Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Zakelijke smartphones

BTC levert naast de zakelijke abonnementen van onder andere KPN, Vodafone en Tele2 ook hardware in een breed assortiment van alle gerenommeerde merken voor zakelijke mobiele telefoons en smartphones.

BTC Online Webshop

Voor het bekijken van ons volledig aanbod van de smartphones en accessoires gaat u naar onze webshop.

Voordelen zakelijke smartphones bij BTC?

BTC biedt verschillende voordelen bij de aanschaf van zakelijke smartphones:

  • Onafhankelijk advies voor de best passende smartphone voor uw organisatie;
  • Levering van alle gerenommeerde merken voor smartphones en accessoires;
  • Ondersteuning en registratie bij uitrol van grote partijen;
  • Groot aanbod van services die de efficiëntie van smartphones tegemoet komen.

De juiste zakelijke smartphone voor efficiënt mobiel werken

Verschillende manieren van werken en afwisselende omgevingen waarin gewerkt wordt, vragen om specialistische oplossingen. Om efficiënt mobiel te kunnen werken is de juiste zakelijke smartphone daarom net zo belangrijk als het juiste abonnement

De telecomspecialisten van BTC zorgen, na een gedegen analyse van uw mobiele wensen en eisen, voor een goede ondersteuning en advisering bij het maken van de juiste keuze voor het type en merk smartphone.

BTC levert alle vooraanstaande merken zoals AppleSamsung en Sony. Daarnaast verzorgen wij de uitrol en registratie bij de levering.

Zakelijke smartphone services

BTC biedt services die uw organisatie ondersteunen om de efficiëntie en het rendement van zakelijke mobiele telefonie op een zo hoog mogelijk niveau te brengen en te houden. Zo kunnen wij vrijwel iedere organisatie volledig ontzorgen.

We bieden daartoe onder meer de Toestel Vervang Service die ervoor zorgt dat alle mobiele gebruikers bereikbaar blijven in het geval een defecte smartphone en geen omkijken hebben naar het reparatieproces. Daarnaast beschikken we over een klantspecifieke webshop waarmee u uw eigen assortiment samenstelt. Met CYOD projecten krijgen werknemers een voucher waarmee ze de mogelijkheid krijgen om een keuze te maken uit geselecteerde toestellen.

Zakelijk mobiele diensten

Bekijk de zakelijke mobiele telefonie diensten van KPN, Vodafone en Tele2:

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen