Iedereen verbonden met de werkplek van morgen!

Digitalisering en flexibilisering leiden tot veranderende klantbehoeften en marktomstandigheden. Het inspelen op deze ontwikkelingen heeft grote invloed op de manier waarop we werken en samenwerken. Medewerkers, vast of flexibel, willen op ieder moment, vanaf ieder device en iedere locatie in staat worden gesteld om te kunnen (samen)werken en communiceren.

Voor organisaties de uitdaging zich aan te passen aan deze ontwikkelingen en medewerkers te faciliteren. Dit betekent dat de traditionele hiërarchieën, silo’s, teams en werkplekken moeten worden losgelaten en de focus moet komen op een adaptieve, toekomstvaste en veilige vorm van de werkomgeving – de Digital Workspace.

Zet uw medewerkers in hun kracht

Lees alles over de visie van KPN op de Digitale Workspace in de whitepaper. of neem contact op met uw BTC consultant. U kunt ook het contactformulier invullen, dan nemen wij contact met u op.

Meer weten?

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op via de witte knop. U kunt ook bellen 088-411 00 11 of per mail info@btc.nl.

 088 – 411 00 11

 

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen