Over BTC

Het lijkt zo vanzelfsprekend. Medewerkers maken gebruik van een werkplek op kantoor, thuis of onderweg en alles werkt zoals het moet werken. Cloud services zijn toegankelijk en goed beveiligd. De connectiviteit is optimaal, klanten kunnen u moeiteloos bereiken en alle IT-faciliteiten functioneren efficiënt. Dus iedereen kan zijn werk doen. Zo vanzelfsprekend moet het zijn. En wij maken dat waar. Want BTC is een managed service provider die sinds 2000 bedrijven en overheden helder en doelgericht adviseert en ondersteunt op het gebied van toekomstbestendige, strategische IT-oplossingen.

Missie

BTC streeft ernaar in alle situaties de verwachtingen van onze klanten te beantwoorden of te overtreffen met creatieve en technische vooruitstrevende oplossingen voor alle mogelijke IT-uitdagingen. We zorgen voor een gedegen en onafhankelijk advies, de implementatie, verlenen de service die nodig is en monitoren doorlopend de kwaliteit van ons werk. Want we willen dat onze oplossingen de effectiviteit van uw bedrijfskritische processen vergroten.

Visie

BTC houdt de zaken graag overzichtelijk, hecht aan transparantie en beweegt mee met de ontwikkeling van de klant en de markt. We herkennen en begrijpen de vraagstukken van onze klanten en werken samen aan oplossingen die substantiële waarde toevoegen door kwaliteit, service, integriteit, flexibiliteit en creativiteit.

Samenwerken met BTC?

Vestigingen

Amstelveen BTC (hoofdkantoor)
Gondel 1
1186 MJ Amstelveen

Meer informatie

Beverwijk
Gaasterland 8
1948 RG Beverwijk

Meer informatie

Den Haag
Elbe 27
2491 BT Den Haag

Meer informatie

Business Partners van BTC

Voor mobiele en vaste telefonie, glasvezelverbindingen en overige diensten zijn KPN en Vodafone de zakelijke partners van BTC. Indien het beter past bij de behoefte van de klant, kunnen wij ook andere providers inzetten. Voor het leveren van hardware zijn onder andere Samsung, Apple, Sony en Fairphone onze zakelijke partners in hardware. De samenwerking met meerdere partners – waarvoor zowel BTC als de partners een volledig commitment afgeven – garandeert een onafhankelijk advies en een optimaal profijt aan onze klanten.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen