Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Klantspecifieke webshop

Een klantspecifieke webshop biedt u de mogelijkheid een assortiment van mobiele devices, al dan niet met accessoires of diensten, samen te stellen die voor uw organisatie van toepassing zijn. Dit geeft u de zekerheid dat uw organisatie alleen met die toestellen werkt, die u als verstrekker beschikbaar wilt stellen.

Online producten catalogus

Een klantspecifieke webshop is te gebruiken als online catalogus, waarbij het assortiment aan beschikbare producten is ingedeeld in verschillende productgroepen. Deze productgroepen zijn onderverdeeld in categorieën en per categorie is er de keuze tussen meerdere merken.

De producten die in de shop staan bevatten de volgende informatie:

  • Gedetailleerde productgegevens inclusief afbeelding;
  • Prijs;
  • Voorraadstatus (en indien niet op voorraad de datum van levertijd);
  • Inhoud van de verpakking;
  • ‘Release’-datum en indien bekend ‘end of life’-datum;
  • Garantietermijn;
  • Alle beschikbare accessoires.

De invulling van uw webshop bepaalt u zelf, zowel waar het aantallen producten als de samenstelling daarvan betreft. Zo kunt u losse producten opnemen of pakketten samenstellen waarin een toestel wordt aangevuld met vaste accessoires en/of standaard installatie en configuratie (basis of uitgebreid).

Het gemak van de vouchermodule

De vouchermodule biedt medewerkers de mogelijkheid een toestel te bestellen in de webshop. Dat werkt als volgt: uw eigen beheerder van de klantspecifieke webshop heeft de mogelijkheid om vouchers (waardecheques) aan te maken. Deze wordt toegekend aan een medewerker of eindgebruiker om op eigen naam te verzilveren in de webshop door een bestelling te plaatsen.

Indien de waarde van de bestelling de waarde van de voucher overstijgt, rekent de medewerker of eindgebruiker het verschil privé af met iDEAL (deze optie kan ook als niet van toepassing worden ingesteld). U ontvangt een factuur van de gehele waarde van de voucher of een lager bedrag, indien de medewerker/eindgebruiker een bestelling heeft geplaatst waarvan de kosten lager zijn dan de uitgegeven voucher.

De voordelen van een klantspecifieke webshop

Een klantspecifieke webshop geeft u de zekerheid dat uw organisatie alleen met die toestellen werkt, die u als verstrekker beschikbaar wilt stellen. Tevens kunt u heel simpel, als u dat wilt, een Choose Your Own omgeving inrichten en faciliteren. U heeft geen ingewikkelde declaratie afhandeling en een gegarandeerde service in geval van reparatie.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen