BTC Beleid voor Informatiebeveiliging

BTC heeft als doel het bedrijfsleven te ontzorgen op het gebied van ICT. In een toenemende dynamische wereld neemt ICT een steeds belangrijkere plaats in. Gezien de trends en ontwikkelingen met steeds meer integratie heeft zakelijk Nederland meer behoefte aan een businesspartner die fungeert als een Managed Service Provider op het gebied van ICT. In de huidige 24-uurs economie, waarin het werk voortdurend met het personeel meereist, is het onontbeerlijk dat bedrijfsprocessen overal en non-stop veilig toegankelijk zijn. het is in het belang van klanten en medewerkers van BTC dat dit met een zo groot mogelijke zorg gebeurt.

Informatiebeveiliging bij BTC is gericht op vergroten van het klantvertrouwen en het voldoen aan relevante wet- en regelgeving. Het managementproces dat BTC daarvoor hanteert is gecertificeerd volgens ISO27001.

iso-27001-logo

Dit managementproces heeft als doel:

  1. De risico’s te beheersen met een classificatie meer dan of gelijk aan hoog met betrekking tot verlies van beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en/of integriteit van informatie;
  2. Beoogde doelstellingen te realiseren t.a.v. de verbetering van informatiebeveiliging;
  3. Passende technische beschermingsmaatregelen te nemen waardoor de (persoons)gegevens onbegrijpelijk of ontoegankelijk zijn voor onbevoegden.

Hiervoor zal de directie van BTC:

  1. Informatiebeveiliging uitdragen en een voorbeeldrol vervullen;
  2. Regelmatig het beleid aan (veranderende) wetgeving toetsen;
  3. Het beleid voor informatiebeveiliging ieder jaar beoordelen of als er zich grote veranderingen voordoen.

Tenslotte, de directie van BTC vindt bewustzijn en gedrag van elke medewerker de belangrijkste pijler voor robuuste informatiebeveiliging.

Samenwerken met BTC?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen