Werkplekbeheer en monitoring

Beheer en monitor uw werkplek met de
BTC Managed Modern Workplace

Uw systemen up-to-date houden, houdt hackers buiten de deur
De BTC Managed Modern Workplace beheert veilig en effectief uw werkplekken. Door middel van monitoring, patchmanagement en remote control worden de werkplekken van uw organisatie beschermt en blijven uw besturingssystemen up-to-date.

Lees verder

Geef hackers geen kans! 

Ransomware die systemen versleutelt of een kwaadwillende app die uw netwerk infecteert; cybercrime kan een flinke rem op uw productiviteit en continuïteit van uw organisatie zetten. De gemiddelde schade per aanval loopt al snel in de tienduizenden euro’s en ook de gevolgen voor uw imago kunnen fors zijn. Toch is het niet moeilijk deze ellende te voorkomen. De Managed Modern Workplace zorgt er onder andere voor dat uw systemen altijd up-to-date zijn en met de ransomware add-on geeft u hackers geen kans uw organisatie binnen te komen. Met deze policy kunnen we het encrypted endpoint, zoals het werkstation of de server detecteren en isoleren van het netwerk.
De ransomware add-on ontvangt u tot 31 oktober kosteloos op uw Managed Modern Workplace. 
Wilt u meer weten over de gevaren van ransomware? U leest er alles over in het BTC magazine op pagina 19. Heeft u nog vragen, wij helpen u graag!
Lees verder

De voordelen

Werkplekken zijn sneller en veiliger

Standaardisatie in combinatie met maatwerk

Voor iedere medewerker een eigen werkomgeving

Vast laag tarief per medewerker

Controle op en inzage in risico’s

Maandelijks op- en afschalen

Altijd de nieuwste technologie

Mogelijkheden

BTC biedt verschillende pakketten van ‘Basic’ tot ‘Complete’, waarbij u zelf kiest welke IT-kennis en ondersteuning uw bedrijf nodig heeft.

Overal en altijd kunnen werken

Een moderne werkplek is niet het eigen bureau op kantoor, maar de locatie waar het werk wordt uitgevoerd. In Managed Modern Workspace staat daarom de medewerker centraal: alles is erop gericht om te voldoen aan de eisen en verwachtingen van het thuis of onderweg werken. Daarvoor moet aan drie belangrijke voorwaarden worden voldaan:

  • Data zijn veilig, toegankelijk en actueel
  • Processen en applicaties zijn 24/7 operationeel
  • Probleemloze communicatie met klanten, leveranciers en collega’s

Persoonlijke aandacht

Managed Modern Workplace is een gestandaardiseerde vorm van werkplekbeheer. Maar dat betekent niet dat het een standaardoplossing is die geen rekening houdt met wat u wilt. Omdat u graag op uw manier werkt, besteden wij alle tijd en aandacht aan uw specifieke wensen en eisen, en die van uw medewerkers. Persoonlijke aandacht is er ook als het gaat om het samenwerken met onze helpdesk: uw medewerkers nemen zelf direct contact als zij een probleem hebben en onze beheerders lossen het probleem direct of zo snel mogelijk op.

Download onepager

Vraag hieronder onze onepager ‘Managed Modern Workplace’ aan en bekijk wat BTC voor u kan betekenen.

Uw voordelen

Dataveiligheid

Doordat uw systemen altijd up-to-date zijn hebben hackers weinig kans om digitaal in te breken.

Performance

Monitoring van uw werkplek zorgt er voor dat uw device optimaal functioneert.

Zorgeloos werken

U werkt veilig en optimaal, omdat uw werkplek altijd up-to-date is.

Samenwerken met BTC?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen