Laat uw collega’s nog makkelijker werken met Device-as-a-Service

Passen de zakelijke telefoons van uw collega’s nog wel bij hun wensen en werkzaamheden? Met DaaS voorziet u al uw collega’s van moderne, passende smartphones, zonder dat u daar een grote investering voor hoeft te doen. Klinkt dat niet goed? We vertellen u er graag meer over.

Lees verder

Einde aan grote investeringen

Misschien heeft u het weleens meegemaakt: grote investeringen houden de overstap naar nieuwe toestellen tegen. DaaS maakt daar een einde aan. U neemt de toestellen namelijk tegen een vast bedrag per maand af. Hierdoor is het financieel aantrekkelijker om over te stappen naar nieuwe devices. Zo voorzie je iedereen van passende toestellen, zonder het forse kostenplaatje.

Makkelijker opschalen

Als uw organisatie groeit, wilt u uw nieuwe collega’s ook direct kunnen voorzien van smartphones. Snel en eenvoudig opschalen is dan wel zo prettig. DaaS maakt dat makkelijker door het flexibele kostenmodel. De nieuwe smartphones neemt u gewoon in het DaaS-model op. Hierdoor zijn uw nieuwe collega’s direct goed bereikbaar.

Eenvoudig beheer en onderhoud

Wilt u ook minder tijd kwijt zijn aan het beheren van uw mobiele toestellen? Met DaaS kunt u makkelijker standaardiseren op één fabrikant en/of besturingssysteem. Dat maakt het uitrollen van updates en instellingen veel makkelijker. Alle toestellen beschikken zo over dezelfde configuratie. Dat draagt bij aan veilig en gemakkelijk werken. Wij ondersteunen u natuurlijk graag bij het beheer.

Meer tijd voor strategische zaken

Door het eenvoudige beheer houdt u meer tijd over voor andere zaken. Denk aan het kijken naar manieren waarop ICT uw dienstverlening nog sterker maakt. Zo bereidt u zich nog beter voor op de ontwikkelingen en kansen in de markt. En dat is uiteindelijk goed voor de concurrentiepositie.

BTC maakt mobiliteit makkelijker

Wilt u zeker weten dat uw collega’s voorzien zijn van de juiste toestellen? Met DaaS via BTC krijgt u advies en toestellen op maat. Daarom is BTC uw aanspreekpunt voor alle ICT- en telecomvraagstukken. Samen zorgen we ervoor dat uw collega’s werken met de juiste toestellen, zodat u probleemloos veilig, makkelijk en snel blijft werken.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen