Enterprise Edition-toestellen zijn een krachtige totaaloplossing voor de zakelijke markt

Doordat smartphones en tablets nog vaker worden ingezet in het bedrijfsleven is het gebruiksgemak en het beheer ervan nog belangrijker geworden. Maar welke oplossing past het beste bij de gekozen toestellen? Samsung brengt haar populaire toestellen en toonaangevende beheeroplossing Samsung Knox samen tot één propositie. Met deze Enterprise Edition (EE)-toestellen profiteert u bovendien van minimaal vier jaar securityupdates. We lichten deze krachtige combinatie graag toe.

Lees verder

Meerdere jaren moeiteloos aan de slag

Alle EE-smartphones en -tablets beschikken over snelle hardware, waardoor ze jarenlang meegaan. Ook krijgen de toestellen minstens vier jaar lang securityupdates. Deze beveiligen tegen risico’s, zoals malware en hacks. Zo voorkomt u datalekken. De EE-toestellen blijven twee jaar na introductie beschikbaar. Zo kunt u uw nieuwe collega makkelijk van hetzelfde toestel voorzien als uw andere collega’s.

Beheer wordt veel makkelijker

Met EE-toestellen verloopt het beheer overzichtelijker en sneller. U krijgt namelijk een gratis licentie voor Knox Suite. Knox Suite is een combinatie van Knox-oplossingen, zodat u de toestellen op afstand kunt beheren. U kunt heel makkelijk instellingen aanpassen en profielen uitrollen. Als er een nieuwe firmware-update is kunt u die vooraf testen met E-FOTA One. Zodat u zeker weet dat alle applicaties ook na de update nog goed functioneren. Meer informatie over Knox Suite vindt u hier.

Bespaar op je kosten

U kunt uw IT-budget maar één keer uitgeven. Dan is het wel zo fijn als u meteen de juiste keuze maakt. EE-toestellen maken die keuze makkelijk. Ze zijn uitgerust met krachtige hardware en makkelijk te beheren. Door de meerjarige securityupdates blijven de toestellen bij de tijd en hoeft u ze minder vaak te vervangen. Dat is nog eens een ideale besteding van uw budget, toch?

Enterprise Edition-portfolio 2020

De volgende toestellen zijn beschikbaar als Enterprise Edition:

  • Samsung Galaxy S20
  • Samsung Galaxy S10e
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy A50
  • Samsung Galaxy XCover 4s
  • Samsung Galaxy XCover Pro
  • Samsung Galaxy Tab Active Pro

BTC werkt in jouw voordeel

Wilt u uw collega’s ook jarenlang makkelijk, snel en veilig laten werken? Voor al uw IT- en telecomvraagstukken staan we voor u klaar. U bent verzekerd van persoonlijk advies en maatwerkoplossingen waarmee u uw dienstverlening versterkt. Onze werkwijze is niet voor niets door Samsung gewaardeerd met de Platinum Partner-status.

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen