Internet

Veel internetproviders bieden zakelijke internet abonnementen. Wat mag u daarvan verwachten? Wat zijn de voor- en nadelen? BTC analyseert uw huidige situatie en adviseert onafhankelijk over de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Internet van BTC

Als het om zakelijk internet gaat, dan gaat het om uw netwerk. Ongeacht of u alleen data verstuurt of ophaalt of dat u ook voice of video communicatie gebruikt. In de keuze voor het juiste zakelijk netwerk speelt de toepassing van mobiele en vaste componenten een rol en bepalen veiligheid, capaciteit, beschikbaarheid, beheersbaarheid en kosten uw keuze.

Huidige situatie en mogelijkheden voor uw bedrijf

Welke snelheden heeft u nodig om uw bedrijfsproces te ondersteunen? Aan welke kwaliteitseisen moet de verbinding voldoen? Wat zijn overige eisen en mogelijkheden? BTC analyseert uw huidige bedrijfssituatie om tot een advies te komen voor de optimale combinatie van verbinding, snelheid en services.

Waarom zakelijk internet via BTC?

BTC is zakelijk partner van gerenommeerde providers zoals KPNVodafone en T-Mobile. Vanuit een objectief en onafhankelijk perspectief bieden wij complete internet en communicatie oplossingen om processen in uw bedrijf te optimaliseren en zo de efficiëntie en het rendement van uw werknemers te verhogen.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen