Maak kennis met de nieuwe Samsung Galaxy Note 8

Na drie jaar komt er eindelijk weer een Galaxy Note-telefoon naar Nederland. Een stylus, dubbele camera en betere specificaties moeten de Galaxy Note 8 onderscheiden van de S8 die eerder dit jaar op de markt kwam.

Oneindig veel scherm op uw Note 8

Volgens verschillende bronnen, zoals Tabletsmagazine, krijgt de Samsung Galaxy Note 8 een 4K Ultra HD-resolutie infinity scherm van maar liefst 6,3-inch. Say what?! Nou gewoon: heel veel scherm, haarscherp beeld en spetterende kleuren. De kans is groot dat het scherm van de Note 8 zelfs doorloopt tot over de randen, net als bij de S8. Met zoveel scherm is er natuurlijk geen ruimte voor een home-knop aan de voorkant. Daarom zit de vingerafdrukscanner van de Note 8 aan de achterkant; super handig en extra veilig!

Schrijven, tekenen, tappen en swipen met de S-Pen

Vindt u het bedienen van uw smartphone met uw vingers niet altijd ‘je van het’? Dan is de S-Pen wat voor u. Deze innovatieve pen speciaal voor smartphones is naar verwachting uiterst goed te combineren met de Samsung Galaxy Note 8. Zo kunt u met de S-Pen nauwkeurig schrijven, tekenen, tappen en swipen. De S-pen ligt comfortabel in de hand en is gemakkelijk in gebruik. Net als een echte pen, maar dan slimmer. Ook zijn er vele apps beschikbaar waar de S-Pen een handige bij tool is.

12-megapixel dubbele camera en 4K video’s!

Maakt u graag foto’s en video’s met uw smartphone? Dan is Samsung uw merk! De camera van de Samsung Galaxy Note 8 krijgt naar verwachting een krachtige upgrade. Want volgens Android Planet wordt de Note 8 de eerste smartphone van Samsung met een 12-megapixel dubbele camera aan de achterkant. Hoe vet is dat?! Bent u meer van de bewegende beelden? Op de Note 8 schiet u video’s in 4K, zelfs met weinig licht. Zo maakt u van al uw belevenissen haarscherpe herinneringen en social media posts. #like!

Android Nougat op uw Galaxy Note 8

Volgens Android Planet wordt de Galaxy Note 8 uitgebracht met Android 7.1. Nougat en het super snelle Snapdragon 836. Hiermee draait u met gemak meerdere apps naast elkaar in verschillende vensters. Zo kunt u WhatsApp, Facebook, Instagram en uw lievelingsgames tegelijk open hebben op het oneindig grote scherm van uw nieuwe Samsung Galaxy Note 8. Handig!

Ultra-helder geluid met AKG headphones

Luistert u graag muziek via uw smartphone? Ook dan zit u goed bij Samsung! Want Apparata.nl geeft aan dat de Note 8 wordt geleverd met headphones van AKG. Deze innovatieve headphones leveren een helder en evenwichtig geluid over het hele audiospectrum. Zo kunt u optimaal losgaan op uw favoriete hitjes en beleeft u video’s games intenser dan ooit tevoren. Stay tuned!

Bron: Tabletsmagazine.nl

Ontvang een DeX station t.w.v €159,- cadeau wanneer u nu een pre-order plaatst voor de Galaxy Note8 en verander uw smartphone in een desktop. Het DeX Station wordt direct met uw nieuwe Galaxy Note8 meegeleverd wanneer u de pre-order direct bij BTC plaatst door op onderstaande knop te klikken .

Pre-order de Samsung Note 8

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen