt omgeven: netwerken, connectiviteit, hardware, services en infrastructuur. In combinatie met de implementatie en installatie hiervan.

Deze integrale aanpak leidt tot de meest efficiënte oplossingen en draagt substantieel bij aan het verhogen van het rendement op de werkplek. En dus daarmee ook aan het ondernemingsrendement.

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

De organisatie

Onze organisatie groeit gestaag. Momenteel zijn 70 medewerkers op verschillende plekken in Nederland – op één van onze vestigingen, onderweg of op een flex- of thuiswerkplek – aan het werk. Om maximaal rendement uit iedere medewerker en uit ons team te halen, werken we volledig in de cloud en met de nieuwste technologieën volgens de principes van ‘Het Nieuwe Werken’. En dat geldt voor iedereen: van onze Binnendienst en Helpdesk tot aan de Consultants en Directie.

Onze hele organisatie kent en gebruikt de oplossingen waarover wij adviseren. Hierdoor kunnen al onze medewerkers vanuit eigen kennis en ervaring met enthousiasme vertellen over onze dienstverlening, services en hardware. BTC behoort tot de drie grootste onafhankelijke ICT-bedrijven in het MKB-segment in Nederland.

Onze missie

BTC ontzorgt bedrijven, organisaties en overheden met toekomstgerichte oplossingen voor de totale ICT-werkplek. Met onze persoonlijke aanpak, kennis, service en producten maken wij het mogelijk dat onze klanten flexibel kunnen werken en maken wij hun bedrijfsprocessen veilig beschikbaar, waar zij dat maar willen.

Intern inspireren we onze mensen om het beste uit zichzelf te halen, zodat hun unieke kennis, vaardigheden en inzichten steeds weer tot uiting komen in de omgang met onze klanten, leveranciers en collega’s. Het resultaat van deze werkwijze is continuïteit en kwaliteit, ook op de lange termijn.

Onze visie

In de 24/7 dynamiek van de digitale realiteit speelt ICT een hoofdrol; systemen moeten meegroeien met de eisen van die realiteit, mensen moeten moeiteloos op de realiteit kunnen anticiperen. De beheersbaarheid van de ICT-werkplek is complex en vraagt daarom om een ‘one-stop-shop’ leverancier die de zorg voor de inrichting en beheersbaarheid uit handen neemt. Die de zorg voor het voortdurend actualiseren en beveiligen van de ICT-werkplek uit handen neemt. En een leverancier die in een 24-uurs economie, waarin het werk voortdurend met het personeel meereist, bedrijfsprocessen overal en non-stop veilig toegankelijk maakt. En door de meest efficiënte inrichting van de ICT werkplek het rendement op de loonkosten en de tevredenheid van klanten en medewerkers verhoogt. In alles streven wij ernaar om optimaal te presteren in de manier waarop we die rol vervullen.

De vestigingen van BTC

BTC opereert landelijk en heeft daarom ook vestigingen in heel Nederland. Door dichter bij onze klanten aanwezig te zijn, kunnen wij beter en sneller lokaal service bieden. Het kenmerkt de persoonlijke en flexibele aanpak waarmee we onszelf in de markt onderscheiden. Vandaar dat we sinds april 2014 ook een nieuwe vestiging in Den Haag zijn gestart.

Amstelveen

Gondel 1
1186 MJ Amstelveen
Tel: 088 – 411 00 33
» Meer informatie

 

Beverwijk

Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk
Tel: 088 – 411 00 31
» Meer informatie

 

Den Haag

Elbe 27
2491 BT Den Haag
Tel: 088 – 411 00 36
» Meer informatie

Business Partners van BTC

Voor mobiele en vaste telefonie, glasvezelverbindingen en overige diensten zijn KPN en Vodafone de zakelijke partners van BTC. Indien het beter past bij de behoefte van de klant, kunnen wij ook andere providers inzetten. Voor het leveren van hardware zijn onder andere Samsung, Apple, Sony en Fairphone onze zakelijke partners in hardware. De samenwerking met meerdere partners – waarvoor zowel BTC als de partners een volledig commitment afgeven – garandeert een onafhankelijk advies en een optimaal profijt aan onze klanten.

Wie we zijn

BTC is voor onze klanten een vertrouwde adviseur en leverancier met een naam en een gezicht. Een toegewijde partner die op persoonlijke wijze en met plezier net een stapje verder gaat dan de gemiddelde provider of een telecom reseller.

We gaan met iedereen om zoals we zelf behandeld willen worden. Dus komen we zonder uitzondering onze afspraken na. We gedragen ons als gewone mensen, staan onze medewerkers iedereen vriendelijk te woord en helpen we klanten en relaties met persoonlijke service, advies en de beste producten en diensten. Met specifieke oplossingen die passen bij het type organisatie, tegen marktconforme tarieven.

Het is een manier van werken waar onze klanten, zakelijke partners en medewerkers enthousiast over zijn en blijven. En daardoor als klant de relatie waarderen en als medewerker bereid zijn om een stapje extra te zetten voor die klanten. Juist daarin ligt de sleutel voor een succes en groei.

BTC Beleid voor Informatiebeveiliging

BTC faciliteert bedrijven in flexibel werken en het veilig beschikbaar maken van bedrijfsprocessen, op elke plaats en op elk moment. Het is in het belang van klanten en medewerkers van BTC dat dit met een zo groot mogelijke zorg gebeurt.

Informatiebeveiliging bij BTC is gericht op vergroten van het klantvertrouwen en het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Het managementproces dat BTC daarvoor hanteert is gecertificeerd volgens ISO27001.

Dit managementproces heeft als doel:

  1. De risico’s te beheersen met een classificatie meer dan gemiddeld met betrekking tot verlies van beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en/of integriteit van informatie;
  2. Beoogde doelstellingen te realiseren t.a.v. de verbetering van informatiebeveiliging;
  3. Passende technische beschermingsmaatregelen te nemen waardoor de (persoons)gegevens onbegrijpelijk of ontoegankelijk zijn voor onbevoegden.

Hiervoor zal de directie van BTC:

  1. Informatiebeveiliging uitdragen en een voorbeeldrol vervullen;
  2. Regelmatig het beleid aan (veranderende) wetgeving toetsen;
  3. Het beleid voor informatiebeveiliging elke twee jaar beoordelen of als er zich grote veranderingen voordoen.

Tenslotte, de directie van BTC vindt bewustzijn en gedrag van elke medewerker de belangrijkste pijler voor robuuste informatiebeveiliging.