Financieel interessante IoT oplossingen voor vandaag

Iedereen heeft het over het ‘Internet of Things’(IoT) en de voordelen die wij er van gaan beleven. Voordelen dienen echter te leiden tot financieel gewin of een beter of mooier resultaat. Met de beproefde oplossingen van vandaag is er met een relatief overzichtelijke investering al heel veel positieve business cases te maken. Van landbouw tot kantooromgeving management.

Naast de sensoren en software vraagt men zich dan af of een ‘gewone simkaart’ voldoende is of dat ze direct naar diverse nieuwe technologieën moeten kijken. Vaak is het antwoord: begin met wat we nú hebben (GSM/LoRa) en bereid je voor op de toekomst (NB-IoT/5G). Daar BTC onafhankelijk is kunnen wij onze klanten vandaag al adviseren over een Wereldwijd M2M portfolio. Variërend van extreem laag tot zeer hoge datavolumes en dus geschikt voor alle type oplossingen. Zo bieden wij onder andere internationaal 4G met unlimited high-speed data met keuze uit meerdere netwerken per land, ook in Nederland, met één SIM. Wij denken graag met u mee op het gebied van data beveiliging en bieden u de mogelijkheid tot onder andere een Private APN / VPN / IP blocking / IMEI blocking.

De voor altijd netwerk onafhankelijke M2M oplossing met eSIM

U kent de beperkingen van de SIM kaart die in het veld actief is en op een niet passend tarief zit? Uit het veld halen is niet mogelijk. Naast bovenstaande oplossingen hebben wij onlangs de eSIM toegevoegd aan ons assortiment. De eSIM is qua functionaliteit identiek aan de traditionele verwijderbare simkaart. Met de eSIM oplossingen kunt u van netwerk aanbieder wisselen tijdens de levenscyclus van uw device. Wij gebruiken een veilige remote provisioning (‘over the air’) om operatorprofielen te installeren en te beheren zonder een SIM-wissel. Wij faciliteren onze klanten bij het veilig genereren, opslaan en beheren van eSIM profielen en de bijbehorende authenticatie en sleutels. U bent de eigenaar van de SIM, dus u kunt het beheren op basis van uw zakelijke behoeften.

Waarom IoT/M2M via BTC?

 • Onafhankelijk van netwerk, software en connectoren leveranciers.
 • Project management
 • Toekomst vaste oplossingen;
 • Keuze uit nieuwe en bestaande connectiviteit oplossingen;
 • Een specifiek portaal voor SIM-management en real time monitoring;
 • Individuele of gezamenlijke (pooled) data voor de SIMs;
 • Geen roaming restricties;
 • Flat fee tarieven;
 • Wereld pakketten of specifieke regio’s (NL,EU, Azië etc);
 • Geen minimale- of maximale afnameverplichting;
 • Hoog Service Level door keuze van de juiste netwerk partners.

Interesse of vragen?

Wilt u meer weten over IoT/M2M via BTC,
neem dan contact met ons op.

088 – 411 00 11

Meer informatie?

Neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer.

088 411 00 11

Samenwerken met BTC?

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gegevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te allen tijde wijzigen.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen