BTC Beleid voor Informatiebeveiliging

In de dynamiek van de 24-uurs economie, waarin het werk voortdurend met mensen meereist, zorgen IT-systemen ervoor dat bedrijfsprocessen overal en non-stop toegankelijk zijn. Het is van ultiem belang voor klanten en medewerkers van BTC dat dit met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en veiligheid gepaard gaat. De informatiebeveiliging door BTC voldoet aan relevante wet- en regelgeving, het managementproces dat BTC daarvoor hanteert is gecertificeerd volgens ISO27001.

iso-27001-logo

Dit managementproces heeft als doel:

  1. De risico’s te beheersen met een classificatie meer dan of gelijk aan hoog met betrekking tot verlies van beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en/of integriteit van informatie;
  2. Beoogde doelstellingen te realiseren t.a.v. de verbetering van informatiebeveiliging;
  3. Passende technische beschermingsmaatregelen te nemen waardoor de (persoons)gegevens onbegrijpelijk of ontoegankelijk zijn voor onbevoegden

Hiervoor zal de directie van BTC:

  1. Informatiebeveiliging uitdragen en een voorbeeldrol vervullen;
  2. Regelmatig het beleid aan (veranderende) wetgeving toetsen;
  3. Het beleid voor informatiebeveiliging ieder jaar beoordelen of als er zich grote veranderingen voordoen.

Tot slot, de directie en het management van BTC vindt bewustzijn en gedrag van elke medewerker de belangrijkste pijler voor effectieve informatiebeveiliging.

Samenwerken met BTC?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen