ISDN stopt per 1 september 2019

Stap nu over naar IP

Bellen via het internet

Beter bekend als VoIP. U blijft bellen zoals u gewend bent: betrouwbaar, beschermd en flexibel.

Al jaren betrouwbaar

Met onze jarenlange ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij ook met internetbellen als opvolger van ISDN de beste kwaliteit leveren.

Flexibel

Kies uit onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand of per seconde naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Een oplossing voor elke organisatie

Overstappen naar IP? Wij helpen u graag verder. Bekijk hieronder welke oplossing bij uw organisatie past.

Hosted Voice

Met Hosted Voice bestuurt u uw gehele telefooncentrale gemakkelijk vanuit de cloud. Met de nieuwste IP-toestellen en telefooncentrale kiest u voor een product dat nog jaren meekan.

SIP Trunk

Met SIP Trunk is het gemakkelijk om over te stappen van ISDN naar een complete telefonie-oplossing op basis van een Voice-over-IP. Uiteraard met behoud van uw huidige toestellen en telefooncentrale.

Wij helpen u verder met één van de toekomstzekere oplossingen van KPN

KleinZakelijk of KPN EEN MKB. Bekijk het filmpje met onze nieuwe oplossingen om te zien wat bij uw bedrijfsbehoeften past.

Wilt u meer weten over de uitfasering van ISDN, neem dan contact op met uw BTC consultant, mail naar info@btc.nl

088 – 411 00 11

Wij nemen contact met u op
Alle contactgegevens

Per 1 september 2019 stopt ISDN

De dienstverlening van het ISDN-netwerk stopt met ingang van 1 september 2019. Dit geldt voor alle ISDN1- en ISDN2-aansluitingen en PSTN meervoudig. Het netwerk stopt bij KPN en andere aanbieders. Wij assisteren u graag en bieden daarom toekomstgerichte oplossingen die passen bij uw organisatie.