ISDN stopt: Wij helpen u verder met VoIP

09-10-2018

Per 1 september 2019 stopt ISDN bij KPN en alle andere aanbieders. ISDN wordt volledig vervangen door VoIP, ook wel bekend als internetbellen.

Waarom stopt KPN met ISDN?

De voornaamste reden voor het uitfaseren van ISDN is dat steeds meer mensen internetten via een krachtige ADSL- , kabel- of glasvezel verbinding. Een verbinding die ook de weg vrijmaakt voor bellen via internet: VoIP. Daardoor is het onderhoud aan de ISDN-lijnen te duur geworden. “Wij zijn continu bezig met het moderniseren van onze telefonienetwerken,” schrijft de KPN op haar eigen website. “Daarom is besloten om ISDN1 en ISDN2 uit te faseren per 1 september 2019.”

VoIP; de vervanger van traditionele telefonie

VoIP (Voice over IP) waarmee telefonie naadloos in het bedrijfsnetwerk en applicaties kan worden geïntegreerd. Ook mobiele telefonie kan worden geïntegreerd (van Vast naar Mobiel) zodat u, waar u ook bent, bereikbaar bent en in contact kunt zijn met kantoor.

Met VoIP ervaart u een betere belkwaliteit en meer communicatiemogelijkheden. VoIP is ook extra voordelig aan te vragen bij een internet abonnement of als los product.

Vernieuwde internet pakketten

Maakt u gebruik van een van de onderstaande oplossingen:

  • Ondernemerspakket Internet en Bellen
  • Zakelijk Internet
  • Zakelijk ADSL

Op deze abonnementen kunt u geen wijzigingen meer doorvoeren. Wij adviseren u om uw huidige abonnement te vervangen met een van onze nieuwe diensten hieronder.

  • Vaste telefonie; met vast bellen van KPN Zakelijk bent u verzekerd dat uw kantoor altijd verbonden is.
  • Internet; betrouwbaar met een uptime tot 99,9% en snelheden tot wel 500 Mbit/s.
  • Internet + telefonie; extra voordelig. Combineer eenvoudig internet met telefonie.

Gebruikt u momenteel nog ISDN, dan is dit het moment om over te stappen. Neem contact op met uw BTC consultant voor advies. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Neem contact met ons op
Alle contactgegevens