ISDN1/2 en PSTN Meervoudig eindigen op 1-9-2019

Per 1 september 2019 beëindigen de diensten ISDN1/2 en PSTN Meervoudig. Voor uw organisatie betekent dit dat u niet meer te lang kan wachten met overstappen om de bereikbaarheid van uw organisatie te blijven garanderen.

Ook als ISDN15/20/30-klant doet u er goed aan om alvast de alternatieven te verkennen, want óók deze ISDN-lijnen met hoge capaciteit verdwijnen op termijn. De reden van uitfasering is onder andere het veranderend klantgedrag en het succes van bellen via internet (VOIP).

Met VoIP zijn vaak flinke besparingen te realiseren. Met name op abonnementskosten, maar zeker ook op de gesprekskosten. Met een SIP Trunk betaalt u niet meer per kanaal, maar per telefoonnummer of reeks van telefoonnummers. SIP trunking is niets anders dan één telefoonlijn, die via internet de bestaande telefooncentrale verbindt met het openbare telefonie netwerk. Een eventuele wirwar aan bestaande nummers (ISDN en analoog) kunnen met nummerbehoud worden opgenomen in één SIP Trunk. Gesprekskosten liggen dan aanzienlijk lager dan ISDN-gesprekskosten. Heeft uw bedrijf meerdere locaties? Dan worden onderlinge gesprekken vaak gratis afgehandeld.

Enkele voordelen op een rijtje:

  • Forse besparingen op zakelijke telefonie kosten;
  • Gratis onderling bellen met collega`s;
  • Beheerkosten ISDN netwerk vervallen;
  • Schaalbaarheid: gemakkelijk bij te schalen naar boven of naar beneden;
  • Flexibiliteit in bereikbaarheid, nummers zijn niet gebonden aan vaste locaties;
  • Optionele extra functionaliteiten.

Meer weten?

Werkt u binnen uw organisatie nog met ISDN? Neem dan contact met ons op via info@tggonline.nl of 088-3532288 voor een vrijblijvende offerte. Hiermee krijgt u een vergelijkbaar aanbod op meerdere aanbieders en kunt u uw bereikbaarheid kostenefficiënt optimaliseren.,

phone 088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen