KPN Cloud Zakelijk

KPN Cloud Zakelijk oplossingen via BTC, onafhankelijk leverancier van alle KPN diensten. Bel 088 411 00 16 en ontvang onafhankelijk en vrijblijvend advies.

Voordelen van KPN Cloud Zakelijk

  • Plaats- en tijdonafhankelijk werken;
  • Lagere investeringen;
  • Minder technische kennis nodig;
  • Online samenwerken;
  • Flexibiliteit;
  • Milieuvriendelijk.

Waarom KPN Cloud Zakelijk aanvragen via BTC?

BTC is KPN Excellence Platinum Business Partner en levert alle zakelijke KPN diensten. Hierdoor kunnen wij alle zaken rondom de producten en diensten van KPN direct voor haar klanten verzorgen. Dit biedt u als klant interessante voordelen ten opzichte van het direct aanvragen bij de operator.

Voordelen KPN Cloud Zakelijk via BTC:

Dé marktplaats voor zakelijke cloud-diensten

Steeds meer bedrijven maken gebruik van de cloud. Om u daarin goed te kunnen bedienen heeft KPN een nieuwe, unieke online marktplaats voor cloud-diensten geopend. Op deze online marktplaats vindt u een breed pallet aan cloud-diensten. Dit gaat om zowel de KPN cloud-diensten (veilig opgeslagen in KPN datacenters), als diensten van andere leveranciers.

Bekijk de onderstaande KPN Cloud diensten:

1. KNP Back-UP Online

Met de veilige opslag- en back-up diensten raakt u nooit meer belangrijke bestanden kwijt. U en uw collega’s hebben altijd online toegang, waar u zich ook bevindt.

2. Hosting en e-mail

Als klant van BTC bieden wij u als eerste de mogelijkheid de Fairphone te bestellen. Dit kunt u doen via de webshop. De Fairphone 2 is vanaf eind januari 2016 leverbaar.

3. Veilig werken

Ga zorgvuldig om met de opslag en beveiliging van uw gegevens. Maak gebruik van de voordelige zakelijke abonnementen om veilig te werken.

4. Werkplek en Office

Ga zorgvuldig om met de opslag en beveiliging van uw gegevens. Maak gebruik van de voordelige zakelijke abonnementen om veilig te werken.

Whitepaper downloads

Vraag hier onze whitepapers aan over Clouddiensten, Appliciaties in De Cloud en ons E-book over Efficiënter werken.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen