Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Internet of Things

Digitale communicatie ontwikkelt zich onophoudelijk en de rol van internet is daarin cruciaal. BTC neemt een voorsprong op de toekomst met de ontwikkeling van ‘Internet of Things’ oplossingen: toepassingen om apparaten onderling informatie te laten uitwisselen.

Internet of Things

Steeds meer apparaten zijn of worden voorzien van sensors waarmee verbinding met het internet kan worden gemaakt. En onderling kan worden gecommuniceerd. Op deze manier wordt informatie verzameld – Big Data – die gebruikt wordt om computers zelfstandig beslissingen te laten nemen en deze informatie te delen.

Dat klinkt misschien wat abstract, enkele voorbeelden maken snel duidelijk wat dit in de praktijk betekent. In huishoudelijke sfeer kan een pak melk informatie overdragen op de koelkast over de maximale houdbaarheid. Als die is overschreden, laat de koelkast u dat weten. Of: als de buienradar app laat weten dat het gaat onweren, vangt een sensor thuis dit op als een signaal om de zonneschermen te sluiten. En een sensor in uw auto vertelt uw garage dat bij de volgende beurt uw remschijven aandacht nodig hebben.

Internet of Things: LoRa

Een nieuwe soort technologie dat apparaten van lange afstand aan het internet kan koppelen.

Professionele toepassingen

De Internet of Things technologie is er op gericht efficiency slagen te maken en service niveaus te verbeteren zonder tussenkomst van mensen. Zo wordt er bij afvalverwerking gebruik gemaakt van sensors in vuilcontainers om de routes van vuilophaaldiensten te structureren. En worden gebouwen met behulp van microprocessors veiliger en efficiënter beheerd en beveiligd tegen water, vuur en energieverlies.

BTC investeert in totaaloplossingen

BTC heeft een eigen visie op de manier waarop u met Internet of Things om kunt gaan om er beter van te worden. Er wordt al enige jaren geïnvesteerd in het realiseren van toepassingen die nu al bedrijfsprocessen kunnen verbeteren op basis van GSM/GPRS oplossingen.

Want hoewel de toepassingen logisch klinken, is de techniek complex. BTC realiseert nu al mobiele verbindingen waarmee op afstand informatie kan worden gewonnen. En waarmee ‘rauwe data’ direct op maat visueel en bruikbaar wordt gemaakt.

Daartoe brengen we voortdurend de producten voor de zakelijke markt in kaart om vervolgens samen met KPN en Vodafone pasklare oplossingen aan te bieden. Want dat is wat u nodig heeft en waarin de markt niet kan voorzien.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw bedrijf

Wilt u weten hoe Internet of Things kan bijdragen aan het succes van uw bedrijf? BTC adviseert u op basis van een grondige analyse in een Internet of Things oplossing waarmee u de toekomst met vertrouwen tegemoet treedt.

Whitepaper download

Vraag hier de whitepaper “Internet of Things” en de PDF “De vier stappen naar IoT-succes” aan.Bent u al klant? JaNee

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen