Mobiel beheer makkelijk gemaakt door Samsung Knox Manage

Manage een reeks aan apparaten met de cloud-based EMM oplossing die de bedrijfs-efficiency verhoogt en de bedrijfsgegevens beveilgd. Knox manage werkt met elk Android, iOS of Windows 10 apparaat, maar werkt het meest optimaal op de Samsung Galaxy apparaten.

Multi-OS support

De gevoelige gegevens van uw organisatie zijn in een constante stroming, omdat iedereen van uw directeur tot de meest junior medewerker toegang heeft tot zakelijke e-mails, klantgegevens en financiële informatie over een reeks apparaten met verschillende besturingssystemen.

Knox Manage bemachtigt IT-beheerders met een cloud-based commandcenter, waaruit ze apparaten op afstand kunnen bedienen over meerdere besturingssystemen. Deze omvatten de volledige reeks van Samsung-apparaten op Android, *Tizen en Windows 10, naast ondersteuning voor andere smartphones en tablets die op iOS, Android en Windows 10 draaien.

*Tizen artikelen worden binnenkort ondersteund.

Robuuste beheersbaarheid

Smartphones zijn draagbare powerhouses, maar bij Knox Manage kan een onderneming beperken hoe deze apparaten worden gebruikt om te voorkomen dat vertrouwelijke bedrijfsgegevens worden gelekt door medewerkers die onbedoelde acties uitvoeren. Meer dan 280 beleidslijnen zijn beschikbaar, waaronder whitelisting en blacklisting apps en websites.

IT-beheerders kunnen ook apparaten beheren die zijn gebaseerd op vooraf gedefinieerde gebeurtenissen – bijvoorbeeld de toegang tot camera’s op werknemers hun telefoons tijdens werkuren blokkeren of een uitzonderingsbeleid voor een bepaalde gebruiker voor een bepaalde tijd instellen.

IT support op afstand

Real-time device monitoring maakt het mogelijk dat IT-beheerders de huidige GPS-locatie van alle beheerde apparaten bijhouden (met toestemming van de medewerker) en alle apparaatbezitters op de hoogte brengen zonder hun telefoonnummers te kunnen gebruiken.

Als een werknemer problemen ondervindt tijdens het buiten kantoor, kunnen zij IT-beheerders toestemming geven om rechtstreeks toegang te krijgen tot hun apparaat voor makkelijke probleemoplossing. Dit stelt IT-beheerders in staat om snel werknemers te helpen om weer aan het werk te komen. En als een apparaat is gerapporteerd als verloren of gestolen, kan de IT afdeling deze op afstand vinden, vergrendelen, herstarten en de inhoud wissen.

Bekijk hier alle features van Knox Manage.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen