KPN ICT

Ontdek de ICT-oplossingen van KPN

Steeds meer organisaties zien dat digitalisering nieuwe kansen biedt. Het wordt mogelijk om klanten aan te trekken en deze te behouden door te weten waar écht behoefte aan is en daar tijdig op in te kunnen spelen. Maar ook het efficiënter laten (samen)werken van uw medewerkers door altijd en overal toegang te geven tot bedrijfsgegevens en e-mail wordt makkelijker. Ook kunt u bedrijfsprocessen slimmer en efficiënter maken waardoor de organisatie flexibel kan inspelen op veranderingen.

Deze digitalisering vraagt om adequate ICT-oplossingen die passen bij uw bedrijf en bij uw wensen.

KPN en BTC werken samen om u te ontzorgen in het proces om uw bedrijf te transformeren naar een toekomstbestendige onderneming.

Office 365 voor het MKB

Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot uw belangrijke bestanden, uw e-mail en agenda. Werk tijd-en plaats onafhankelijk met de nieuwste versies van vertrouwde Office programma’s zoals Word, Excel en Powerpoint. Profiteer van optimale samenwerking van uw medewerkers. Met Office 365 werkt u bijvoorbeeld gemakkelijk samen in één document, terwijl de veiligheid altijd wordt gewaarborgd. Met de 1000GB aan opslag in OneDrive voor bedrijven beschikt u over een ingebouwde en beveiligde opslaglocatie voor al uw bestanden.

KPN ICT biedt ook oplossingen voor grootzakelijke markt

De markt en de samenleving ontwikkelen zich op hoog tempo. Ook op de grootzakelijke markt spelen er continu uitdagingen om snel op deze veranderingen in te kunnen spelen. Van werkgevers en werknemers wordt verwacht dat zij zich wendbaar en innovatief opstellen, om optimale resultaten te kunnen behalen. De digitale transformatie is één van de meest besproken onderwerpen in boardrooms wereldwijd. Daarom is het zaak om nu de mogelijkheden te ontdekken die KPN ICT biedt voor uw organisatie.

Digitale werkplek

Tegenwoordig willen we altijd en overal ons werk doen en er worden steeds hogere eisen gesteld aan de beschikbare middelen om het werk uit te voeren. Voor organisaties betekent dit dat ze de traditionele werkplekken moeten loslaten en zich moeten richten op een toekomst vaste vorm van een werkomgeving – de digitale werkplek.

Whitepaper downloads

Vraag hier de whitepapers ‘Digtaal meesterschap en ‘Digital workspace’ aan.Bent u al klant? JaNee

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen