Haal nog meer voordeel uit Teams met KPN EEN

Het is tegenwoordig essentieel om uw collega’s te voorzien van de juiste set aan tools en oplossingen. Idealiter werkt iedereen vanuit één centrale werkomgeving, ongeacht de locatie of het toestel dat ze gebruiken. Binnen Microsoft Teams werk u eenvoudig samen met uw collega’s aan Word- en PowerPoint-documenten. Door de integratie van KPN ÉÉN met Teams voegt u nu ook uw telefonie toe aan uw favoriete online werkomgeving. KPN Sales Consultant Rajesh Ramdhan en KPN Business Partner Manager Andy Chocolaad vertellen over de voordelen van deze integratie.

Gemak dient de mens

Rajesh Ramdhan adviseert bedrijven bij de inrichting van hun IT-omgeving. Als consultant weet hij dat een gebruiksvriendelijke werkplek essentieel is voor de productiviteit. “Steeds moeten wisselen tussen allerlei applicaties voor verschillende taken hoort daar niet bij”, weet Rajesh. “Samenwerken gaat pas echt makkelijk in één omgeving met daarin alle functionaliteiten. En dat is precies wat Microsoft Teams en KPN ÉÉN samen bieden: een complete werkomgeving die samenwerken vereenvoudigt en de bereikbaarheid van uw collega’s verbetert.”

“Nieuwe functionaliteiten worden continu toegevoegd en bestaande worden bijgewerkt naar de laatste versies.”

– Rajesh Ramdhan, KPN Sales Consultant

Samenwerken vanuit één omgeving 

Door de integratie wordt vast-mobielintegratie (VaMo) van KPN EEN beschikbaar binnen Microsoft Teams. “Veel organisaties werken al langere tijd met Teams en zijn bekend met de voordelen van deze oplossing”, licht Andy toe. “Dankzij de integratie komt daar nu VaMo bij. U hoeft dus niet meer te switchen naar een aparte telefonieoplossing. Dat maakt het contact met klanten en collega’s vele malen eenvoudiger.”

Telefonie op uw laptop

De integratie maakt de mobiele telefoon onderdeel van de Microsoft Teams-telefooncentrale. Andy: “U bent op uw vertrouwde vaste nummer bereikbaar op meerdere devices, waaronder ook uw laptop. Via presence information ziet u in Teams of uw collega’s beschikbaar zijn om een oproep op te pakken. Zo voorkomt u onnodig doorverbinden of gesprekken die eindigen in de voicemail. Ook kunt u de gesprekken opnemen, wat handig is als u deze later nog eens wenst terug te luisteren.”

Gebruiksklaar opleveren 

“Klanten mogen via BTC rekenen op volledige support bij de integratie”, vervolgt Andy. “Ze leveren en beheren de benodigde Microsoft 365 Business-licenties en voegen de add-on toe die de VaMo-functionaliteit binnen Teams openstelt. Daarnaast configureren ze de gehele omgeving op maat en leveren deze gebruiksklaar op. En dat alles zonder dat de klant daar zelf omkijken naar heeft.”

Samenwerken voor de klant

KPN en BTC bedienen al jarenlang samen succesvol de zakelijke markt, van klein MKB tot grote (overheids)instellingen. “BTC kent de markt en de klant, en weet daar de juiste KPN-oplossingen aan te verbinden”, vertelt Andy. “Daarbij nemen ze ons alle werk uit handen; van advies tot uitrol en support. Dit maakt BTC een waardevolle Excellence partner voor ons. Wat fijn is, is dat de lijnen tussen onze organisaties kort zijn en het contact persoonlijk. Dat maakt dat we snel schakelen en klanten van de juiste oplossingen voorzien. We zijn dan ook erg content met het partnership.”

“Dankzij KPN EEN in Teams beschikken uw collega’s over een gebruiksvriendelijke totaalomgeving voor online samenwerken.”

– Andy Chocolaad, KPN Business Partner Manager 

Volledig op maat in te richten

“De oplossing is volledig naar eigen inzichten in te richten. Klanten kunnen dit zelf of door BTC op maat laten verzorgen. Het is eenvoudig om zelf mobiele nummers toe te voegen aan de centrale en Teams-clients te installeren”, licht Andy toe. “De integratie biedt ook toegang tot enkele interessante instelbare callcenterfunctionaliteiten, zoals wachtrijen en keuzemenu’s. Ook handig is de mogelijkheid voicemails door te laten sturen naar e-mail. Gemiste oproepen kunnen direct vanuit de inbox worden teruggebeld. Handige functionaliteiten die de dienstverlening zeker ten goede komen.”

Toekomstbestendige oplossing

Zowel Microsoft Teams als de KPN EEN VaMo-module wordt automatisch en actief geüpdatet. “Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en bestaande worden bijgewerkt naar de laatste versies. Dat waarborgt functionaliteit en zorgt ervoor dat eventuele kwetsbaarheden worden gedicht. Organisaties beschikken zo altijd over een toekomstbestendige omgeving waarin zij optimaal samenwerken”, sluit Rajesh af.”

Andy Chocolaad, KPN Business Partner Manager 

Rajesh Ramdhan, KPN Sales Consultant 

Meer informatie?
Neem contact op met één van onze specialisten

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen