NIEUWS

Persberichten
BTC houdt u graag op de hoogte van al het laatste nieuws binnen de Telecom- en ICT branche. Bekijk onze persberichten.

» Overzicht persberichten

Nieuws
Hier vindt u het nieuws over vaste-/ mobiele telefonie, ICT diensten, hardware releases / aankondigingen en ontwikkeling in de diensten en services van BTC.

» Overzicht nieuwsberichten

Video’s
Bekijk hier de video’s over onze organisatie en demonstraties over nieuwe producten en diensten op het gebied van telecom en ICT.

» Overzicht video’s

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Let op: valse winacties Samsung

Er zijn helaas diverse valse Samsung winacties in omloop. Cybercriminelen versturen e-mailberichten (phishing mails) die de indruk wekken dat je een Samsung smartphone hebt gewonnen of een kortingscode kunt claimen. Cybercriminelen sturen deze nepmails om je persoonsgegevens te bemachtigen of een duur sms-abonnement aan je te verkopen. De beloofde prijs of kortingscode ontvang je nóóit.
Lees meer

KPN zet vol in op KPN-merk

KPN wil de onbetwiste kwaliteitsprovider zijn met de beste diensten, klantenservice en netwerken en heeft met het KPN-merk de ambitie alle klantengroepen in de verschillende segmenten te bedienen, van voordeeldiensten tot premium diensten. Daarom gaat KPN alle focus leggen op het KPN-merk met gecombineerde diensten voor Nederlandse huishoudens en bedrijven.
Lees meer

Missiekritische communicatie met ruimte voor innovatie

PrioCom heeft een end-to-end missiekritische spraak- en datadienst met prioriteit gelanceerd op het 4G-netwerk van T-Mobile. Bijzonder is dat de landelijke dienst quality of service en hoge bandbreedte biedt wat ruimte creëert voor innovatie.
Lees meer

Financieel interessante IoT oplossingen voor vandaag

Iedereen heeft het over het ‘Internet of Things’(IoT) en de voordelen die wij er van gaan beleven. Voordelen dienen echter te leiden tot financieel gewin of een beter of mooier resultaat. Met de beproefde oplossingen van vandaag is er met een relatief overzichtelijke investering al heel veel positieve business cases te maken. Van landbouw tot kantooromgeving management.
Lees meer

ISDN stopt! Wij helpen u verder

BTC helpt u verder met één van de toekomstzekere oplossingen van KPN: KleinZakelijk of KPN EEN MKB. Bekijk het filmpje met onze nieuwe oplossingen om te zien wat bij uw bedrijfsbehoeften past.
Lees meer

Samsung Enterprise Edition: dé zakelijke totaaloplossing voor uw mobiele hardware

Veilig werken met privacy- en bedrijfsgevoelige informatie is sinds de invoering van de GDPR belangrijker dan ooit tevoren. Samsung ondersteunt u hierin met de Enterprise Edition (EE)-toestellen. Hiermee ervaart u de voordelen van premium Samsung-smartphones, meerjarige security-updates, uitgebreide beheer- en supportmogelijkheden.
Lees meer

Tele2 en T-Mobile zijn gefuseerd!

De Europese Commissie heeft de fusie tussen Tele2 en T-Mobile in Nederland goedgekeurd. Daarmee wordt de weg vrijgemaakt voor een grote speler op de mobiele en vaste telecommarkt die zich volledig focust op het belang van consumenten en bedrijven!
Lees meer

De 10 minuten upgrade

Voor ondernemers is er altijd iets wat nú moet gebeuren. En tien dingen die kunnen wachten. Daarom hebben we nu: de 10 minuten upgrade.
Lees meer

BTC reseller van PrioCom kritische spraakcommunicatie

PrioCom BV en BTC hebben een partnerovereenkomst getekend voor de verkoop van PrioCom kritische spraakcommunicatie op mobiel netwerk. De end-to-end dienst van PrioCom is een vernieuwende aanvulling op het portfolio van BTC, die bestaat uit cloudoplossingen voor vaste en mobiele telefonie, mobile devices én verschillende vormen van dienstverlening.
Lees meer

Optimale productiviteit met de werkplek van BTC

BTC zorgt er voor dat u altijd op uw ICT-omgeving en werkplekken kunt rekenen. Dat doen we door u alle werkzaamheden uit handen te nemen. U heeft geen omkijken naar installatie, configuratie, migratie, beheer en beveiliging. U profiteert daardoor van gemak, productiviteit, functionaliteit en veiligheid.
Lees meer

Office 365 Business Premium: het pakket voor bedrijven

Als ondernemer wilt u altijd en overal kunnen werken. Het Office 365 Business Premium pakket is speciaal samengesteld voor bedrijven. Met dit pakket werkt u altijd met de nieuwste versie van de vertrouwde Office programma's en u kunt zowel online als offline werken. Met Office Online werkt u namelijk vanuit uw browser. Ook kunt u het pakket installeren op uw computer.
Lees meer

ISDN stopt: Wij helpen u verder met VoIP

Per 1 september 2019 stopt ISDN bij KPN en alle andere aanbieders. ISDN wordt volledig vervangen door VoIP, ook wel bekend als internetbellen. Gebruikt u momenteel nog ISDN, dan is dit het moment om over te stappen.
Lees meer

BTC en Samsung bieden ontzorging met het oog op morgen

Telecom en IT nemen steeds vaker de vorm aan van een geïntegreerde totaaloplossing die meebeweegt met de organisatie. Dat vraagt om een nieuwe kijk op dienstverlening. Een intensieve samenwerking tussen leverancier en fabrikant is daarin belangrijk. Tim Struik, Mobility Specialist bij BTC, vertelt meer over hoe de klant profiteert van deze zakelijke relatie.  
Lees meer

Partnership Samsung en BTC ontwikkelt zich met de markt mee

Al meer dan tien jaar werken BTC en Samsung samen om klanten te voorzien van zakelijke telecom- en IT-oplossingen. Als Platinum Partner beschikt BTC over de juiste expertise om klanten optimaal te bedienen waar het gaat om Samsung-devices en -oplossingen.
Lees meer

Apple presenteert nieuwe iPhone-modellen

Apple heeft drie nieuwe iPhone-modellen aangekondigd: de iPhone XS, XS Max en XR. De nieuwe toestellen zijn gebaseerd op het ontwerp van de iPhone X, die in 2017 werd gelanceerd. Met de nieuwe toestellen biedt Apple gebruikers diverse nieuwe toepassingen, die ook zakelijk erg interessant zijn. 

Lees meer

BTC ‘World Pack’, pooled wereldbundel 4G data service

BTC biedt het Nederlands bedrijfsleven de wereldbundel ‘World Pack’. Deze 4G LTE data simkaart kunt u gebruiken in 71 landen over 144 top netwerken en tegen een vast tarief van € 0,05 per MB.
Lees meer

Iedereen verbonden met de werkplek van morgen!

Digitalisering en flexibilisering leiden tot veranderende klantbehoeften en marktomstandigheden. Het inspelen op deze ontwikkelingen heeft grote invloed op de manier waarop we werken en samenwerken. Medewerkers, vast of flexibel, willen op ieder moment, vanaf ieder device en iedere locatie in staat worden gesteld om te kunnen (samen)werken en communiceren.
Lees meer

Gebruik Mobile Device Management zit in de lift

Oplossingen voor het beheren en beveiligen van mobiele apparaten worden door steeds meer bedrijven ingezet. Dat blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau Computer Profile
Lees meer

Samsung Galaxy Note9 biedt onderscheidende zakelijke meerwaarde

Samsung heeft een nieuwe premium smartphone gepresenteerd, de Galaxy Note9. De zakelijke gebruiker weet zich met dit toestel verzekerd van razendsnelle performance. De verbeterde S Pen en applicaties bieden bovendien veel nieuwe creatieve mogelijkheden.
Lees meer

Waarom Werkplek-as-a-Service altijd een goed idee is

De mobiele werkplek is tegenwoordig bij veel bedrijven eerder regel dan uitzondering. Vaste werkplekapparatuur maakt daarbij plaats voor mobiele alternatieven.
Lees meer

Galaxy Watch – sportieve smartwatch voor de bewuste gebruiker

Samsung heeft een nieuwe smartwatch aan haar portfolio toegevoegd, de Galaxy Watch. Het trendy device combineert traditionele horlogefunctionaliteit met veelzijdige technologie. De Galaxy Watch is speciaal ontwikkeld om gebruikers te ondersteunen in een gebalanceerde levensstijl. Dat biedt ook meerwaarde in de zakelijke omgeving.
Lees meer

Let’s Talk Business

Sinds april 2018 is BTC de eerste officiële Google partner van het zero-touch enrollment programma in Nederland. Na deze periode hebben meerdere resellers zich aangesloten, maar voor BTC was dit toch een mooie mijlpaal. Folkert Tempelman van New Business Radio nodigde ons daarom op 16 juli uit voor een uitgebreid interview met één van onze directeuren, Ronald Horn, en Mobility Specialist, Tim Struik.
Lees meer

Bespaar tijd en geld op de reparatie van uw belangrijkste communicatiemiddelen

Wij beseffen hoeveel tijd en geld de aftersales van de aan u geleverde smartphones kost. Daarom hebben wij het een en ander, ten aanzien van de reparatie en het duurzaam omgaan met toestellen, op een rijtje gezet.
Lees meer

Het Enterprise Mobility Management-systeem

Wanneer er nieuwe medewerkers starten bij uw organisatie, neemt de IT-afdeling met iedere medewerker stap voor stap de installatie van de nieuwe telefoon door. Maar wist u dat dit veel makkelijker kan?
Lees meer

De voordelen van het recyclen van uw oude smartphone

De gemiddelde levensduur van een telefoon is twee tot drie jaar. Dan is het tijd om over te stappen op een nieuw exemplaar. Maar wat gebeurt er met de oude telefoon? De kans is groot dat de telefoon onderin een bureaula beland. Zonde! De oude telefoon kan namelijk ook gerecycled worden en dat heeft veel voordelen! We vertellen er graag meer over.
Lees meer

ISDN1/2 en PSTN Meervoudig eindigen op 1-9-2019

Per 1 september 2019 beëindigen de diensten ISDN1/2 en PSTN Meervoudig. Voor uw organisatie betekent dit dat u niet meer te lang kan wachten met overstappen om de bereikbaarheid van uw organisatie te blijven garanderen.
Lees meer

KPN Bedrijf Connect

Bedrijf Connect is onderdeel van KPN ÉÉN Vast Bellen (Hosted Telefonie) en verbindt een lokale telefooncentrale (PABX) over IP. Bedrijf Connect sluit de telefooncentrale aan op uw locatie en op het wereldwijde telefonienetwerk via een SIP trunk over een IP-dataverbinding.
Lees meer

The Internet of Things van Eliot

Tegenwoordig zijn niet alleen mensen, maar ook ‘dingen’ online. Hierbij kunt u denken aan machines en apparaten zoals: de thermostaat, horloges en auto’s. Samen maken deze dagelijkse gebruiksvoorwerpen onderdeel uit van het ‘Internet of Things’ (IoT), wat oneindig veel nieuwe mogelijkheden met zich meebrengt. Veel bedrijven worden zich hier dan ook meer en meer bewust van en ervaren nu al welke toegevoegde waarde het verbinden van apparaten aan het internet creëert.
Lees meer

The Digital Dutch 2018

Op 12 april heeft KPN, in samenwerking met zijn Technology Partners, de derde editie van The Digital Dutch georganiseerd. Hét ICT evenement met dit jaar vooral aandacht voor de vraag: 'hoe kun je in de digitale transformatie succesvol zijn'. Samen met de top van het Nederlandse bedrijfsleven werd gesproken over de next steps in digitale transformatie. Hoe maak je een succes van je digitalisering? En hoe slaag je erin om customer experience te veranderen in customer excellence?
Lees meer

VODAFONE SCOORT ‘UITSTEKEND’ OP NETWERK TEST

Uit onderzoek van het onderzoeksbureau P3, dat de afgelopen weken de kwaliteit van de Europese mobiele netwerken heeft uitgetest, komt naar voren dat het Vodafone-netwerk een 'uitstekende' score mag noteren. In het testgebied bevindt zich grofweg 30 tot 40 procent van de Nederlandse bevolking. Het Vodafone-netwerk is één van de twee Nederlandse netwerken die het predicaat 'uitstekend' heeft ontvangen.
Lees meer

BTC eerste Zero Touch Enrollment reseller in Nederland

Sinds 9 april jl. is BTC officieel Zero Touch reseller. Volgens de website van Google is BTC daarmee de eerste reseller in Nederland die dit programma kan aanbieden en uitrollen. Hiermee is BTC de vierde aanbieder binnen Europa en mogen zij zich door deze deelname erkend Google partner noemen.
Lees meer

De GDPR komt eraan; hoe goed bent u voorbereid?

Vanaf 25 mei is de nieuwe Europese data- en privacywetgeving GDPR van kracht. Organisaties krijgen te maken met strengere regelgeving rondom dataverwerking. BTC en Samsung ondersteunen u hierin met diverse beheer- en beveiligingsoplossingen op maat. Digitalisering zorgt ervoor dat organisaties steeds afhankelijker zijn van data. Mobiel werken wordt steeds populairder en er worden steeds meer mobiele devices en apps gebruikt.
Lees meer
Dick Houtsma en Ronald Horn

TGG en BTC tekenen voor uitbreiding van de samenwerking voor dienstverlening rondom de mobiele werkplek

In 2001 zijn TGG en BTC een samenwerking aangegaan voor het leveren van mobiele hardware aan TGG klanten in combinatie..
Lees meer

Samsung Enterprise Edition biedt totaaloplossing voor mobiele telefonie

Samsung heeft haar premium smartphones nu ook beschikbaar gemaakt als Enterprise Edition (EE). Organisaties en medewerkers profiteren hiermee van premium devices, meerjarige security-updates en uitgebreide beheer- en supportmogelijkheden. Samsung EE is daardoor een alles-in-één-oplossing waarmee continuïteit en productiviteit zijn gewaarborgd. Bovendien profiteert u via Samsung EE van een lagere TCO voor uw mobiele telefonie.
Lees meer

Main Mezzanine Capital financiert verdere ICT groei van BTC

BTC is een samenwerking aangegaan met Main Mezzanine Capital voor de strategische ondersteuning en financiering…

Lees meer

Aandachtspunten voor het kiezen van de juiste cloudvorm

23-02-2018

Lees meer

Waarom IoT onsterfelijk is, maar 2G niet

2G heeft de wereld veranderd. De tweede generatie mobiele technologie zag in 1991 het levenslicht en wordt tot op de dag van vandaag breed ingezet in de wereld. Maar de jaren beginnen te tellen. 2G is verouderd en kent de nodige beperkingen, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid. Bovendien staan de opvolgers te popelen om het stokje over te nemen. De verwachting van de industrie is dat die eenzelfde revolutie in Internet of Things (IoT) teweeg zullen brengen als 2G in mobiele spraakcommunicatie.
Lees meer

Vijf veelgehoorde vragen over MDM

Mobile Device Management (MDM)-oplossingen worden door steeds meer organisaties ingezet. In relatief korte tijd zijn deze tools gebruiksvriendelijker en completer geworden. Het heeft ervoor gezorgd dat ook het mkb steeds vaker kiest voor deze mobiele beheeroplossingen. Toch is nog niet iedereen bekend met de ins en outs van MDM. Vijf veelgehoorde vragen over deze techniek.
Lees meer

Effectief mobiel werken doe je zo

Zo’n driekwart van alle organisaties in Nederland ondersteunt mobiel werken. Dat concludeerde Samsung vorig jaar op basis van eigen onderzoek. Deze manier van werken biedt zowel organisaties als medewerkers veel voordeel, zoals meer werkplezier en een hogere productiviteit. Maar wat heb je nu precies nodig om optimaal mobiel te kunnen werken? Een aantal belangrijke zaken om rekening mee te houden.
Lees meer

Sterke mobiele beveiliging is een absolute noodzaak

In mei 2018 krijgen organisaties te maken met de GDPR. Deze nieuwe data- en privacywetgeving maakt de regels rondom databeveiliging een stuk strenger. Organisaties doen er daarom goed aan hun beveiliging nog eens na te lopen en indien nodig aan te passen. Die beveiliging beperkt zich niet tot de vaste werkplek. Mobiele devices zoals laptops en smartphones mogen zeker niet worden vergeten.
Lees meer

Zo kies je snel een nieuw mobiel abonnement

Samsung heeft op CES in Las Vegas zijn visie en strategie voor een intelligent Internet of Things (IoT) gepresenteerd. Met een reeks nieuwe producten en diensten wil Samsung IoT toegankelijker maken, zowel thuis, op kantoor als onderweg.
Lees meer

Alles over cybercrime en wat je er tegen kan doen

Wat is cybercrime? Cybercrime is criminaliteit waarbij ICT wordt gebruikt en misbruikt. Ooit was het een synoniem voor hacken, inbreken in computersystemen. Inmiddels is het een overkoepelend begrip geworden waaronder alle vormen van ICT-criminaliteit vallen: van internetoplichting via marktplaats tot phishing naar inloggegevens of pincodes. En van identiteitsfraude, DDos-aanvallen en virussen tot ransomware die computersystemen gijzelt.
Lees meer

Nieuwe WPA3-beveiligingstechniek voor wifi later dit jaar beschikbaar

Goed nieuws voor gebruikers van openbare wifi-netwerken. Het gebruik hiervan wordt later dit jaar een stuk veiliger. Dat is een van de beloften van WPA3, de nieuwe wifi-beveiligingstechniek die het verouderde WPA2 zal vervangen. Met de uitrol van WPA3 wordt de beveiliging van wifi-netwerken een stuk toekomstbestendiger. Dat biedt ook zakelijk veel voordeel.
Lees meer

Samsung belicht intelligent Internet of Things oplossingen tijdens CES 2018

Samsung heeft op CES in Las Vegas zijn visie en strategie voor een intelligent Internet of Things (IoT) gepresenteerd. Met een reeks nieuwe producten en diensten wil Samsung IoT toegankelijker maken, zowel thuis, op kantoor als onderweg.
Lees meer

Forse groei melding datalekken en digitale kwetsbaarheden in 2017

Net als voorgaande jaren was 2017 een jaar waarin het aantal gemelde datalekken en digitale kwetsbaarheden tot nieuwe hoogten steeg. Dat blijkt uit cijfers van de Autoriteit Persoonsgegevens en CVE-Details. De aanhoudende trend benadrukt het belang van sterke beveiliging. In het licht van de nieuwe data- en privacywetgeving GDPR doen organisaties er goed aan hier de nodige aandacht aan te geven.
Lees meer

Vijf IT-voorspellingen voor 2018

De laatste weken van het jaar zijn een mooi moment om vooruit te kijken naar trends en ontwikkelingen. En het beloven enerverende tijden te worden binnen vrijwel de gehele zakelijke IT en telecom branche. De smartphonemarkt zal naar verwachting opnieuw groeien. Ook op het gebied van de cloud en IoT staan er een aantal mooie ontwikkelingen op stapel. Enkele voorspellingen op het gebied van IT- en telecomontwikkelingen in 2018.
Lees meer

Ontdek de 5 vergadertrends van 2018

De vergadermarkt is continue in beweging. Nieuwe inzichten leiden tot het ontstaan van allerlei trends. Tijd om vooruit te blikken en eens te zien wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft.
Lees meer

ICT-tips voor een klantgericht 2018

De laatste maand van het jaar is altijd een uitgelezen moment om bedrijfs-ICT onder de loep te nemen. Sluit deze nog aan bij de ontwikkelingen in de markt? En uw beveiliging, is die nog wel up-to-date? Een overzicht van trends en hoe u uw zakelijke ICT hierop aanpast. Zo maakt u ook in het nieuwe jaar optimaal gebruik van zakelijke technologie, en kunt u uw klanten optimaal blijven helpen.
Lees meer

De drie belangrijkste MKB-securitytrends voor 2018

Beveiligingsspecialist McAfee heeft een aantal verwachte trends op het gebied van cyber security gepresenteerd. De trends betreffen diverse security-aspecten; zo verwacht men veel zorgelijke ontwikkelingen op het gebied van ransomware. Ook de grens van het toelaatbare rondom de verzameling van persoonsgegevens zal steeds verder worden opgerekt. Drie belangrijke trends voor 2018.
Lees meer

T-Mobile Nederland neemt Tele2 over

De bedrijven zullen onder de vlag van T-Mobile verdergaan, aldus een persbericht van beide providers. T-Mobile Nederland betaalt voor de overname 190 miljoen euro. Alleen de Nederlandse tak van Tele2 wordt verkocht. Het Zweedse moederbedrijf van Tele2 Nederland houdt een kwart van de aandelen in de nieuwe gezamenlijke onderneming. T-Mobile komt in het bezit van de overige driekwart.
Lees meer

Meest kostbare security-incidenten worden veroorzaakt door derden

63% van de organisaties heeft in 2017 geïnvesteerd in cybersecurity, ten opzichte van 56% in 2016. Ondanks deze toename blijven de gemiddelde kosten van een cybersecurity-incident echter toenemen. De kostbaarste inbreuken op de cyberveiligheid van bedrijven zijn het resultaat van fouten van derden. Dit betekent dat bedrijven niet alleen in hun eigen beveiliging moeten investeren, maar ook op die van hun zakenpartners moeten letten.
Lees meer

MijnGesprek app vervangt Zapper app voor KPN ÉÉN klanten

Met de nieuwe MijnGesprek app voor KPN ÉÉN klanten kunnen medewerkers van bedrijven hun telefoonverkeer volledig zelf beheren. Zo kunnen zij hun eigen, persoonlijke voicemail begroeting aanmaken.
Lees meer

Zo herkent én voorkomt u online dreigingen

Digitalisering heeft ons veel zakelijk voordeel gebracht. Tegelijkertijd heeft het gezorgd voor een toename aan online dreigingen, zoals malware en hacks. Toch worden veel van deze risicofactoren niet altijd even goed herkend, met alle mogelijke gevolgen van dien. Hoe herkent u deze dreigingen en, belangrijker, hoe voorkomt u ze? Een overzicht van de meest voorkomende dreigingen en hoe u zich hiertegen beschermt.
Lees meer

Gebrek aan kennis maakt mkb kwetsbaar voor dreigingen

20 procent van de bedrijven in het mkb-segment is weleens slachtoffer geweest van cybercrime. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van de Haagse Hogeschool in samenwerking met MKB-Nederland. Dit komt mede doordat veel mkb-bedrijven niet genoeg kennis hebben om steeds complexer wordende ICT veilig te houden. Toch hoeft de oplossing niet moeilijk te zijn; het uitbesteden van deze problematiek leidt al snel tot een betere nachtrust.
Lees meer

Advies brandweer en verzekeraars: laad smartphone niet tijdens slapen

Laad apparatuur niet als je slaapt of niet thuis bent en voorkom 'overladen' van smartphones, tablets en andere apparatuur. Dat adviseert de brandweer in samenwerking met verzekeraars. Elektronica is een belangrijke oorzaak van branden.
Lees meer

Vijf sterke punten van iPhone X

Apple viert tien jaar iPhone met een geheel nieuw iPhone-model, de iPhone X. Het langverwachte device zorgde de afgelopen maanden voor heel wat gespreksstof onder smartphonegebruikers; onder andere de stijlbreuk van het design en de hoge aanschafprijs waren het gesprek van de dag. Maar wat zijn nu de écht sterke punten van de iPhone X?
Lees meer

Sterk maatschappelijk verantwoord ondernemen: Tough Ground is een feit!

Tough Ground is een feit! Donderdag 28 september was dan de grote opening aan de Televisieweg 12 in Almere. En we moeten eerlijk zijn… de meest gave sportlocatie in Nederland, met partnerships met onder andere Reebok.
Lees meer

KPN Zakelijk Mobiel – Voordeellandenbundel buiten EU

Sinds 1 juni 2017 kunnen klanten met een zakelijk mobiel abonnement van KPN bellen en internetten binnen de EU net zoals in Nederland. Per 1 november wordt internetten op de populairste bestemmingen buiten de EU ook voordeliger.
Lees meer

Van 10 naar 12 cijferige SIM-kaarten

Aansluitingen met een 06-nummer krijgen een 097-nummer. De overheid heeft bepaald dat 06-nummers niet meer gebruikt mogen worden voor elektronische communicatiediensten waarbij het nummer normaliter niet of automatisch wordt opgeroepen. Om een tekort aan 06-nummers in de toekomst te voorkomen worden deze nummers daarom voor 31 december 2017 omgezet naar een 12-cijferig 097-nummer.
Lees meer

Datalekken: voorkomen is beter dan genezen

Hoe voorkom ik dat mijn klantgegevens en andere gevoelige informatie op straat komen te liggen? Dat is volgens onderzoek van cybersecuritybedrijf F-Secure het belangrijkste aandachtspunt voor ondernemingen op dit moment.
Lees meer

Mobiel beheer makkelijk gemaakt door Samsung Knox Manage

Manage een reeks aan apparaten met de cloud-based EMM oplossing die de bedrijfs-efficiency verhoogt en de bedrijfsgegevens beveilgd. Knox manage werkt met elk Android, iOS of Windows 10 apparaat, maar werkt het meest optimaal op de Samsung Galaxy apparaten.
Lees meer

KPN stopt in 2019 met ISDN1/2

KPN gaat stoppen met de ondersteuning van ISDN1/2. Vanaf 1 september 2019 zijn de diensten niet meer beschikbaar voor klanten van KPN en KPN Wholesale. De aanbieder zegt continu bezig te zijn met de vernieuwing van haar telefonienetwerken. Het enkelvoudige ISDN1 en enkelvoudige en meervoudige ISDN2 worden daarom uitgefaseerd.
Lees meer

Ernstig beveiligingslek in veelgebruikte WiFi-beveiliging gevonden

Belgische beveiligingsonderzoekers hebben een ernstig lek gevonden in de beveiligingsstandaard WPA2. Deze wordt standaard ingezet om de meeste WiFi-netwerken van burgers en bedrijven te beveiligen. BTC vertelt u over de gevaren hiervan en wat u kunt doen om toch veilig te kunnen werken in een WiFi omgeving.
Lees meer

De rol van de IT-manager in de digitale transformatie

De hoeveelheid data binnen organisaties groeit almaar door. Steeds meer processen verlopen digitaal en medewerkers werken steeds mobieler. Dat levert het nodige voordeel op, maar maakt ICT ook complexer dan ooit tevoren. Nieuwe uitdagingen op het gebied van veiligheid, beheer en integratie steken de kop op. En dat heeft zijn weerslag op het takenpakket van de IT-manager.
Lees meer

Efficiënt en makkelijk samenwerken op kantoor, thuis en onderweg

Met de clouddiensten van KPN bent u klaar voor de toekomst en kiest u voor flexibiliteit, veiligheid en overal online ondernemen. Onder andere met de diensten Office 365, Skype for Business, veilig internetten en overal optimaal samenwerken.
Lees meer

Overal werken met uw vertrouwde Office programma’s

Met de clouddiensten van KPN bent u klaar voor de toekomst en kiest u voor flexibiliteit, veiligheid en overal online ondernemen. Onder andere met de diensten Office 365, Skype for Business, veilig internetten en overal optimaal samenwerken.
Lees meer

In 3 stappen naar veilig mobiel werken

De meeste bedrijven denken hun data en cloudomgeving goed beveiligd te hebben. Toch blijkt steeds dat veel organisaties geen idee hebben van de risico's. In een wereld die almaar mobieler wordt, is de kans op datalekken fors toegenomen. Mobile security is een prioriteit geworden voor iedere CIO.
Lees meer

Business Voicemail: één voicemail voor uw bedrijf

Met Business VoiceMail van KPN verhoogt u de bereikbaarheid van uw bedrijf. U heeft met deze unieke dienst de zekerheid dat VoiceMail altijd aanstaat en zeker weet dat de welkomstboodschap aansluit bij de identiteit die uw bedrijf wilt uitstralen.
Lees meer

50% van de gestolen apparaten bevat zakelijke gegevens

Een zakelijk datalek of een cyberattack kan zowel schadelijk als kostbaar zijn. De consumententechnologie vindt steeds beter haar weg naar het bedrijfsleven en heeft een toename in mobiel en flexibel werken tot gevolg. Bedrijven dienen daarom actie te ondernemen om een krachtige veiligheidsstrategie op te zetten die ieder onderdeel van hun communicatielandschap aanpakt.
Lees meer

Innovatie in beweging

Innovatieve technologie maakt steden slimmer. Machines, apparaten en mensen gaan steeds meer en beter met elkaar communiceren en houden de stad zo letterlijk in beweging. Doorstroming van verkeer, OV, afvallogistiek, fietsvervoer en zelfs hulp in huis zijn zomaar wat zaken waar grote veranderingen te verwachten zijn. Download het artikel en lees alles over nieuwe ontwikkelingen die innovatief, efficiënt en soms ook gewoon leuk zijn.
Lees meer

Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy Note 8

Na drie jaar komt er eindelijk weer een Galaxy Note-telefoon naar Nederland. Een stylus, dubbele camera en betere specificaties moeten de Galaxy Note 8 onderscheiden van de S8 die eerder dit jaar op de markt kwam.
Lees meer

De vakantiechecklist voor ondernemers

Wordt het een workation, een echte vakantie of bent u één van de ondernemers die vakanties overslaat? Met deze tips haalt u het beste uit de zomer. Er even echt helemaal tussenuit? Dat zit er voor de meeste ondernemers niet in. 1 op de 8 ondernemers gaat helemaal niet op vakantie. Tweederde stelt het uit tot het rustig is op de zaak. En eenmaal op vakantie blijft de ondernemer alsnog met werk bezig. Een workation of echt vakantie – de volgende tips zijn handige voor alle ondernemers.
Lees meer

Vijf handige apps voor op vakantie

Het vakantieseizoen is in volle gang. Een mooi moment om het even wat rustiger aan te doen. Natuurlijk laat u uw laptop het liefst zoveel mogelijk in uw caravan liggen. Toch ontkomt u er soms niet aan om zakelijk een oogje in het zeil te houden. Er zijn heel wat apps die uw hierin ondersteunen. En dankzij de afschaffing van de roamingkosten in juni hoeft u uw geen zorgen meer te maken over vervelende financiële verrassingen achteraf. Met deze apps gaat u zorgeloos uw vakantie in.
Lees meer

Datalimiet EU in de vakantieperiode

Sinds 1 juni 2017 is uw mobiele abonnement in de EU te gebruiken, zoals in Nederland. Bellen, sms'en en het gebruik van data in de EU valt onder de gebruikelijke bundel, zonder extra toeslag.
Lees meer

Slimme beveiliging voor complexe bedreigingen

Alle bedrijven en organisaties zijn een potentieel doelwit van cybercriminelen. Professionele cybercrimebendes hebben het voorzien op uw waardevolle data, terwijl internetvandalen bijvoorbeeld met DDoS-aanvallen uw bedrijfscontinuïteit in gevaar brengen. Een goede verdediging is een complex samenspel van processen, technologie en mensen. Hoe vindt u hierin de juiste balans en zorgt u voor een effectieve beveiliging?
Lees meer

Diefstal en malware: wat doen hackers en hoe beveiligt u uw bedrijfstelefoons?

In 2016 circuleerden er 19 miljoen vormen van Android-malware. Download een geïnfecteerd bestand of laat uw device kraken door een hacker en malware klauwt zich vast in uw mobiele telefoon. Hoe gebeurt zo’n digitale inbraak nu precies? Evolve strikte een ex-hacker. Hij praat over de gevolgen van hacking en onthult hoe u uw mobiele vloot beveiligt. Stropers zijn spreekwoordelijk de beste boswachters. Onze insider bracht vroeger zijn dagen door met illegaal hacken. Vandaag staat hij aan de andere kant van de streep, als gerespecteerd consultant bij een internationaal beveiligingsbedrijf. Het spreekt voor zich dat hij graag anoniem blijft. We noemen hem Martin.
Lees meer

Knox-functies die smartphones optimaal beveiligen voor zakelijk gebruik

Wie er nog aan twijfelde, zal sinds de lancering van de Galaxy S8 overtuigd zijn: de smartphone is een volwaardig werkinstrument, dat flexibiliteit en productiviteit garandeert. Maar hoe zit het met security? Dankzij deze 9 features vertrouwt u uw bedrijfsdata met een gerust hart toe aan de mobiele devices van uw werknemers.
Lees meer

Veilig werken met Lookout Premium van Vodafone

“Lookout Premium” biedt een uitgebreide mobiele beveiliging voor Android- en iOS-toestellen van consumenten, ZZP’ers en MKB-organisaties. Het beveiligt de mobiele applicaties, het toestel zelf, het gebruik van mobiele netwerken en waarschuwt in geval van andere mobiele gevaren. De Lookout applicatie in combinatie met de Lookout Security Cloud helpt tientallen miljoenen mensen om hun privé- of zakelijke toestel te beveiligen tegen malware, virussen en andere mobiele gevaren. En Lookout stuurt direct een mail naar de gebruiker met de locatie en een laatste foto vanuit een gestolen of vermist toestel.
Lees meer

Optimaal bereik met Voice over WiFi

Door de constructie van moderne kantoorgebouwen kan het soms gebeuren dat het signaal van zendmasten binnen niet optimaal is. Vodafone biedt als eerste mobiele operator in Nederland met WiFi-bellen een oplossing om de bereikbaarheid sterk te verbeteren, die geen extra kosten met zich meebrengt.
Lees meer

Coax verbinding voor Vodafone diensten

Op 8 juni 2017 heeft Vodafone Ziggo een geweldige mijlpaal bereikt! De diensten IP-VPN, One Fixed, One Net Expressen One Net Enterprise zijn nu ook over Coax verbinding leverbaar.
Lees meer

Protinus IT en BTC medewinnaar aanbesteding IWR2016|LAM

De samenwerking tussen Protinus IT en BTC heeft geleid tot het winnen van de aanbesteding…

Lees meer

Roaming buiten EU blijft duur, ChatSim biedt de oplossing

Elk jaar betalen burgers miljarden aan roamingkosten in het buitenland. Providers rekenen elkaar hoge bedragen voor het gebruik van elkaars netwerk en dat komt gebruikers duur te staan. ChatSim biedt de oplossing.
Lees meer

App maakt zelf bellen en appen achter het stuur onmogelijk

Dankzij een nieuwe app kunnen automobilisten voortaan veiliger rijden, zonder op hun telefoon te kijken, te WhatsAppen of te sms’en achter het stuur. Via Vipconn maken bestuurders contact met hun eigen persoonlijke assistent, die voor hen belt en afspraken en notities maakt. De app blokkeert tijdens het rijden automatisch alle andere apps op de smartphone, die afleiden van het verkeer.
Lees meer

De toekomst in met de introductie van NarrowBand IoT

NarrowBand-Internet Of Things (NB-IoT) is een zogenaamde Low Power Wide Area-techniek die op een efficiëntere manier dingen met internet verbindt. Dit nieuwe, supersnelle netwerk maakt de connectie zó sterk dat het signaal met gemak door dikke muren of zelfs dijken heen kan. De batterijduur van de sensoren is door deze techniek ook stukken langer. Dat levert talloze nieuwe mogelijkheden op, bijvoorbeeld in de beveiliging tegen overstromingen of het tegengaan van energieverspilling.
Lees meer

Upgrade Samsung SWAP service

Vanaf 1 juni is de Samsung SWAP service ge-upgrade naar de Samsung 4-uurs Vervangservice
Lees meer

Business event Digitale Veiligheid 3.0 | Keynote speaker Filip Janssens aan het woord!

Onlangs heeft u een uitnodiging ontvangen voor hét business event Digitale Veiligheid 3.0. BTC organiseert in samenwerking met KPN dit event op 1 juni 2017 in het ArenA Congrescentrum in Amsterdam. Keynote speakers Brenno de Winter en Filip Janssens praten u in één middag bij over het thema digitale veiligheid. Als voorproefje stelden wij gedragspsycholoog en preventieadviseur Filip Janssens 4 vragen:
Lees meer

Slimmer collecteren met de oplossingen van Whydonate en ING

Ieder jaar gaan er zo’n 750.000 collectanten langs de deuren om te collecteren voor de 26 fondsen die aangesloten zijn bij het Centraal Bureau Fondsenwerving. Particulieren hebben steeds minder contant geld in huis, aangezien betalingen steeds vaker digitaal verlopen. Met als gevolg dat de inkomsten uit de collectes terugliepen. Hierdoor ontstond een noodzaak om het collecteren te moderniseren. De contactloze collectebus van Whydonate en ING bood uitkomst.
Lees meer

Sterke databeveiliging steeds belangrijker

Zijn gegevens binnen uw onderneming voldoende beschermd? En bent u ook voorbereid op de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming?
Lees meer

Roam like at home met KPN

Vanaf 1 juni kunt u bij KPN uw bundel zowel in Nederland als in de EU gebruiken. De Europese Commissie heeft in 2015 besloten dat alle providers de extra roaming tarieven binnen de EU moeten afschaffen. Bij KPN is dat dus al vanaf 1 juni. En dat is goed nieuws!
Lees meer

Sluyter Logistics zet de Logi-App succesvol in!

Donderdag 11 mei organiseerde BTC in samenwerking met Logi-App en Samsung het Logi-App event op het hoofdkantoor van Samsung op Schiphol. Wij blikken graag met u terug.
Lees meer

Vodafone Signaal Plus Business

Kantoorgebouwen worden steeds energiezuiniger. Een goede ontwikkeling, maar bepaalde constructies en moderne bouw- en isolatiematerialen dempen het mobiele signaal. Waardoor er mogelijk niet overal in het pand optimaal bereik is en gesprekken soms gedeeltelijk of zelfs helemaal wegvallen. Met Vodafone SignaalPlus Business heeft u hier geen last meer van. Deze dienst zorgt voor goede inpandige mobiele dekking en capaciteit.
Lees meer

Wat kunt u als MKB-er leren van de Nederlandse Edward Snowden?

Op donderdagmiddag 1 juni 2017 organiseert BTC in samenwerking met KPN het evenement Digitale Veiligheid 3.0 in de Amsterdam Arena. Tijdens dit event maakt Brenno de Winter u bewust van de risico’s die u als MKB-bedrijf loopt. In het verleden hackte Brenno, met de beste bedoelingen, de OV-chip kaart om het urgentiebesef bij de overheid te vergroten. Waar zitten de grootste gevaren? De “ethische hackers” van KPN, het REDteam, laten u zien waar de grootste gevaren schuilen
Lees meer

Zijn MKB-ers goed voorbereid op (toekomstige) digitale gevaren?

Donderdag 1 juni, business event Digitale Veiligheid 3.0: hoe (on)veilig werkt het MKB?

Lees meer

Nederlanders verbruiken steeds meer data

P3 communications heeft de resultaten van het onderzoek naar de kwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken bekendgemaakt. T-Mobile heeft in deze jaarlijkse ‘P3 Connect Mobile Benchmark’ met 956 van de totaal 1.000 punten wederom de hoogste score behaald. In de twee categorieën Voice en Data scoort T-Mobile het hoogst. In alle drie de sub-meetgebieden, steden, dorpen en op verbindingswegen haalt T-Mobile scores rond de 95 procent en boekt exceptioneel resultaat op het streamen van video’s. Daarmee is T-Mobile voor het tweede jaar op rij als beste netwerk van Nederland getest en het enige netwerk dat een ‘Outstanding’ performance krijgt. Deze exceptionele waardering van het netwerk viert T-Mobile door alle klanten twee dagen, 48 uur aaneengesloten, Unlimited internet cadeau te geven.
Lees meer

T-Mobile voor tweede keer op rij uitgeroepen tot best geteste netwerk in Nederland

P3 communications heeft de resultaten van het onderzoek naar de kwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken bekendgemaakt. T-Mobile heeft in deze jaarlijkse ‘P3 Connect Mobile Benchmark’ met 956 van de totaal 1.000 punten wederom de hoogste score behaald. In de twee categorieën Voice en Data scoort T-Mobile het hoogst. In alle drie de sub-meetgebieden, steden, dorpen en op verbindingswegen haalt T-Mobile scores rond de 95 procent en boekt exceptioneel resultaat op het streamen van video’s. Daarmee is T-Mobile voor het tweede jaar op rij als beste netwerk van Nederland getest en het enige netwerk dat een ‘Outstanding’ performance krijgt. Deze exceptionele waardering van het netwerk viert T-Mobile door alle klanten twee dagen, 48 uur aaneengesloten, Unlimited internet cadeau te geven.
Lees meer

Samsung Galaxy XCover 4 vanaf nu leverbaar

Samsung kondigde onlangs de Galaxy XCover 4 aan. De smartphone is het nieuwste model in de Galaxy XCover-serie die in het leven geroepen is voor industriële omgevingen. De XCover 4 is dan ook voorzien van een aantal unieke toepassingen die voordeel opleveren voor gebruikers in deze bedrijfstakken. Het toestel is vanaf nu leverbaar in Nederland. De Samsung Xcover 4 is vanaf vandaag te bestellen in de BTC webshop.
Lees meer

Samsung imponeert met nieuwe Galaxy S8 en S8 Plus

Samsung heeft een nieuwe premium smartphone onthuld: de Samsung Galaxy S8. De opvolger van de populaire Galaxy S7 is de nieuwste toevoeging aan de high-end Galaxy-lijn en is verkrijgbaar in twee versies: de S8 en de S8 Plus. Beide modellen bieden een aantal opvallende specificaties, naast handige functionaliteiten die de mobiele gebruiker zeker zullen aanspreken. Wanneer u tussen 2 oktober en 5 november de Samsung S8 bestelt, ontvangt u een gratis Wireless charger en een 64GB SD kaart. Bekijk deze actie in de BTC webshop.
Lees meer

Essentiële onderdelen van de mobiele werkplek

Hij is pas 24 jaar oud, studeert nog en is van plan de energiewereld compleet op zijn kop te zetten. Quote interviewde Nick Kiran, de jongen die ervoor zorgt dat we straks geen batterijen meer nodig hebben.
Lees meer

Samsung onthult digitale assistent Bixby

Samsung heeft haar nieuwe, stemgestuurde smartphoneassistent Bixby aangekondigd. De nieuwe applicatie zal voor het eerst beschikbaar worden gemaakt op de nieuwe Samsung Galaxy-smartphone die binnenkort verschijnt. Bixby is ontwikkeld met de ontwikkelingen op het gebied van het Internet of Things (IoT) in gedachten. De intelligente software is daarnaast zelflerend, waardoor het zich continu aanpast aan de gebruiker.
Lees meer

Nederlanders en wifi zijn onafscheidelijk

Nederlanders maken het vaakst gebruik van wifi-verbindingen voor internettoegang op mobiele devices. Dat concluderen specialisten van OpenSignal. Nederlanders zijn in 68,5 procent van de gevallen verbonden via wifi wanneer zij gebruikmaken van internet via de smartphone. Uit het onderzoek kwam verder een opvallende conclusie naar voren.
Lees meer

Light Energy – de technologie die batterijen overbodig maakt

Hij is pas 24 jaar oud, studeert nog en is van plan de energiewereld compleet op zijn kop te zetten. Quote interviewde Nick Kiran, de jongen die ervoor zorgt dat we straks geen batterijen meer nodig hebben.
Lees meer

KPN uitgeroepen tot provider met het beste mobiele netwerk

Elk jaar onderzoekt bestemobieleproviders.nl de mobiele providers in Nederland. Daarbij kijkt het naar aspecten als klantenservice, netwerkkwaliteit en additionele diensten. Voor 2017 is KPN uitgeroepen tot provider met het beste mobiele netwerk. Tele2 is uitgeroepen tot overall de beste provider van 2017.
Lees meer

Gebrek aan kennis vergroot beveiligingsrisico’s

Medewerkers die persoonlijke devices gebruiken op het werk, zonder zich bewust te zijn van de risico’s kunnen voor veel malaise zorgen (dit blijkt uit onderzoek van Symantec). De onderzoekers kwamen met een aantal conclusies die voor veel organisaties reden zouden moeten zijn, het eigen beveiligingsbeleid tegen het licht te houden. Mobile Device Management is een van deze oplossingen voor een betere beveiliging.
Lees meer

VoIP verovert de zakelijke markt

Internetbellen, ook wel VoIP genoemd, is binnen de zakelijke markt in een stroomversnelling geraakt. Dat blijkt uit onderzoek van ABN AMRO. De traditionele koperverbinding wordt steeds vaker definitief ingeruild voor digitale oplossingen waarmee altijd en overal kan worden gebeld. VoIP biedt dan ook talloze voordelen voor de zakelijke gebruiker die mobiliteit hoog in het vaandel heeft staan.
Lees meer

Ruim 80 procent van alle smartphones draait op Android

Van alle smartphones die wereldwijd zijn verkocht draait 82 procent op Android. Dat concludeert onderzoeksbureau Gartner op basis van cijfers van fabrikanten. Het besturingssysteem van Google is hiermee de onbetwiste koploper binnen de gehele smartphonemarkt. Ook op zakelijk gebied kan Android op grote populariteit rekenen. Nieuwe ontwikkelingen maken de zakelijke keuze voor Android nog eens extra interessant.
Lees meer

Zakelijke mobiele devices opvallend slecht beveiligd

Samsungs nieuwe Galaxy A 2017-smartphones zijn nu verkrijgbaar. De Samsung Galaxy A5 en diens kleinere broertje A3 combineren premium features uit het hogere segment, zoals die van de Galaxy S7. Daarnaast beschikken beide modellen over een aantal praktische functies voor de zakelijke gebruiker, zoals een sterke beveiliging en bescherming tegen stof en water.
Lees meer

Samsung Galaxy A 2017-smartphones nu verkrijgbaar

Samsungs nieuwe Galaxy A 2017-smartphones zijn nu verkrijgbaar. De Samsung Galaxy A5 en diens kleinere broertje A3 combineren premium features uit het hogere segment, zoals die van de Galaxy S7. Daarnaast beschikken beide modellen over een aantal praktische functies voor de zakelijke gebruiker, zoals een sterke beveiliging en bescherming tegen stof en water.
Lees meer

Love is in the cloud! Zo behaal je meer rendement uit flexibel werken

Mobiel werken wordt zakelijk steeds vaker toegepast. Onderzoeken wijzen uit dat mobiel werken een positief effect heeft op medewerkerstevredenheid. Dat uit zich op den duur weer in een hogere productiviteit en een grotere kans dat je jouw Valentijn tegenkomt! Vijf handige tips waarmee organisaties een hoog rendement kunnen behalen uit mobiel werken.
Lees meer

BTC toont ambities in nieuwe naam en pay-off

De transitie van telecomleverancier naar leverancier van de totale ICT werkplek is ingezet.

Lees meer

Managed workspace laat organisaties slimmer werken

De mobiliteitstrend heeft de dagelijkse gang van zaken in Nederlandse bedrijven wezenlijk veranderd. De vaste werkplek lijkt langzaamaan te verdwijnen. Ontwikkelingen op het gebied van software, hardware en de cloud stellen de moderne zakelijke gebruiker in staat altijd en overal te werken. Organisaties stappen steeds vaker over op IT-diensten die as-a-service worden aangeboden. De volgende fase lijkt aangebroken, waarbij de volledige werkplek as-a-service wordt opgeleverd.
Lees meer

Groei IoT vergt aanpassing netwerken

In 2021 zullen er zo'n 46 miljard apparaten verbonden zijn met het Internet of Things (IoT). Dat stelt marktspecialist Juniper Networks op basis van eigen onderzoek. Organisaties zullen echter rekening moeten houden met een aantal punten om het volledige potentieel te kunnen benutten.
Lees meer

Het nieuwe VodafoneZiggo belooft synergie vaste en mobiele netwerken

VodafoneZiggo is de naam van de nieuwe Nederlandse communicatieprovider. Deze is zojuist van start gegaan. Met het vaste kabelnetwerk van Ziggo en de mobiele netwerken van Vodafone belooft de onderneming een nieuw niveau van integratie tussen vaste en mobiele verbindingen.
Lees meer

Vijf tips voor veiliger wachtwoordgebruik

2017 begon met een fikse waarschuwing toen bleek dat politici veelvuldig zwakke wachtwoorden gebruikten voor verschillende diensten. Zonder al te veel moeite bleek het kinderspel te zijn deze accounts te hacken. Een pijnlijk incident in deze tijden waarin hacks regelmatig in het nieuws zijn. Vijf tips voor veiliger wachtwoordgebruik.
Lees meer

Vijf tips voor een langere batterijduur van de smartphone

De smartphone is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een wezenlijk onderdeel in onze zakelijke en privélevens. We gebruiken de zakelijke smartphone voor het verzenden van e-mails en videovergaderen, bijvoorbeeld via Skype for Business. En dankzij Office 365 kunnen zakelijke documenten via de cloud overal en altijd worden bewerkt en gedeeld. Al deze toepassingen vragen echter wel het nodige van de telefoon. Vijf tips voor een langere levensduur van de smartphonebatterij.
Lees meer

Zes belangrijke trends voor het Nederlandse bedrijfsleven in 2017

De aanvang van een nieuw jaar is een mooi moment om vooruit te kijken naar trends en ontwikkelingen. Technologische ontwikkelingen lijken elkaar steeds sneller op te volgen. Het aantal zakelijke toepassingen wordt daarom steeds breder. Een aantal voorspellingen op IT-gebied voor dit jaar.
Lees meer

Vier voordelen van videovergaderen in de cloud

Moderne technologie heeft gezorgd dat we op steeds meer manieren kunnen communiceren. Dankzij draadloos 4G-internet staan medewerkers altijd en overal met elkaar in verbinding. Deze razendsnelle internetverbinding maakt videovergaderen extra interessant, ongeacht waar medewerkers zijn. Vier voordelen van videovergaderen in de cloud.
Lees meer

Aandachtspunten bij het kiezen van een zakelijke tablet

De tablet combineert de draagbaarheid van een smartphone met de functionaliteiten van een laptop. Medewerkers profiteren van krachtige prestaties zonder dat zij daarvoor afhankelijk zijn van een vaste werkplek. De tablet past als zodanig perfect bij de mobiliteitstrend. Maar hoe kiest u de juiste tablet voor uw organisatie? Een aantal aandachtspunten om rekening mee te houden.
Lees meer

Tijdelijk Gratis Gear Fit 2 Bij Aanschaf Galaxy S7 (Edge)

Bij aanschaf van een promotiemodel Galaxy S7 of Galaxy S7 edge ontvangt u tijdelijk gratis een zwarte Gear Fit 2 ter waarde van € 199,99. U kunt kiezen tussen maat S of maat L.
Lees meer

Vaste telefonie biedt nog altijd vele voordelen

In een zakelijke wereld die steeds mobieler wordt is de smartphone uitgegroeid tot hét symbool van bereikbaarheid. Begrijpelijk uiteraard, maar de IP-telefoonlijn mag nog zeker niet worden uitgevlakt. Deze technologie biedt nog altijd veel voordelen voor de zakelijke gebruiker.
Lees meer

Vijf aandachtspunten bij de migratie naar de cloud

De brede toepasbaarheid van de cloud kan organisaties talloze voordelen opleveren. Taken en processen kunnen dankzij deze technologie efficiënter worden ingericht, met verhoogde productiviteit als uitkomst. Organisaties die de overstap naar de cloud willen maken, dienen tijdens de migratie echter rekening te houden met een aantal zaken om continuïteit te kunnen waarborgen.
Lees meer

BTC Teleconsult verwerft status KPN Excellence Partner

BTC Teleconsult heeft op 23 april de officiële status van KPN Excellence Partner verworven. Deze status, die slechts een beperkt aantal ICT-adviesbedrijven in Nederland krijgt, geeft BTC Teleconsult de mogelijkheid vrijwel alle zaken rondom de producten en diensten van KPN direct voor haar klanten te verzorgen.
Lees meer

BTC uitgeroepen tot “Best Telecom Business Dealer of the Year”

Lees en/of download hieronder het persbericht... 'BTC uitgeroepen tot “Best Telecom Business Dealer of the…

Lees meer