Over BTC

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Medewerkers maken gebruik van een werkplek op kantoor, thuis of onderweg en alles werkt zoals het moet werken. Cloud services zijn toegankelijk en goed beveiligd. De connectiviteit is optimaal, klanten kunnen u moeiteloos bereiken en alle IT-faciliteiten functioneren efficiënt. Dus iedereen kan zijn werk doen. Zo vanzelfsprekend moet het zijn. En wij maken dat waar. Want BTC is een managed service provider die sinds 2000 bedrijven en overheden helder en doelgericht adviseert en ondersteunt op het gebied van toekomstbestendige, strategische IT-oplossingen.

Missie

Onze missie is om de creatieve en technische partij voor onze klanten te zijn op het gebied van hun ICT-uitdagingen. In samenwerking met de klant zoeken we naar effectieve en haalbare oplossingen die passen bij het DNA van de klant. BTC zorgt voor de implementatie en verleent dagelijkse service waar gewenst. Wij blijven de kwaliteit en het succes doorlopend monitoren. Onze oplossingen vergroten de effectiviteit van hun bedrijfskritische processen.

Visie

BTC staat voor eenvoud en flexibiliteit. We kennen en begrijpen de technische vraagstukken en creëren samen met onze klant de oplossing die echt waarde toevoegt. Ons DNA bestaat uit kwaliteit, service, integriteit, flexibiliteit en creativiteit waar alle mogelijke opdrachtgevers bij passen.

Samenwerken met BTC?

Vestigingen

Amstelveen BTC (hoofdkantoor)
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Meer informatie

Beverwijk
Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk

Meer informatie

Den Haag
Elbe 27
2491 BT Den Haag

Meer informatie

Business Partners van BTC

Voor mobiele en vaste telefonie, glasvezelverbindingen en overige diensten zijn KPN en Vodafone de zakelijke partners van BTC. Indien het beter past bij de behoefte van de klant, kunnen wij ook andere providers inzetten. Voor het leveren van hardware zijn onder andere Samsung, Apple, Sony en Fairphone onze zakelijke partners in hardware. De samenwerking met meerdere partners – waarvoor zowel BTC als de partners een volledig commitment afgeven – garandeert een onafhankelijk advies en een optimaal profijt aan onze klanten.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen