Galaxy Watch – sportieve smartwatch voor de bewuste gebruiker

21-08-2018

Samsung heeft een nieuwe smartwatch aan haar portfolio toegevoegd, de Galaxy Watch. Het trendy device combineert traditionele horlogefunctionaliteit met veelzijdige technologie. De Galaxy Watch is speciaal ontwikkeld om gebruikers te ondersteunen in een gebalanceerde levensstijl. Dat biedt ook meerwaarde in de zakelijke omgeving.

Sportieve en zakelijke functionaliteit

Met de Galaxy Watch beschikken gebruikers over een smartwatch die ondersteuning biedt bij inspanning én ontspanning. Er is ruime keuze uit apps die oefeningen bieden voor zowel indoor als outdoor. De Samsung Health-app biedt aanvullend een handige tracker voor voeding, activiteiten en slaap. Ook zijn er diverse ademhalingsoefeningen, en biedt de smartwatch een Auto Stress-tracker. Ook kan de Galaxy Watch worden gebruikt voor het aansturen van andere slimme apparaten, zoals verlichting en verwarming.

Deze watch is als standalone device te gebruiken. Enerzijds doordat er een 4G-variant beschikbaar is, anderzijds doordat er vele handige functies aan toegevoegd zijn. Natuurlijk kun je makkelijk even door de binnengekomen e-mails scrollen en appjes verzenden. De Galaxy Watch is bovendien uitgerust met een speaker, zodat je ‘m ook kunt gebruiken om mee te bellen.

Robuust en persoonlijk

De Galaxy Watch kan volledig naar wens worden aangepast. De bandjes zijn verwisselbaar en er is ruime keuze uit downloadbare digitale wijzerplaten, variërend van sportief en modern tot klassiek. Daarmee kan makkelijk een zakelijke look aan de smartwatch worden toegevoegd. Het device heeft een waterbestendigheid van 5 atm, zodat het ook tijdens het zwemmen en in de regen kan worden gebruikt. De militaire MIL-810G-certificering en het Super AMOLED-display van Gorilla Glass benadrukken de robuustheid van het device.

Beschikbaarheid

De Galaxy Watch is verkrijgbaar als 46-mm versie in de kleur zilver (Silver), met of zonder 4G-ondersteuning. Daarnaast zijn er 42-mm versies in de kleuren Midnight Black en Rose Gold. Ook deze zijn verkrijgbaar in een 4G-versie en als bluetooth-only-variant.

Waarom kiest u voor BTC?

BTC is Samsung Platinum Partner. Daardoor bent u verzekerd van deskundig advies. Bovendien is BTC gecertificeerd op Samsung Knox. Dit toont aan dat we u volledig kunnen adviseren over deze mobiele beheer- en beveiligingstoepassing. Hierdoor bent u verzekerd van het beste advies voor uw organisatie.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van Samsung voor úw organisatie? Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat.

Interesse of vragen?

Bel met één van onze medewerkers:

088 – 411 00 11

Neem contact met ons op
Alle contactgegevens