Zakelijk mobiel

Zakelijk mobiele telefonie draagt bij aan de optimalisatie van de communicatie van uw bedrijf en is volledig afgestemd op uw wensen. BTC is business partner van KPN, Vodafone en T-Mobile en adviseert u objectief en onafhankelijk over mobiele telefonie oplossingen die werken makkelijker maken. Door deze partnerships profiteert u van aantrekkelijke tarieven en bent u verzekerd van een goede dekking en professionele service.

Zakelijk mobiel bellen

Elk bedrijf heeft een telefoondienst nodig en dankzij de vooruitgang in internet- en mobiele technologie zijn er meer telecommunicatiemogelijkheden dan ooit tevoren. Het kiezen van de juiste telefoondienst voor uw bedrijf is gewoon een kwestie van het in balans brengen van uw zakelijke behoeften met beschikbare telefoon opties en bijbehorende kosten. Daarnaast is het van belang te kijken naar wat de organisatie in de toekomst nodig zou kunnen hebben en hoe hier op dit moment al op ingespeeld kan worden.

Zakelijk mobiele telefonie gaat net zoveel over het delen van data als over het voeren van gesprekken. Het oerwoud van mobiele telefonie aanbieders maakt het lastig om bij de juiste telecomprovider het juiste abonnement te kiezen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de diensten die het best passen bij uw behoefte.

Bekijk de zakelijk mobiele telefonie diensten van KPN, Vodafone en T-Mobile:

Waarom zakelijk mobiele telefonie via BTC?

De complete telecom oplossingen van BTC optimaliseren de communicatie binnen uw bedrijf. De “best of breed” maatwerk oplossingen van gerenommeerde partijen komen volledig tegemoet aan wat uw bedrijf nodig heeft om de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Bel met één van onze specialisten

phone 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen