Samenwerken met BTC?

Neem contact op

VoIP toestellen

Het toepassen van een IP-telefoonsysteem in een bedrijf vereist het gebruik van een bijzonder type telefoon: de VoIP-telefoon.

VoIP toestellen

Ondernemen vraagt om flexibiliteit. Als bedrijf wilt u snel kunnen schakelen, zaken moeten eenvoudig uitvoerbaar zijn en de focus moet liggen op ondernemen. BTC denkt daarom met uw mee bij het inrichten van uw telefonieomgeving.

VoIP toestellen zijn telefoons die rechtstreeks met het internet worden verbonden. Het werkt in feite niet anders dan de vaste telefoon die we allemaal kennen, alleen wordt met een VoIP toestel een telefoongesprek via het internet gevoerd. Het voordeel van een VoIP toestel is dat een conference call gemakkelijk te maken is met medewerkers op verschillende locaties.

BTC werkt direct samen met de grootste fabrikanten van VoIP hardware en voorziet u van de juiste adviezen en ondersteuning. Of het nu gaat om VoIP toestellen en/of accessoires, wij bieden u een breed assortiment van alle vooraanstaande merken.

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen