Microsoft Lumia

Met Lumia in combinatie met Windows Phone OS biedt Microsoft een stijlvolle een krachtige serie zakelijke smartphones. Zo beschikt u met de Lumia toestellen over Windows Phone OS, Microsoft Office en Outlook, beveiliging van uw toestel, gratis navigatie en een uitgebreide lijn van accessoires. Benieuwd naar de zakelijke voordelen van de Microsoft Lumia serie voor uw onderneming?

Microsoft Lumia met Windows Phone 8 interessante keuze voor de zakelijke markt

Overname Nokia door Microsoft

Nokia zet al geruime tijd in op Windows Phone als besturingssysteem voor haar Lumia-smartphones. Met de recente overname door Microsoft zal de samenwerking met de mobiele tak van Nokia alleen maar beter worden. Nokia biedt met de huidige line-up een overzichtelijk en aantrekkelijk aanbod van Windows Phone 8-smartphones, waardoor kiezen voor standaardisatie met Nokia een zeer interessante keuze is.

Microsoft presenteert de Lumia 1020 en Lumia 925

Met de Lumia 1020 en Lumia 925 presenteerde Microsoft twee nieuwe flagships die aan de hoogste gebruikerseisen voldoen. Het volledige Lumia-portfolio bestaat verder uit de Lumia 920, 820, 720, 625, 620 en 520, waarbij de Lumia 520 de kleinste motor onder de kap heeft.

Stijging gebruik Windows Phone 8

Er is een stijgende lijn te zien in het gebruik van Windows Phone 8-smartphones. Het aantal verscheepte telefoons met Windows Phone als OS steeg van 4,9 miljoen toestellen in Q2 van 2012 naar 8,7 miljoen toestellen in het tweede kwartaal van 2013. Door de update naar Windows 8.1 later dit jaar zal de relevantie van Windows 8 als ecosysteem voor de zakelijke markt alleen maar toenemen.

De voordelen van Microsoft Lumia

Microsoft Lumia biedt soepele Unified Communications-mogelijkheden

Door de soepele integratie met Windows 8 is het uitermate eenvoudig om tijds- en plaatsonafhankelijk te werken met de Lumia-smartphones. Naast diverse cloud- en collaboration-oplossingen biedt Microsofts mobiele besturingssysteem interessante integratiemogelijkheden voor Unified Communications (UC). De intuïtieve interface van Windows Phone 8 zorgt voor een prettige en herkenbare gebruikerservaring.

Flexibel werken met Office Hub en Microsoft Lync op WP8

Een belangrijk onderdeel van het mobiele besturingssysteem is de Office Hub. Binnen de Office Hub worden de belangrijkste UC-oplossingen aangeboden, zoals Office 365, Lync en SkyDrive. Door de verregaande integratie met de Exchange-omgeving profiteert de gebruiker bovendien van een optimale Outlook-ervaring.

De mobiele versie van Microsofts Lync is net als op de desktop een belangrijke pijler voor het toepassen van UC in een flexibele werkomgeving. Lync biedt realtime communicatie via een centrale interface en zorgt voor een verhoogd gebruiksgemak binnen de organisatie. Via een gebruiksvriendelijke interface kan de medewerker snel aan de slag en profiteert direct van instant messaging, presence-functionaliteit en videoconferencing.

In het kort

  • Soepele integratie met Windows Phone 8
  • Flexibel werken met Office Hub en Microsoft Lync
  • overal en altijd toegang via veilige verbindingen

Microsoft Lumia sterk in mobiele veiligheid

Met Microsoft Lumia overal en altijd toegang via veilige verbindingen

De Lumia-serie biedt uitkomst voor medewerkers die veel onderweg zijn en toch optimaal bereikbaar willen zijn voor collega’s en relaties. Hierbij is het belangrijk dat toegang tot bedrijfsdocumenten en -applicaties op een veilige manier tot stand worden gebracht. Aan de hand van verschillende security-protocols wordt een veilige en betrouwbare verbinding tot stand gebracht. De automatische synchronisatie van de gegevens vindt plaats via een https-encrypted verbinding. Via Information Rights Management (IRM) is er toegang tot Outlook- en Office-documenten. Alle belangrijke zakelijke applicaties, zoals SharePoint en Office 365, worden via 128-bit of 256-bit AES-encryptie beveiligd.

Beheer eenvoudig uw Microsoft Lumia smartphones

Door de integratie met de Microsoft Exchange Server kunnen de Lumia-smartphones eenvoudig beheerd en gemanaged worden, zodat in geval van verlies of diefstal de IT-beheerder de smartphone op afstand kan wissen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen