Samenwerken met BTC?

Neem contact op

Headsets

Headsets dragen ertoe bij dat uw werknemers op een efficiëntere manier kunnen werken. Kies daarom voor draadloze headsets voor de vaste telefoons.

Headsets voor zakelijk gebruik

Met een headset kunnen uw werknemers handsfree telefoneren. Dit biedt veel vrijheid: werknemers hoeven geen telefoonhoorn meer vast te houden. Zo kunnen uw werknemers tijdens het bellen bijvoorbeeld e-mailen, een webpagina raadplegen of een notitie op zoeken.

Ook biedt een headset comfort en gemak: uw werknemers zullen met een headset in een correcte werkhouding zitten en hoeven met een headset minder handelingen uit te voeren om een gesprek aan te nemen. Het geluid van een headset is daarnaast veel helderder dankzij technieken die achtergrondgeluiden verwijderen: ideaal voor in een kantooromgeving.

Een headset voor VoIP telefoons zorgt daarnaast voor meer bewegingsvrijheid. Hierdoor zijn uw werknemers niet meer gebonden aan hun werkplek en kunnen ze optimaal en overal in het pand hun werk doen.

BTC levert headsets voor vaste telefoons van de merken:

Bel met één van onze specialisten

 088 – 411 00 11

Bel met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen