Microsoft Teams Calling

Steeds meer organisaties gebruiken Microsoft Teams als de standaard samenwerkingstool. Met Teams Calling krijgt elke medewerker een vast telefoonnummer toegewezen. Hierdoor zijn medewerkers in Teams bereikbaar op hun vaste telefoonnummer en kan er naar iedereen gebeld worden vanuit Teams. Werknemers beschikken zo over een geïntegreerde werkplek zowel op kantoor als onderweg, waarbij zelfs het mobiele toestel gebruikt kan worden!

Wat maakt een werkplek nu tot een ‘moderne werkplek’? Wij onderscheiden vier elementen die zorgen voor een werkplek, passend bij de verwachtingen en behoeften van medewerkers anno nu. In organisaties die snel en gecontroleerd (willen) digitaliseren.

1. Meteen gebruiksklaar

Een werkplek die meteen gebruiksklaar is, iedere ochtend weer, komt u goed uit. U wilt ook dat uw medewerkers direct (weer) aan de slag kunnen na uitbreidingen en upgrades, ontvangst van nieuwe apparatuur, software of toegang tot data.

3. Veilig

Hoe meer we digitaliseren, hoe belangrijker security wordt. Met steeds meer apparaten, die met steeds meer andere apparaten verbonden zijn, is de beveiliging een stuk complexer geworden. Het is dus noodzakelijk om de moderne werkplek goed te beveiligen.

2. Praktisch voor elke medewerker

Het is een achterhaalde gedachte dat elke medewerker wel met dezelfde set aan hard- en software aan de slag kan. Een moderne werkplek past zich aan alle werkstijlen en -profielen aan. Zeker nu steeds meer medewerkers steeds intensiever gaan samenwerken.

4. Eenvoudig in beheer

Met al die verschillende werkplekbehoeftes vraagt de moderne werkplek om efficiënt beheer. Zo moet het eenvoudig zijn om verschillende soorten groepen aan te maken en elke groep specifieke rechten toe te kennen.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen