Met Samsung-smartphones werken uw collega’s makkelijker en veilig

Een smartphone is één van de belangrijkste apparaten op het werk. Het houdt uw collega’s in contact met de klant en met elkaar. Daarom wilt u erop kunnen vertrouwen dat het toestel goed en veilig werkt. Samsung maakt dit mogelijk en biedt smartphones voor iedereen in de organisatie. Hiermee houdt u als IT-beheerder alle zakelijke apps en data veilig én maakt uw vrienden op de werkvloer.

Klaar voor de toekomst

Als u een smartphone kiest, wilt u zeker weten dat deze zolang mogelijk meegaat, toch? Met smartphones, zoals de Galaxy S20 en Note10, is dat het geval. Deze toestellen zijn snel en beschikken over goede beveiliging. U hoeft ze niet snel te vervangen en dat merkt u in uw portemonnee. Mogen uw collega’s hun toestel ook privé gebruiken? Dan zullen zij eigenschappen als een goede camera, een prachtig ontwerp en een mooi beeldscherm zeker waarderen.

Lees verder

Toestellen die tegen een stootje kunnen

Soms heeft u behoefte aan stevigere toestellen. Deze komen van pas als uw collega’s in een omgeving werken waar de kans op schade wat groter is, zoals de zorg of de bouw. Ook daarvoor heeft Samsung een oplossing. Er is namelijk een portfolio met extra stevige toestellen. Deze zijn goed bestand tegen schokken, stof en water, waardoor u veel minder risico op schade hebt. Lees hier meer over deze toestellen.

Speel op safe met Enterprise Edition

Als IT-beheerder heeft u de uitdaging om zakelijke apps en data veilig te houden. Daarom is een aantal Samsung-smartphones ook beschikbaar als Enterprise Edition. Deze toestellen krijgen minstens vier jaar securityupdates ‒ een stuk langer dan normale toestellen. Ook kunt u ze heel eenvoudig beheren met Samsung Knox. Zo kiest u een alles-in-één-oplossing waarmee uw collega’s altijd snel én veilig werken. Wat ook handig is: deze modellen blijven gegarandeerd twee jaar na introductie verkrijgbaar. Zo kunt u ook op een later moment collega’s dezelfde smartphone geven.

Samsung biedt meer dan alleen toestellen

Niet alleen voor goede smartphones zit je bij Samsung goed; ook komen er allerlei diensten voor beheer en beveiliging uit de koker van deze fabrikant. Dat is ideaal, want zo weet u precies dat alles goed op elkaar is afgestemd. En is er een toestel stuk? Dan helpt de AnyTime-vervangservice van Samsung u uit de brand. Uw collega’s hebben dan binnen de kortste keren weer een werkend toestel.

Geen grote investering nodig

Wel de lusten, maar niet de lasten? Kies er dan voor om Samsung-smartphones en -tablets as-a-Service af te nemen. U betaalt dan een vast bedrag per maand, per toestel. Omdat u geen grote investering hoeft te doen, kunt u makkelijker iedereen hetzelfde toestel geven. Ook het inruilen van oudere toestellen voor een nieuwer model is eenvoudiger hiermee. Uw collega’s hebben zo altijd een modern en snel toestel dat bij hen past. Daar wordt iedereen blij van.

Haal meer uit mobiel werken met BTC

Wilt u dat uw collega’s veilig en snel met hun smartphone aan de slag gaan? En wilt u daar zelf weinig omkijken naar hebben? Dan helpen we u daar graag bij. Als Samsung Platinum Partner weten we precies hoe Samsung-oplossingen uw organisatie nog sterker maken. Neem daarom contact met ons op voor al uw uitdagingen op ICT- en telecomgebied.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen