Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Managed WiFi

De Managed WiFi oplossing van BTC is ontworpen om de toenemende complexiteit in WiFi netwerken eenvoudig te beheren. Onze oplossing is zeer geschikt voor hotels, evenementen, bedrijfsterreinen, scholen, retail en kantoorgebouwen.

Optimaal WiFi-netwerk van cruciaal belang

Het creëren van een WiFi-netwerk op de werkplek was tot voor kort slechts een kwestie van het beschikbaar maken van een paar hotspots, zodat medewerkers konden aansluiten op het netwerk. Het toenemend gebruik van WiFi maakt het managen en beveiligen van het WiFi-netwerk vandaag de dag echter van cruciaal belang voor ondernemingen in elke branche.

Gebruik iedere ruimte als werkplek

Er wordt steeds minder gebruik gemaakt van een vaste werkplek op het kantoor. Dat maakt het noodzakelijk om internetverbindingen ook beschikbaar te maken in vergaderruimtes, op flexplekken, in hotels en cafés, op vliegvelden en zelfs thuis. Het gebruik van een draadloos netwerk en/of WiFi-hotspots maakt alle mogelijkheden beschikbaar om de communicatie met collega’s, klanten en partners optimaal te houden.

Voordelen van managed WiFi

Het gebruik van WiFi voor data en spraakdiensten, blijft toenemen. Zowel zakelijk als privé, in alle typen organisaties. Met de nieuwe mobiele bedrijfstoepassingen en de noodzaak om werknemers en bezoekers bedrijfsbreed te verbinden is het essentieel om te investeren in een sterk WiFi netwerk dat zich kenmerkt door:

  • Robuustheid en schaalbaarheid;
  • Betrouwbaarheid en veiligheid;
  • Snelle implementatie;
  • Flexibiliteit in gebruikersbeheer;
  • Verbeterde mobiliteit.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u weten hoe u Managed WiFi kunt toepassen binnen uw bedrijf? BTC adviseert u op basis van een grondige analyse in een passende Managed WiFi oplossing.

Whitepaper download

Vraag hier onze whitepaper over Managed WiFi aan.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen