Samsung Galaxy S10 geeft nieuwe betekenis aan premium functionaliteit

Samsung heeft een nieuw toestel aan haar premium Galaxy S-lijn toegevoegd, de Samsung Galaxy S10. Opnieuw heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant indruk weten te maken op het gebied van innovatie, functionaliteit en gebruiksgemak. De Galaxy S10 is vanaf 8 maart beschikbaar in drie modellen, de Galaxy S10, S10+ en S10e.

Let op: valse winacties Samsung

Er zijn helaas diverse valse Samsung winacties in omloop. Cybercriminelen versturen e-mailberichten (phishing mails) die de indruk wekken dat u een Samsung smartphone hebt gewonnen of een kortingscode kunt claimen.

Bikkels van Bart

Sinds 2010 zetten we ons jaarlijks in voor een goed doel. De afgelopen jaren hebben wij ons hard gemaakt via de Bart de Graaff Foundation als mentorbedrijf. Hiermee hebben we ruim 2 jaar ondersteuning mogen bieden aan bikkel-oprichters en Michael Robbert Brans en Dennievandijkhuizen van Tough Ground. Dit door middel van een adviesrol en een...

KPN zet vol in op KPN-merk

KPN wil de onbetwiste kwaliteitsprovider zijn met de beste diensten, klantenservice en netwerken en heeft met het KPN-merk de ambitie alle klantengroepen in de verschillende segmenten te bedienen, van voordeeldiensten tot premium diensten. Daarom gaat KPN alle focus leggen op het KPN-merk met gecombineerde diensten voor Nederlandse huishoudens en bedrijven.

Missiekritische communicatie met ruimte voor innovatie

PrioCom heeft een end-to-end missiekritische spraak- en datadienst met prioriteit gelanceerd op het 4G-netwerk van T-Mobile. Bijzonder is dat de landelijke dienst quality of service en hoge bandbreedte biedt wat ruimte creëert voor innovatie.

Financieel interessante IoT oplossingen voor vandaag

Iedereen heeft het over het ‘Internet of Things’(IoT) en de voordelen die wij er van gaan beleven. Voordelen dienen echter te leiden tot financieel gewin of een beter of mooier resultaat. Met de beproefde oplossingen van vandaag is er met een relatief overzichtelijke investering al heel veel positieve business cases te maken. Van landbouw tot kantooromgeving management.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen