Innovatie in beweging

Innovatieve technologie maakt steden slimmer. Machines, apparaten en mensen gaan steeds meer en beter met elkaar communiceren en houden de stad zo letterlijk in beweging. Doorstroming van verkeer, OV, afvallogistiek, fietsvervoer en zelfs hulp in huis zijn zomaar wat zaken waar grote veranderingen te verwachten zijn. Download het artikel en lees alles over nieuwe ontwikkelingen die innovatief, efficiënt en soms ook gewoon leuk zijn.

Inleiding

Dankzij innovatieve technologie wordt onze stad een slimme stad, waarin machines en apparaten met elkaar communiceren. Zo blijft de stad — ondanks de drukte — in beweging, komen wij beter van A naar B, is duurzaamheid een randvoorwaarde, wordt ons werk efficiënter en veiliger en hebben wij ontelbare handige gadgets voor in en om ons huis. Welkom in de slimme stad.

Mobiel mensen tellen

Data uit mobiele-communicatienetwerken worden anoniem gemaakt, geaggregeerd en daarna gebruikt om de bewegingen van mensen in kaart te brengen. Dat levert veel interessante informatie op voor bijvoorbeeld gemeenten, provincies, projectontwikkelaars en vervoersbedrijven.

Download het artikel

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen