Mobile Device Management

Mobile Device Management is gericht op het beheer van alle mobiele apparaten die binnen een bedrijf in omloop zijn.

Mobile Device Management laat u vanaf één centraal punt uw mobiele omgeving effectief installeren, beheren en beveiligen. Ongeacht het type mobiel apparaat, netwerk of provider. Mobile Device Management geeft u meer grip op uw tablets en smartphones en de veiligheid van zakelijke data.

Het systeem en de software die BTC hiervoor aanbiedt, werken op afstand: beheerders voeren hun taak uit op kantoor, waarna gebruikers ‘over the air’ (OTA) verplicht worden een actie uit te voeren. Denk hierbij aan het instellen en vervolgens gebruiken van een wachtwoord en pincode.

Tevens kan op afstand aangegeven worden welke sites al dan niet te bezoeken zijn met de smartphone, het zogenaamde ‘black and white listing’. Zo wordt misbruik van bedrijfsgegevens voorkomen en behouden gebruikers hun vrijheid en productiviteit.

Beveiligingen van data en spraak

Het beveiligen van data en spraak is noodzakelijk voor elke organisatie. Men wordt zich steeds meer bewust van het risico van onderschepping van gevoelige informatie. Het organiseren en realiseren van goede beveiliging is echter complex en veeleisend. Om een optimale beveiliging te garanderen en alle dreigingen af te weren biedt BTC de Mobile Device Management oplossing.

Mobile Device Management oplossing

Deze cloudoplossing richt zich op het encrypten van data op het mobiele toestel of tablet, het remote (OTA) installeren, de distributie van applicaties en het beheren ervan.

Het systeem en de software die BTC hiervoor aanbiedt, werken op afstand: beheerders voeren hun taak uit op kantoor, waarna gebruikers ‘over the air’ verplicht worden een actie uit te voeren. Denk hierbij aan het instellen en vervolgens gebruiken van een wachtwoord en pincode.

Tevens kan op afstand aangegeven worden welke sites al dan niet te bezoeken zijn met de smartphone, het zogenaamde ‘black and white listing’. Zo wordt misbruik van bedrijfsgegevens voorkomen en tegelijkertijd behouden gebruikers hun vrijheid en productiviteit.

Mogelijkheden voor uw bedrijf

Heeft uw bedrijf nog geen duidelijke strategie op het gebied van Mobile Device Management? BTC ondersteunt u hierin door uw huidige situatie te analyseren en de toepassingsmogelijkheden van Mobile Device Management in kaart te brengen.

Maakt u de overstap naar Mobile Device Management? Dan levert BTC de software en de toegang tot deze cloudoplossing voor een vast bedrag per toestel per maand. De installatie en het beheer verzorgt u zelf. U kunt het beheer, tegen een vooraf bepaald tarief, ook door BTC laten verzorgen.

Aanvraagformulier onepager ‘Mobile Device Management en veiligheid’

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt direct de link waar u de betreffende onepager kunt downloaden.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen