Innovatie in beweging

Innovatie in beweging

30-08-2017

Innovatieve technologie maakt steden slimmer. Machines, apparaten en mensen gaan steeds meer en beter met elkaar communiceren en houden de stad zo letterlijk in beweging. Doorstroming van verkeer, OV, afvallogistiek, fietsvervoer en zelfs hulp in huis zijn zomaar wat zaken waar grote veranderingen te verwachten zijn. Download het artikel en lees alles over nieuwe ontwikkelingen die innovatief, efficiënt en soms ook gewoon leuk zijn.

Inleiding

Dankzij innovatieve technologie wordt onze stad een slimme stad, waarin machines en apparaten met elkaar communiceren. Zo blijft de stad — ondanks de drukte — in beweging, komen wij beter van A naar B, is duurzaamheid een randvoorwaarde, wordt ons werk efficiënter en veiliger en hebben wij ontelbare handige gadgets voor in en om ons huis. Welkom in de slimme stad.

Mobiel mensen tellen

Data uit mobiele-communicatienetwerken worden anoniem gemaakt, geaggregeerd en daarna gebruikt om de bewegingen van mensen in kaart te brengen. Dat levert veel interessante informatie op voor bijvoorbeeld gemeenten, provincies, projectontwikkelaars en vervoersbedrijven.

Download het artikel

Meer informatie, interesse of vragen?

Heeft u vragen of wenst u meer informatie?
Neem dan contact op met uw accountmanager, bel met 088 – 411 00 11 of stuur een e-mail naar info@btc.nl.

Alle contactgegevens